Part 57

7.8K 160 16
                                    

• POV Liv •

Weken zijn voorbij gegaan. Sinds Jake op de tafel is gaan staan in heb ik geen opmerking meer gehoord. Wel denk ik nog steeds dat al die meiden gelijk hadden. Ik ben veel te dik en lelijk voor Jake. Ook ben ik veel te soft. Het kan gewoon niet anders. Maar hij is nog steeds van mij!

Hij is zo lief en zorgzaam en helemaal niet de Badboy. Tenminste bij mij niet. Als we door de gangen lopen of in de kantine zijn blijft hij Jake. En ik vind het leuk. Het maakt hem sexy en ik geniet ervan!

Ik ben nu bij Emma. We hebben samen huiswerk gemaakt nu zitten we gewoon een film te kijken. 'O mijn god! Zac Efron is zo knap!' schreeuwt Emma door de kamer. Ik kijk haar met opgetrokken wenkbrauwen aan en begin dan kei hard te lachen. 'Ja wat?! Jij gaat me niet vertellen dat hij niet knap is!' Hierdoor moet ik nog harder lachen. 'Oh god, kijk die six pack dan?!'
Ja mensen we kijken baywach en de six pack van Zac Efron word zeer gewaardeerd door Emma.

Zodra de film is afgelopen lopen we haar kamer uit op weg naar de mijne. 'Heeft Luc dan geen six pach?' lach ik. 'Oh echt wel! Jij denkt toch niet dat ik een vriend neem zonder six pack!' Door deze opmerking kan je me echt weg dragen. Lachend lopen wij onze kamer binnen. Snel scan ik de kamer. Als ik Luc ook zie zitten kijk ik snel naar Emma en beginnen we weer te lachen.

Ik loop naar Jake en plof neer op zijn schoot. Hij slaat zijn armen om mijn middel en ik sla mijn armen om zijn nek. Hij drukt een kus op mijn lippen en een warm gevoel bekruipt me weer. Ik leun tegen hem aan en draai me weer om naar de rest die eng maar ons zit te grijnzen. 'Shut up.' zegt Jake die moet lachen. Lachend draai ik mijn hoofd om en leg hem in Jake's nek. Hij drukt een kus op mijn hoofd en legt dan zijn hoofd op de mijne.

'Girls, komen jullie vanavond ook?' vraagt Luc aan ons. 'Waar heen?' antwoord Emma.
'Naar het feest van Levi.' 'Ja leuk!' schreeuwt Emma enthousiast. Een feest! Shit, nee! Met schrik in mijn ogen draai ik me om naar Jake. 'Het komt wel goed.' zegt Jake lief. Ik forceer een kleine glimlach en sta dan op. Snel loop ik naar mijn kamer en Emma rent achter me aan.

'Em weet je zeker dat dit slim is?' 'Ja tuurlijk. Kom op. Al weken lang heb je geen opmerking meer gekregen en een feest is leuk. Ontspan.' 'Oké dan..' 'En ik ga je helpen met je kleren.'
——-
Emma is al een poosje weg en ik ben mijn kamer niet meer uitgekomen. Ze heeft mij een zwart kort broekje aan gedaan met een rode crop top en een paar hoge hakken. Mijn haar is gekrukt en hang los over mijn schouders. Ik heb enkel een laagje mascara op. Al bijna een uur kijk ik twijfelend in de spiegel. Ik ben veel te dik voor dit setje kleren. En ik kan nooit op die hakken lopen.

'Liv ik ga zo!' 'Wacht!' schreeuw ik. Voor het eerst in een uur kom ik in beweging. Snel draai ik me om maar ik struikel over mijn eigen voeten. Snel sta ik op en open de deur. Mijn blik valt op Jake en mijn adem stokt.

O mijn god! Hij is zo knap! Zo sexy!

Hoe langer ik staar hoe roder mijn wangen worden. 'Schat je hoeft je niet te schamen. Ik weet dat ik knap ben!' Meteen kijk ik hem aan en rol ik met mijn ogen. Ik loop naar hem toe en scan zijn lichaam.

Perfect! Dat is zijn lichaam. Perfect!

Ik voel zijn ogen ook over mijn lichaam gaan. Ik word er onzeker van maar ik probeer het te verbergen. Hoe kan zo'n knap iemand nou met mij willen. Het kan gewoon niet.
Ik voel 2 handen op mijn wangen en al snel 2 lippen op de mijne. Ik leg mijn handen om zijn nek en woel ermee door zijn haar. Als we loslaten kijken we elkaar diep ik de ogen aan.
'Je bent zo knap..' zucht hij waardoor ik alleen maar moet lachen.

'Yo jullie gaan maar een andere keer klef doen!'
En daar staan Jason en Luc weer. Jake laat zijn hoofd vallen en doet zijn ogen dicht. 'Serieus?!' Ik moet lachen en kijk toe hoe Jake langzaam geïrriteerd raakt. Ik sla mijn armen over elkaar en kijk toe. Jake stapt snel in een paar zwarte sneakers en loopt dan naar zijn vrienden.
Ik neem een kleine aanloop en spring dan op Jake zijn rug. Snel slaat hij zijn handen om mijn benen en houd mij stevig vast. Ik druk een kus op zijn wang en laat mezelf weer vallen. En dan hoor ik het weer. Het mooiste geluid van alles. Zijn lach. Hij lacht en draait zich om. Zijn perfecte lach maakt zijn gezicht compleet af. Hij drukt een snelle kus op mijn lippen en ik kan het niet laten om zijn haar volledig door de war te maken. Snel laat hij mij los en kijkt mij geërgerd aan. 'Liv serieus?!' Ik moet lachen en hij draait zich om en loopt de deur uit.

Emma komt pas over een half uur. Ik plof neer op de bank en bedenkt How het feest kan zijn. Ik ben nog nooit naar een feest geweest. Veel alcohol, dronken mensen en harde muziek. Dat is het.
——
Na het half uur was Emma er en zijn we naar het feest gegaan. Emma heeft al een rijbewijs. Van ver hoor je de muziek al en de zenuwen beginnen door mijn lichaam te racen. 'Em ik kan dit niet.' 'Liv chill. Het komt goed. Ik ben bij je, er kan niks gebeuren.'
Ik geef haar een kleine glimlach. Emma parkeert de auto en samen stappen we uit. Ik bekijk het huis, rokende en dronken gasten in de tuin, harde muziek, net zoals ik had verwacht. Emma komt naast me staan en samen lopen we maar binnen. Zodra wij binnen zijn beginnen mensen te fluisteren maar ik probeer me er niks van aan te trekken. Zodra ik Jake vind loop ik op hem af en druk een kus op zijn mond. Ik proef de alcohol gewoon. Ik trek een vies gezicht.

'Je heb al teveel drank op. Je bent hier pas een half uur.' 'Schat maak je niet druk!' schreeuwt hij omdat ik hem anders niet kan horen. Ik rol met mijn ogen en loop samen met Emma weg.
———-
Song : Alive -> Hillsong Young & Free

I want youWhere stories live. Discover now