Cap 79. Nu fac niciodată nimic bine

7.8K 489 144
                                    


    
        ,, Nu fac niciodată nimic bine "

Dimineață ne punem din nou la drum după o noapte... fără cuvinte. Cu toate că eram înghesuiți, era atât de bine încât am uitat la ce oră am ajuns obosiți și ne-a furat somnul unul în brațele celuilalt. Chiar dacă eram în al nouălea cer, regretul este în continuare aici. Iar m-am arătat sclava hormonilor mei și m-am culcat cu el. Îmi vine să mă iau la palme !

Amândoi ne-am schimbat hainele fiindcă cele de aseară s-au murdărit. Eu acum sunt îmbrăcată într-o pereche de blugi rupți și un tricou alb, iar el într-o pereche de blugi trei sferturi de culoare crem și un tricou albastru închis. El nu pare că este deranjat de ceea ce s-a întâmplat, dar nu pot spune acelaș lucru și când îmi vede starea.

— Nu ar trebui să regreți, Linnea ! Îmi atrage el atenția. Ceea ce am simțit aseară a fost minunat ! Uimitor chiar !

— Mda... Mă simțeam uimitor în timp ce mi-o trăgeam cu bărbatul altei femei, ce să zic ? Mormăi eu.

     — Vrei să mă despart de ea ?! Mă întreabă serios. Doar spune-mi ce vreau să aud și o voi face !

    Îmi dau ochii peste cap și îmi întorc privirea în spre geam evitând să-i răspund. De ce nu s-a despărțit de ea până acum ? Oricum, sunt sigură că din nou o să vină cu scuze de gen ,, trebuie s-o pregătesc psihic " sau ,, nu este încă momentul ". Nu mai vreau să trăiesc acele momente de chin.

      — Mă lași naibii în pace, Ok ? Încercăm să uităm amândoi ceea ce s-a întâmplat aseară, iar tu o să te reîntorci la iubita ta în timp ce eu fac ceea ce vreau fără să fiu nevoită să-ți dau explicații! Rostesc eu nervoasă.

— Nu ! Eu nu am de gând să uit nimic și ai dreptate, nu ești nevoită să-mi dai explicații, însă mă iubești, Linnea ! Negi asta din cauza orgoliului, dar aseară mi-am demonstrat cât de multe sentimente ai pentru mine !

— Cum ar fii ? Pufnesc eu iritată. Că gemeam ? Stai liniștit că făceam asta și cu Jay și nu zbura la cai verzi pe pereți crezând că îl iubesc ! Era un simplu sex așa cum era și cu tine, să-ți intre bine asta-n cap !

Își încleștește nervos maxilarul și strânge cu putere de volan.

— Și în caz că îți faci iluzi, nu ! Nu sunt a ta așa că încetează să o face pe play boy-ul care vrei să le ai pe toate ! Ți-ai ales una, spală-te cu ea pe cap ! Îi arunc eu cuvintele printre dinți.

Andreas calcă nervos accelerația, dar mie nu îmi pasă. Îmi sprijin cotul de portieră și capul în palmă uitându-mă la drum.

— Ți-am spus și o să-ți mai spun până o s-o pui la căpșorul ăla drăguț al tău ! Nu am ales-o pe ea ! Am făcut în așa fel încât să nu fiu egoist și să mă gândesc doar la mine ! La cum o cunosc eu pe mama, clar ar fi făcut urât și ar fi pierdut sarcina ! În momentul ăla, a fost părăsită și de iubitul ei și o lovitură de la mine clar îi era fatală ! Eu ți-am zis că nu vreau să ne despărțim, dar tu țineai cont doar de tine și din trei luni ai făcut trei ani ! Mi-ai făcut atât de mult rău, dar mă auzi pe mine plângându-mă ?! Nu ! Încerc să repat relația dintre noi, dar tu nu vrei să înțelegi ! Țipă el nervos.

Deja mergem mult prea repede și depășim mașinile în așa fel încât primim doar claxoane și suntem în pericol să facem accident. Lui pare că nu-i pasă, iar maxilarul său este încleștat.

— Ai înnebunit ?! O să facem accident ! Țip agitată la el.

— Credeam că până la urmă, tu o să mă înțelegi oarecum, dar se pare că ești ca toți ceilalți ! Țipă din nou.

Îmi simt stomacul cum urcă în gât, iar în momentul acesta sunt disperată să oprească mașina.

— Andreas, te rog, te implor ! Oprește mașina ! Îl rog eu speriată.

— Nu mă înțelegi nici tu, nici ei, nimeni ! Nimănui nu-i pasă de ceea ce simt eu și de ceea ce vreau ! Toată lumea încearcă să-mi controleze viața inclusiv tu ! Țipă el din nou.

Inima mea începe să bată tot mai repede și incep să mă panichez rău !

— Andreas, mi-e frică ! Te rog, oprește !

Îmi pun o mână pe a sa și i-o strâng cu putere. Simt cum o să vomit în orice moment și respir ușurat când observ că parchează mașina. Pune frână brusc și aproape că sar în parbriz dacă nu eram prinsă cu centura. Mă eliberez și ies din mașină imediat, iar la câțiva pași, mă sprijin de un zid și încep să vomit după el. După ce îmi mai revin puțin, mă las pe vine și îmi șterg gura cu încheietura mâinii după care de pantaloni. Încerc să îmi calmez bătăile inimii și lacrimile ce îmi curgeau pe obraji fără să-mi dau seama. După câteva minute, mă ridic și merg spre mașină. Deschid portiera de pe partea lui și îl văd cu capul pe volan și strângând tare de el. Realizând cât de trist și supărat este, îl trag la mine în brațe și îl îmbrățișez. Pare foarte agitat și asta îmi mai lipsea. Un șofer nebun care să mă omoare. Îmi pun mâinile în părula său, iar fața sa este puțin mai jos de sânii mei și și-o afundă adânc în pielea mea. Își pune mâinile pe spatele meu și mă trage mai mult spre el, iar în momentul acesta, simt cum tricoul meu se umezește din cauza presupuselor sale lacrimi.

— Nu fac niciodată nimic bine... Mormăie el cu vocea răgușită.

Continui să-l mângâi pe cap încercând să-l liniștesc. După aproximativ cinci minute, acesta se mai calmează și decid să mă aplec puțin și să rup îmbrățișarea strânsă în care eram. Îl privesc în ochii săi de un albastru tulbure și îl mângâi  ușor pe obraz.

— Cred că ar fii mai bine dacă aș conduce eu până acolo. Tu odihnește-te, ok ?

După câteva momente, Andreas dă afirmativ din cap și coboară din mașină ca să poată merge pe cealalaltă parte pe scaunul pasagerului. Eu mă pun la volan și iau sticla de apă care a luat-o ieri ca să-mi clătăresc gura de gustul de vomă. Apa este destul de caldă, iar asta mă împiedică să o înghid așa că o arunc pe geam. Andreas se așează în dreapta mea și nu mai scoate niciun cuvânt, iar eu pornesc motorul.

    Băi ! Eu mai am un capitol și am scris toată cartea :))) ( să-mi mai Spune-ți că sunt leneșă ) DOAMNEE ! Cred că până la urmă o să plâng :')

     Încă o chestie, dacă unii dintre voi au citit ,, o nouă viață " ( am pus-o iar în ceoarne să schimb ideea ) am cam dat de contul lui Adrian și dacă vreți poze sexi cu el, păi nu aveți decât să intrați pe grupul de pe fb :)) am destulele !!!

      Acum

     Sfânta întrebare :

   Cum te-ai descrie în 4 cuvinte ? :)))

     Eu :

     1- leneșă :))

     2- stresantă

     3- o pacoste și...

     4- urâtă ! ( uite motivul pentru care nu îmi arăt nici moaca ! 😂 )

Linnea //2017Where stories live. Discover now