Part 59

7.5K 172 5
                                    

• POV Liv •

Zodra de woorden mijn mond verlaten is de schrik ik zijn ogen duidelijk af te lezen. Hij staart me aan en zegt niks. Twijfelend kijk ik naar beneden, bijt op mijn lip en frunnik aan me vingers. Dan een minuut of 2 heeft hij nog niks gezegd. Ik kijk hem aan maar de schrik volle blik heeft plaats gemaakt voor een liefde volle blik.

'Maar ik hou ook van je.' Mijn ogen worden groot en een grote glimlach komt op mijn gezicht. Jake word rood en krab zijn nek. 'Meen je dat?' zeg ik fluisterend. 'Ja. Ik hou van jou Liv Adams.' Ik vlieg hem om zijn nek. Van schrik valt hij naar achter en vult de lach van Jake de kamer. Ik hang boven Jake. Mijn ene hand rust op zijn wang en de andere om zijn nek. Zacht stopt Jake een loshangende pluk achter mijn oor en wrijft dan met zijn duim over mijn wang. 'Ik hou van je..' fluistert Jake. Ik druk vol passie mijn lippen op de zijne. Net als ik me wil verdiepen in onze zoen trekt hij zich terug. 'Maar hou jij ook van mij?' vraagt hij twijfelend. Ik kijk hem aan. Een bange blik is duidelijk uit zijn ogen af te lezen. 'Ik hou ook van jou Jake Carter.' Een grote glimlach vormt zich rond zijn lippen en weer drukt hij een kus op mijn mond. Al snel gaat de kus over in een passionele zoen. Als zijn tong toestemming vraagt trek ik me terug.
'Jake ik heb me tanden nog niet eens gepoetst.' lach ik. 'Nou en. Ik wil jou.' Ik lach en kruip van Jake af. 'Ik ga douchen!'

Lachend loop ik naar de badkamer. Hij houd dus echt van me. Het is misschien niet zo'n big deal maar we hebben het wel over Jake. Jake die eerst alleen meiden gebruikte en daarna dumpte. Hij geeft nu toe dat hij van mij houd. En ik houd van hem.

Snel kleed ik mij aan en doe mijn haar in een losse knot. Ik doe snel een laagje mascara op en loop de badkamer uit. Ik loop naar de kamer van Jake en doe een trui van hem aan. Ik draai me om en zie dat Jake op bed ligt met enkel een joggingbroek aan. Ik ga naast hem zitten en kijk hem aan.

'Wat is er?' 'Niks.' 'Niet liegen. Ik zie dat er wat is.' 'Liv er is echt niks.' zegt hij met een brede lach op zijn gezicht. 'Oké.'
Hij gaat recht op zitten en pakt mijn handen. 'Jij bent de eerste tegen wie ik zeg dat ik van je hou.' 'En Jess dan?' Een klein lachje komt op zijn gezicht. 'Jess  betekende zo veel voor mij, maar ik heb nooit tegen haar gezegd dat ik van haar hielt. En toen ik haar zag met Brandon was het klaar. Jij bent echt de enige.' 'Jij bent ook de enige voor mij.'
Nog steeds heeft hij mijn handen vast. Mijn blik is gevestigd op hem maar hij kijkt me niet aan. Hij kijkt maar onze handen zie met elkaar verstrengelt zijn.
'Heb jij nooit een vriendje gehad.' 'Nope.' 'Dat kan niet. Je bent prachtig.' 'Op mijn vorige school had ik geen eens vrienden. Mensen lachte me uit omdat ik goede cijfer haalde. Ik was altijd alleen.' Met open ogen kijkt hij me aan. 'Dat kan niet. Je bent lief, knap, dapper, zorgzaam en ga zo maar door. Jij bent perfect.' 'Niet. Ik ben dik, zeker niet knap en heb af en toe ook mijn momenten.' 'Stop. Zo moet je niet over jezelf praten. Voor mij ben je perfect!'
Ik druk een zachte kus op zijn lippen en geef hem een knuffel. Zacht tilt hij me op en zeg me neer op zijn schoot. Ik sla mijn benen om zijn middel en hij slaat zijn armen sterk om me heen. Alsof hij bang is om me kwijt te raken. Zo stevig.
————-
De rest van de dag hebben we niet veel gedaan. We hebben samen wat films gekeken. Jake is ju bij Jason en Luc. Ik pak mijn telefoon en bel Emma.

'Vertel hoe is het met je lover?' 'Nou. Zoals hij gister al zei; hij houd van me.' zeg ik lacherig. 'Omg Jake Carter houd van je!!' schreeuwt ze door de telefoon. Ik lach en word rood als ik er aan terug denk.

Ik gaap en merk dat mijn ogen zwaar worden. 'Maar schat, ik ga hangen ik ben gesloopt. Zie je morgen!' Roep ik door de telefoon en hang op. Ik kleed me om en plof neer op mijn bed. Ik denk terug aan vandaag en val met een grote lach op mijn gezicht in slaap.
——-
Song : Closer -> The Chainsmokers

I want youWhere stories live. Discover now