Cap 68. Te culci cu un necunoscut ?

8.7K 551 53
                                    


,, Te culci cu un necunoscut ? "

Azi am avut o zi a naibii de obositoare ! A trebuit să merg la o firmă și să semnez un contract, ca să le fiu model. După câte am înțeles, se bazează mai mult pe haine. Cum sunt în vacanță, nu am de gând să merg prea des pe acolo, dar o dată pe săptămână trebuie.

În momentul acesta sunt în fața casei lui Andreas. Motivul : i-au uitat ieri sacoul lui Romeo, iar eu - o dulcică - am zis să i-l aduc. Dacă Andreas nu mai este aici și s-a mutat, atunci trebuie să fie Isabella. Sun de câteva ori la sonerie, iar după câteva momente ușa se deschide, iar Alexandra mai mult goală decât îmbrăcată îmi apare în față. Este îmbrăcată într-o lenjerie galbenă și un sutien. Atâta tot.

— Hey ! Îmi zâmbește ea.

Umblă așa de față cu Isabella ? Și nu vreau să mă gândesc la ce a fost în mintea ei când mi-a deschis ușa îmbrăcată așa. Puteam fii un bărbat, poșta sau mai știu eu ce !

— Hey ! Rostesc eu ușor tulburată. Isabella este acasă ?

— Da, dar nu mai locuiește aici. Doar eu cu Andreas.

Asta explică câteva lucruri. Deci, s-au mutat împreună, hum ? Cum de este Andreas atât de prost ?! Cum de sunt eu atât de proastă ? Visez ca idioata la el în timp ce el este cu altă persoană. În înăuntrul meu, când eram în Turcia am sperat ca el să se fi despărțit de ea, dar nu sunt sigură că el nu o iubește. Cum am mai zis : cine nu ar vrea să și-o tragă cu două una după alta  ?   

— I-ați uitat ieri sacoul lui Romeo, i-l întind eu. Nu știam că va-ți mutat împreună și credeam că Isabella încă locuiește aici. Îmi pare rău pentru deranj.

— Nu-i nimic. O să-i dau eu asta Isabellei, îmi zâmbește ea.

Îmi forțez un zâmbet și mă întorc pe călcâi fără să mai spun ceva. Cred că mi-a fost destul. Ce tot fac eu ? Mă las călcată în picioare de câtre ei si devin tot mai moale ! Cine mă oprește pe mine să nu fac sex ? Cine mă oprește pe mine să nu am o altă relație ? De data asta normală ! Cine mă oprește pe mine să nu-mi refac viața ? Poate că știu răspunsurile, acolo jos în sufletul meu, dar decid să ignor. Ceea ce am văzut acum câteva minute era o cerere de război. După ce că m-a sărutat ca nebunul ieri, nu are nicio tragere de inimă să se culce cu ea ziua urmâtoare ! În momentul ăsta, chiar mă doare în cot dacă lumea o să mă creadă o curvă ! Nu sunt prima care face asta și categoric nu ultima !

Ok, Evans ! Să vedem cine joacă mai bine.

    Nu sunt eu religioasă, sinceră să fiu, nu sunt deloc ! Din câte știu eu, părinții mei sunt la muncă, iar Dimitri a avut o ședință cu tatăl său, deci casa este doar a mea. La cât de ambiționată sunt acum, sunt sigură că o să fac ceva prostesc și care probabil că o să regret mai târziu, dar dacă el o face, eu de ce să nu o fac ?

   ***

    Trei ore mai târziu, soneria ușii mele se face auzită. Cobor treptele, iar tocurile mele scot un sunet puternic la contactul cu gresia albă. Sunt îmbrăcată într-o lenjerie neajră de dantelă, un halat alb lucios și o pereche de tocuri negre. Mă pun serios pe gânduri dacă să deschid ușa sau nu. Până la urmă, nu am sutien pe mine, iar prin halat mi se văd grozav sânii. După câteva momente, decis să deschid ușa, fie ce o fii.

Linnea //2017Where stories live. Discover now