Part 32

8.6K 187 10
                                    

• POV Liv •

Nadat ik een beetje was gekalmeerd heb ik alles verteld aan de jongens. Toen ik klaar was keek ik ze voor het eerst aan. In allebei hun ogen zag ik woede staan. Ze wilde naar hem toe gaan maar dat heb ik weten tegen te houden. Ik weet wel weer hoe dat was afgelopen en daar werden we allemaal niet blij van. Toen we allemaal gekalmeerd waren zijn we gaan slapen. Jason wilde dat ik in zijn bed ging slapen maar toen heb ik hem voor gek verklaard. Dus ik ben op de bank gaan liggen. Echt slaap heb ik niet gehad. Het beeld van Jake en Lisa samen in een bed ging gewoon niet uit mijn hoofd. Het feit dat Lisa mij gebruikt had om in contact te komen met Jake kan ik niet begrijpen. Hoe kan een persoon zo aardig tegen je doen en vervolgens zo hard een mes in je rug steken.

Het is nu half 8 's ochtends en ik besluit om een lange douche te nemen en proberen tot rust te komen. Waar de jongens zijn? Ik heb geen flauw idee. Ik werd om half 6 al wakker en toen waren ze al weg. Het zal allemaal wel.

Na een half uur kom ik onder de douche vandaan en kleed me snel aan. Pak mijn spullen bij elkaar en ga de deur uit. Ik loop de kantine in en ik scan de ruimte af. Zodra ik de jongens heb gevonden snel ik naar de toe. Dan pas zie ik dat Jake er ook bij staat en stop abrupt met lopen. Ik zie dat een paar mensen zich naar me omdraaien en beginnen te fluisteren. Als Jake zich omdraait heeft hij een lach op zijn gezicht. Zodra hij mij ziet verdwijnt die lach en word hij rood. Langzaam loop ik naar de tafel toe en ga dicht bij Jason en Luc staan. Luc slaat meteen een arm beschermend om me heen en drukt me dicht tegen zich aan. Als ik snel naar Jake kijk zie ik een boze blik. Want? Idk. Ik raak verstrikt in een gesprek met Luc en Jason tot er iemand naar Jake loopt en zegt dat we uitval hebben.

Langzaam verlaten mensen de kantine want die gaan gewoon naar hun les. Als ik rond kijk zie ik nog een paar andere klassen samen zitten. Die zullen ook wel uitval hebben. Ik luister naar de gesprekken die worden gevoerd maar meng me er niet echt in. 'Gaat het wel?' vraagt Luc. Voorzichtig knik ik ja. Hij pakt mijn hand vast en trekt me bij hem op schoot. Jason zit op tafel en zo raken we weer verstrikt in een gesprek over meiden. Het blijkt dus dat Luc ene Emma leuk vind. Jason geeft hem tips maar ze zijn echt waardeloos.

'Je moet een meisje laten zien dat je haar wilt.' meng ik me in het gesprek. 'En hoe doe ik dat?' 'Gewoon geef aandacht aan haar.' zeg ik simpel. Hij kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan en ik hal simpel mijn schouders op. 'Je weet in ieder geval hoe je het niet moet doen.' zegt Jason. Hierdoor moet ik toch wel lachen. Hierdoor moeten de jongens weer lachen en met z'n 3 komen we niet meer bij. Als we eindelijk zijn uitgelachen glijd mijn blik naar Jake. Ik zie dat zijn blik al was gevestigd op mij en hij heeft een brede lach op zijn gezicht. Ik voel mijn wangen langzaam rood worden en kijk verlegen naar de grond.

Dan gaan de deuren van de kantine ineens met veel lawaai open. Door de deuren loopt Lisa die hevig met haar heupen beweegt. Niet dat ze die heeft maar toch. Ook haar kleren zijn anders. Ze zijn korter. Te kort als je het mij vraagt maar dat zal wel. Mijn ogen volgen elke beweging die ze maakt. Ik merk dat het stil is geworden in de kantine. Deze mensen zijn dit dus blijkbaar ook niet van der gewend. Denk ik? Ze kijkt 1 keer snel de kantine door en loopt dan regelrecht op der doel af. Ik volg haar doe en mijn blik eindigt bij Jake. Ik kruip meer in Luc en zijn grip ok mij heen word strakker. Nog steeds volg ik alles. Als ze voor Jake staat gat hij rechtop staan en spant zijn spieren aan. Zij legt haar handen op zijn schouders en gat dicht bij hem staan. Voordat Jake kan reageren drukt ze vurig haar lippen op de zijne. Meteen beginnen mensen om ons heen te praten. Het enige wat er bij mij gebeurd is dat er een eenzame traan over mijn wang rolt. Ik begraaf mijn hoofd in de nek van Luc. Troostend wrijft Jason met zijn hand over mijn rug. Ik zucht een keer diep en kijk weer terug. Ik zie dat Jake ruw Lisa van zich af probeert te duwen maar het lukt niet. Lisa laat langzaam haar hand glijden maar zijn kruis. Als haar hand nog een paar centimeter van de plek vandaan is haalt Jake zijn hand op, legt ze op haar borsten en duwt met veel kracht Lisa van zich af. Lisa valt hard op de grond maar Jake geeft er geen aandacht aan. Het enige wat hij doet is naar mij kijken.
—————————
Song : Sorry -> Justin Bieber ( Acustic )

I want youWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu