Part 48

7.8K 180 9
                                    

• POV Liv •

Zodra ik los ben ren ik de kantine uit. Ik geef geen blik meer achterom. Ik hoor een paar harde kreten van Brandon maar dat boeit me niet. Hij drukt gewoon een mes tegen mijn keel!
Ik ren naar buiten maar dan sta ik stil. Waar moet ik heen? Dan weet ik het. Zo snel als ik kan ren ik naar de plek waar ik Jake terug vond. Zodra ik er ben laat ik me tegen de boomstam aanvallen en probeer op adem te komen.

Waarom ik? Waarom wilt Brandon wraak nemen op Jake via mij? De avond dat ik terug was. Gebeurde er wat tussen mij en Jake. Bij mij was er echt een gevoel. Maar is dat wederzijds?
————————
Hier zit ik dan. Het is denk inmiddels uren geleden wat er is gebeurd. Ik had gehoopt dat ze me zouden zoeken. Misschien doen ze dat wel maar ik weet het niet.
Het is inmiddels aardig donker geworden. Met een zucht sta ik op en loop langzaam terug naar mijn kamer.
De gangen zijn leeg en het is stil in het gebouw. Als ik voor de deur sta hoor ik veel gelach. Veel meiden gelach. Ik zucht een keer en doe dan de deur open. Mijn ogen scannen de kamer en ja hoor... Alleen maar meiden. Niet veel maar toch. Het zijn 5 meiden en stuk voor stuk allemaal Barbie poppen. Mijn ogen glijden af naar de tafel en daar staan allemaal flessen drank. Ik had het kunnen weten. Jake kijkt me eerst geschrokken aan maar op zijn gezicht verschijnt dan een misselijk makende grijns. De barbiepop die bij Jake op schoot zit vind blijkbaar dat ons oogcontact te lang duurt want ze drukt voor overgave haar lippen op de zijne. Niet dat Jake hier problemen mee heeft...
Ik trap mijn schoenen uit en loop naar mijn kamer. Ik laat me op bed vallen en probeer me niet te focussen op wat ik allemaal hoor in de kamer maar het is te veel herrie. Ik sta op en pak een setje kleren en prop het in de tas. Ik loop mijn kamer uit en kijk nog naar Jake maar die lijkt het allemaal wel prima te vinden. Hij heeft geen aandacht meer voor mij. Ik draai me om en loop de deur uit. Op naar Jason en Luc. Alweer...
———————
• POV Jake •

De politie is inmiddels hier en Brandon word ik de boringen geslagen. Met een grote grijns op mijn gezicht kijk ik toe naar dit alles. Als ze weg rijden draai ik me weer om en neem plaats aan onze tafel.
'Ik ga jou laten voelen hoe het is als je liefde word afgepakt.'
Liefde? Wat bedoeld hij. Ik ben niet verliefd op Liv. Dan kan niet.
Waarom vond je het dan vanochtend zo fijn toen ze naast je lag?
Ik voel het nog. Hij kleine handen die over mijn buikspieren heen glijden. Een kleine lach vormt zich rond mijn lippen. Haar lach, haar ogen, haar karakter, haar alles.

'Wat zit jij te lachen?!' lacht Jason ineens. Ik schrik op uit mijn gedachten en kijk hem vragend aan. 'Waarom lach jij zo?' vraagt Jason nieuwsgierig. Zonder dat ik het doorhad heeft een grote lach mijn gezicht over genomen. Ik voel mijn wangen heel langzaam rood worden en kijk weg. 'Neee!!' schreeuwt Luc. Ik kijk geschrokken terug. 'JAKE JS VERLIEFT!!!' 'Ja tuurlijk Luc.' zeg ik. 'Waarom zit je ander zo te lachen en diep verzonken in grachten?' vraagt hij met een op getrokken wenkbrauw. Jason zijn ogen worden groot en ook die begint de schreeuwen. 'Jakie is verlieft, Jakie is verlieft!' Ik lach maar dan voel ik mezelf wit wegtrekken.

Ik ben verlieft op Liv....
——————-
Zuchtend loop ik terug naar onze kamer. Liv was meteen weg gerend vanmiddag dus ik hoop dat ze hier is. Ik open de deur en kijk snel rond maar ik zie niemand. 'Liv!' Geen reactie. Ik plof neer en bedenk me waar ze kan zijn. Ik kan der wel bellen maar dat heeft geen nut wat ze heeft niks mee genomen toen we weg rende. Ik sta op en wil de kamer uitlopen als er word geklopt op de deur. Ik open snel de deur maar als ik zie wie het zijn wil ik de deur weer dicht doen. 1 heeft het door en zo snel als ze kan slaat ze met haar hand op de deur en zorgt ervoor dat hij niet dicht gaat. Ik zucht een keer en kijk ze verveeld aan. 'Hoi Jake!' zeggen ze alle 5 in koor. Ik kijk ze stuk voor stuk aan maar ik ken ze niet. Ik heb echt geen idee hoe die meiden heten. De voorste duwt me aan de kant en heupwiegend lopen ze allemaal naar binnen. Ik doe de deur dicht en kijk ze dan aan. 'Wat moeten jullie?' 'Wij willen een leuke avond.'
———
Inmiddels zijn er al een paar flessen drank doorheen gegaan. Eentje heeft er inmiddels plaats genomen op mijn schoot maar ik geef er geen aandacht aan.

De deur gaat open en daar staat ze dan. Liv... 
Ik kijk haar aan. Geen van ons 2 verbreekt het oogcontact. Dan voel ik dat mijn hoofd word vastgepakt en zitten er ineens lippen op de mijne. Ik ga er in mee. Hier was ik aan toe
—————-
Song : Bad at love -> Halsey

I want youWhere stories live. Discover now