Cap 83. Ce ți-a spus despre mine ?

7.8K 493 79
                                    


,, Ce ți-a spus despre mine ? "

După un duș bine meritat, m-am îmbrăcat într-o rochie neagră, strâmtă, ceva mai jos de genunchi și care îți lasă complet spatele la vedere cu un X mare vormat din două materiale subțiri. Îmi fac un machiaj cât se poate de simplu, iar părul mi-l las pe spate. În picioare îmi iau o pereche de pantofi crem și cam atât cu ținuta. Arunc trei stropuri de parfum pe la zona gâtului și voilà !

    Ieri, din cauza acelor nuci, nu mai am fost în stare să fac nimic ! Cred că data viitoare o să mă limitez la o înghețată rece.

   Acum jumătate de oră, Medison m-a rugat să merg cu ea la ginecolog fiindcă, pe Alex îl doare capul și nu vrea să meargă singură. Și-a făcut ieri programare cât timp eram eu la ședința foto, iar acum trebuie să mergem în oraș. După câte am înțeles, ea este deja la mașină și mă așteaptă acolo.

     Îmi iau geanta de piele neagră și ies din casă încercând să-mi aduc aminte drumul spre mașină. Brusc, îmi dau seama că nu pot merge pe nisip în tocuri așa că îmi iau sandalele negre de la ușă și le încalț pe acelea, iar pantofii le țin în mână.

    După aproximativ zece minute, am ajuns la mașina părinților mei pe care o va conduce Medison. Eu mi-am uitat permisul acasă. Băgami-aș ! Trebuie să mulțumesc zeilor că nu m-a prins niciun polițist când am venit eu cu Andreas la plajă că altfel era groasă problema.

     — Am ajuns ! O anunț eu chicotind și intrând în mașină.

    — Hei ! Îmi zâmbește ea. Voiam să-ți mulțumesc din nou ! Dacă nu erai tu, probabil aș fi fost obligată să merg singură și chiar nu-mi place momentele de genul, chicotește ea.

     — Pentru nimic ! Oricum, dacă nu aș fi venit eu, o puteai întreba pe Alexandra !

     — Blonda ? Se strâmbă ea și pornește motorul. Nu-mi place de ea. Este mult prea... geloasă și răutăcioasă ! Am făcut cunoștință cu Andreas și după asta, fata a început să-mi arunce tot timpul priviri dezgustate și negre. Este ca o vrăjitoare din povești de groază, mă jur ! Poate că este ea drăguță, dar pe dinăuntru pare o scorpie ! Mă îndoiesc că sunteți prietene având în vedere ceea ce mi-a spus despre tine deci...

      — Ce ți-a spus despre mine ? O întreb ridicând o sprânceană.

      — Că ești o ușuratică, că te-ai culcat cu bărbați mult mai învârstă decât tine, că îți fuge ochii după orice mascul pe două picioare și cu pătrățele... Câcaturi de astea. Se strâmbă ea.

     Îmi mijesc ochii auzind vorbele ei. Deci, idioata aia a ajuns să mă bârfească pe mine de rău ? Cât de penibil ! Și când te gândești că aproape îmi părea rău pentru ceea ce îi face Andreas !

    — Îți dai seama că pe mine nu mă interesa nici câtuși de puțin ! Adică, ușuratică sunt sigură că nu ești și pari o tipă super de treabă !  Dacă te-ai culcat cu bărbați mai învârstă este problema ta și consider că nu ești nevoită să dai nimănui explicații. Mai ales ei. Și cu faza că îți fug ochii după orice mascul pe două picioare și pătrățele... Este normal ! Doar nu era să te uiți după grași și urâți ! Sinceră să fiu, chiar te înțeleg ! Rostește ea atentă la drum.

      Începe să-mi placă tot mai mult Medison ! Fata a spus exact ceea ce credeam, dar Alexandra... Doamne, cât avrea să-i spun două vorbe în față care să o facă să-și închită toate răutățile și bârfele !

— Știi... Chiar mă bucur că ești că Alex a găsit o fată ca tine , îi zâmbesc eu.

Aceasta mă privește de parcă aș fi spus cel mai drăguț lucru, după care își pune o mână la inimă și continuă să privească la drum.

    Nu mai spunem niciuna nimic, iar eu îmi iau telefonul din ceantă când îl aud sunând. Când văd scris pe ecran ,, Găgăuță meu " îmi apare un zâmbet pe buze și duc telefonul la ureche.

     — Ce faci, găgăuță ? Îl întreb chicotind.

     — Sunt în drum spre voi. Tu unde ești ? Chicotește și el.

      — Sunt în drum spre ginecolog ! Vii direct la mine, nu ?

       — Ginecolog ? Întreabă el surprins. Ce să faci tu acolo ?

       — O acompaniez pe Medison. Logodnica lui Alex ! Îi răspund amuzată de reacția sa.

        — Stai puțin, Alex este și el acolo ? Întreabă din nou surprins.

         — Da ! Deci, vii direct la mine, da ? Îl întreb zâmbind.

          — Dacă insiști... îmi trimiți adresa prin mesaj. Rostește el oftând.

            — Ok ! Ne vedem mai încolo, găgăuță ! Te iubesc ! Îi spun eu cu o voce de copil.

            — Și eu te iubesc, nebuna lumii ! Chicotește el.

    Închid conversația având un zâmbet pe buze și îmi pun telefonul la locul său. Doar nu credea nemernicul ăsta că o să-i las pe ceilalți să se bucure primii de prezența lui ! Un lucru este obligatoriu : unde sunt eu este și Dimitri. Am fost deja despărțiți de prea mult timp și sinceră să fiu, de când nu mai vorbesc cu Andreas, Dimitri îmi lipsește tot mai mult. Sinceră să fiu, nu mă miră faptul că lumea ne crede împreună. Pentru alții suntem mult prea apropriați ca să fim doar prieteni, dar ăsta este adevărul. Între mine și Dimitri este doar o frumoasă și incredibilă prietenie. Nimic mai mult.

     Sinceră să fiu, singurul bărbat care ar putea să îmi aibă inima toată este... Doamne, cum de sunt atât de proastă ? Chiar și acum mă gândesc la nemernicul ăla ! Ar cam trebui să învăț că ce este al alteia nu este și al meu ! Plus de asta, alaltă-ieri tocmai ce i-am spus o grămadă de prostii în față și nu cred că mai avem vreo șansă să fim împreună.


Cam neinteresat acest capitol, dar următorul vine tot azi fiindcă, da, am terminat cartea :))

Întrebare :

Vreți ca Adrian din ,, O nouă viață " să fie în continuare ,, curvă masculină " sau să fie mult mai... Misterios, dar pervers în acelaș timp ? :)

Linnea //2017Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα