Cap 76. Eu și Andreas am fost amanți.

9.2K 538 51
                                    



        ,, Eu și Andreas am fost amanți "

— Dimitri ?! Îmi țip eu prietenul din camera mea. Mergem azi în club ? Este două după-amiază și noi nu am făcut nici pe dracu !

— Mergem, nebuno ! Îmbracă-te și plecăm ! Mă anunță el.

Dau fericită din palme și mă duc la dressingul meu să-mi caut haine ce cred că ar da sexi. Decid să aleg o salopetă cormată din nouă piese de pantaloni scurți și tricou mai sus de buric, pantofi cu platformă și de catifea, o vestă de vară de culoare crem și intru în duș. După ce mă spăl și îmi fac părul împreună cu machiajul, mă imbrac și ies din baie. Îmi caut ochelarii de soare și geanta, după care cobor scările rând pe rând.

— Gata ? Îl întreb pe șaten.

— Credeam că nu mai vii ! Își dă el ochii peste cap.

Își întinde mâna, iar eu i-o apuc și ieșim amândoi din casă. Încui ușa și mergem amândoi în spre mașina sa luxoasă tip Ferrari de culoare roșie. Iubesc acest tip de vehicule, dar a mea este un Audi R opt. Intrăm înăuntru, iar Dimitri se pune la volan. Întoarce cheia în contact și pornim în viteză. Niciunul dintre noi nu scoate niciun cuvânt ceva timp, până decide el să spargă liniștea.

— Linnea, tu ești bine ?

Ridic nedumerită o sprânceană. Ce este cu întrebarea asta ?

— Da. De ce nu aș fii ? Îl întreb confuză.

— După atâta timp, îl vezi pe bărbatul pe care știu foarte bine că îl iubeai ca o nebună cu o altă femeie și vă comportați de parcă nu s-a întâmplat nimic. Nu sunt prost, Linnea ! Știu foarte bine că din cauza lui ai refuzat să te culci cu alți bărbați și sunt sigur că încă mai ai sentimente pentru el. Am văzut cum îl priveai. Aveți aceeași strălucire de copii tembeli care refuză să recunoască că încă mai simt ceva unul pentru altu ! Rostește el atent la drum.

Mă blochez. Deci el știa tot acest timp și o făcea pe prostul ? Doamne, mă simt ca naiba știind că nu i-am spus nimic chiar dacă este cel mai bun prieten al meu.

— Nu-i chiar așa... Este o poveste mai veche și stupidă în spate pe care nu o știe nimeni. Oftez eu și înghit în sec.

— Cum ar fii ?

Expir lung. Ce mai am de pierdut ? Oricum până la urmă o să afle de undeva, iar atunci o să fie chiar supărat pe mine fiindcă nu i-am spus eu, iar eu nu aș suporta ca Dimitri să fie supărat pe mine. Chiar dacă probabil o să creadă despre mine că sunt o fraieră, tot mai bine decât să fie supărat.

— Eu și Andreas am fost amanți, rostesc eu dintr-o suflare.

Dimitri mă privește ridicând o sprânceană, după care se uită din nou la drum. Simt cum sângele fierbe în mine, iar o senzație de agitație se abate pe tot corpul meu.

— Eram o fraieră care punea botul la toate și până la urmă, a reușit să îmi dea țeapă. Presupun că m-a văzut doar, ca pe dama sa personală de companie. Nu s-a despărțit de Alexandra din cauza a mai multe motive, spunea el. Eu nu le-am auzit niciodată pe cele ce îl obliga să stea lângă ea. Îl iubeam. Îl iubeam ca o nebună, dar pentru el era doar un nenorocit de joc. Acum însă că l-am văzut din nou... nu știu ce să simt, Dimitri ! Orice aș face, aș ieși cea fraieră și lașă.

Nu mi-am dat seama când lacrimile încep să curg pe obrajii mei, dar era de așteptat. Când mă gândesc la cât de mult rău mi-a făcut, iar eu i-am permis și îi permit în continuare.
Mașina se oprește, iar în câteva momente, simt cum sunt cuprinsă într-o îmbrățișare strânsă de câtre Dimitri.

— Prostuțo, îmi spune el la ureche. Trebuia să-mi spui... Suntem cei mai buni prieteni și știi că poți avea încredere în mine. Nu sunt aici să te judec, ci să te sprijin și să te ajut să mergi mai departe. Știi asta. Tipul este un idiot dacă a ales altă femeie în locul tău ! Ești o femeie puternică, frumoasă, isteață și tot ce ar avea nevoie un bărbat așa că, să nu te aud că îți pierzi încrederea în tine ! Te-ai îndrăgostit de persoana nepotrivită. Se mai întâmplă ! Știi câte femei am avut eu care stăteau cu mine doar pentru celebritate ? Nu trebuie să te învinovățești și să regreți pentru că ai avut parte de o lecție de viață, ci să devi puternică și să te asiguri că nu o să mai repeți greșeala.

— Și dacă o s-o mai repet ? Îl întreb suspinând.

— Sunt aici pentru tine și o să te sprijin mereu !

Strâng tare din ochi după care îl sărut lung pe obrazul fin. Îl iubesc atât de mult pe băiatul ăsta ! Chiar dacă Alex este mult prea ocupat să se ocupe de munca lui și de noua sa iubită, nu duc lipsă de un frate. Dimitri este mereu lângă mine și nu mă judecă niciodată.

— Știi că te iubesc, da ? Nu vreau să suferi, Linnea ! Nu vreau să mai lași pe cineva să te rănească. Nu te lăsa distrusă de ei, distrugei tu pe ei !

Îmi freacă spatele de sus în jos încercând să mă liniștească, după care rupe îmbrățișarea și îmi ia ochelarii pe de ochi. Îmi șterge cu grijă lacrimile în așa fel încât să nu-mi ia de tot machiajul.

— Nu trebuie să plângi din cauza idioților, dulceață ! Nici să te necăjește singură. Ochii tăi frumoși nu trebuie să verse nicio lacrimă, Ok ?

     Dau afirmativ din cap și iau rapid o doză mare de aer încercând să-mi revin.

    — Mai vrei să intrăm înăuntru ? Mă întreabă privindu-mă în ochi.

     Dau afirmativ din cap și îmi forțez un zâmbet. Acesta șoptește un ,, Ok " și coboară din mașină. Între timp, eu mă uit în retrovizoare ca să văd dacă nu mi-am distrus machiajul. Portiera din dreapta mea se deschide, iar eu îl privesc scurt pe Dimitri. Observ că este ușor amuzat de faptul că stau bonsumflată văzând că rimelul meu s-a întins puțin. Îmi scot din geantă un pachet de șervețele unede și tot ce-mi trebuie pentru a-mi retușa machiajul. Dimitri mă așteaptă răbdător, iar în cinci minute ies și eu. Închide portiera în urma mea și încuie mașina, îmi pun o mână de după talia sa, iar el de după gâtul meu și intrăm amândoi în club.

Linnea //2017Where stories live. Discover now