Part 6

10.9K 214 8
                                    

• POV Liv•

Met een zucht word ik wakker van een harde klap van buiten. Ik kijk op de wekker en zie dat het 6.00 uur is. Mijn wekker gaat over een half uur dus slapen heeft geen zin meer. Ik pak mijn telefoon en open mijn sociaal media. Als ik op mijn Instagram kijk zie ik dat is 3 nieuwe volgverzoeken heb : Joson, Luc en Jake zijn het. Ik accepteer ze, stuur hun ook een volgverzoek en kijk nog wat verder. Als het 6.45 uur is besluit ik om uit bed te stappen. Ik pak een setje kleren en loop naar de badkamer. Gelukkig hebben we een badkamer hier in het appartement anders hadden we een gezamenlijke douche gehad. Iel!
Ik laat het warme water over me heen stromen, ik sluit mijn ogen en kom echt ff tot rust. Zo sta ik 10 minuten als dan de deur ineens met een klap open word gegooid. Als ik zie dat Jake in de badkamer staat geef ik een gil. 'Oh haha, jij ook hier?' 'Jake ik ik zweer je donder op op ik castreer je!' Het grinnikt nog wat en loopt dan fluitend de deur uit. Gelukkig kon ik nog snel het douche gordijn voor me houden. Dan besluit ik maar om mijn haren te wassen en vervolgens onder de douche vandaan stappen. Rustig kleed ik me aan, poets mijn tanden, fatsoeneer mijn haar en doe een laagje mascara op.
Ik loop de woonkamer in en maak een ontbijtje voor mezelf terwijl ik nog een aflevering kijk van mijn serie.
Ik pak rustig wat te drinken en neem een slok als Jake ineens zonder shirt de woonkamer ij komt lopen. 'Ach schat ik weet dat ik knap ben, maar om er een troep van te maken is ook zo zonde.' Ugh en daar heb je zijn ego weer. Maar ik moet toegeven dit uitzicht is absoluut niet lelijk. Het valt me op dat hij tatoeages heeft. Maar voordat ik er nog goed naar kan kijken doet hij zijn shirt alweer aan. Daarom kijk ik hem nog 2 seconde aan, laat ik mijn ogen rollen en draai ik me om.

Ongestoord kijk ik nog een aflevering als ik zie dat het al 8.00 uur is. Snel begin ik met boeken te zoeken en dump ze in een tas. Jake kijkt rustig toe en laat af en toe een grinnik horen. 'Hoe kan je zo rustig blijven? We moeten zo al ij de les zijn.' 'Jij denkt toch niet serieus dat ik me voor een les ga haasten?' 'Welke les heb jij zo?' 'Ik begin met wiskunde en daarna i don't know and I don't care.' Shit ik heb dus ook samen met hem les...
Ik zucht, doe mijn schoenen aan en loop de deur uit. Als je het mij vraagt heeft Jake echt een te groot ego. Om gek van te worden gewoon.
———————
Na een kwartier zoeken heb ik het lokaal nog niet gevonden. Dan nog maar eens die gang door.... Dan zie ik dat er aan het einde van de gang nog een bocht zit, en ja hoor daar is dan eindelijk het lokaal. Langzaam open ik de deur. 'En wie mag jij dan wel zijn?' Krijg ik meteen een sneer om me oren. 'Uhm... Ik ben Liv Adams, ik ben nieuw.' 'Oh jij bent die nieuwe ga jij maar...'
Met veel lawaai word de deur weer open gedaan. Ik draai me om en zie Jake staan. 'En als we daar meneer Carter weer eens hebben. Dus jij dacht ook weer eens te komen.' 'Ach man laat me met rust.' Zegt Jake dan ook geïrriteerd terug. Met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik hem aan. Het enige wat hij doet is mij een knipoog geven. Meteen hoor ik alle meiden uit het lokaal naar elkaar fluisteren. 'Maar goed Liv ga jij mar daar zitten.' Hij wijst naar een lege plek naast een meisje. 'Heey' zeg ik. 'Hoi' zegt ze terug. 'Ik ben Lisa' 'Ik ben Liv' 'Meiden dat jullie naast elkaar zitten wilt niet zeggen dat jullie nu gezellig mogen bij kletsen.' Jake is in de tussentijd met een diepe zucht achter me komen zitten naast Jason. Waar Luc is geen idee.
Met z'n 2 zitten ze achter me nog wat te klieren en te treiteren. Ik probeer me er zo min mogelijk van aan te trekken. Als ineens de deur weer met een zwaai open gaat.
————-
Song : New rules -> Dua Lipa

I want youWhere stories live. Discover now