Part 56

8.3K 179 10
                                    

• POV Jake •

Weken zijn voorbij gegaan. Zover ik weet heeft er niemand meer een opmerking gegeven aan Liv. Nog steeds kan ik er niet bij dat ze denkt dat ik beter kan krijgen. Ik! Ik heb zoveel meiden gebruikt en dan zegt ze dat. Dat ze niet goed genoeg voor mij is. Ze is het liefste, leukste en knapste meisje dat ik ken. Ze is perfect. Ik kon meteen mezelf zijn bij haar. Iets wat ik nog nooit heb gedaan.

Ik ben juist niet goed genoeg voor haar. Ik ben de reden dat ze is ontvoerd en dat er een mes tegen haar keel is gezet, ik ben de reden dat ze zoveel pijn heeft gehad. Dat was allemaal mijn schuld. Ik ben niet goed genoeg voor haar.

Maar al met al is ze mijn vriendin.

Ik zit op de bank. Waar Liv nu is weet ik niet. Verveeld zit ik wat te zappen als de deur ineens open vliegt. Met een ruk draai ik me om, in de hoop het mooiste meisje ooit te zien, mijn meisje.
Maar nee. Daar staan die 2 idioten weer. 'Yo gast!' schreeuwt Jason. 'Yo!' schreeuw ik terug. Ik sta op en pak 3 biertjes uit de koelkast. Ik loop terug en ga naast die gasten zitten. Ik geef ze elk een biertje en kijk ze dan aan. 'Wat ist?' 'Vanavond feest bij Levi. Ga je mee?' zegt Luc snel. 'Tuurlijk!'
'Dat word je eerste feest als een bezet man.' Ik krijg een grijns op mijn gezicht als ik er aan denk. Elk feest waar ik ooit heen ben geweest nam ik altijd een meisje mee naar huis, neukte haar en dumpte haar de volgende ochtend. Vandaag word het dus anders. Ik kan niet eens met andere meiden zoenen als ik wil.

Al snel word ik uit mijn gedachten gehaald door de jongens die het uit gieren van het lachen. Ik kijk ze vragend aan maar ze zijn niet in staat om te antwoorden. Ze liggen op de grond van het lachen en de tranen lopen over hun wangen.
Als ze dan eindelijk weer zitten kijk ik ze vragend aan. Jason neemt eens diep adem en wilt dat ze mond open doen als de deur weer open vliegt. 2 meiden die hard lachen lopen de kamer in. En daar is hij dan, de mooiste lach die ik ooit heb gehoord. Als hun blikken op ons vallen kijken ze elkaar aan en beginnen dan weer te lachen.

Liv loopt naar me toe en ploft neer op mijn schoot. Emma daarin tegen doet het zelfde maar dan bij Luc.
Ik sla mijn handen om haar middel en zij slaat haar handen op mijn nek. Ik druk een kus op haar lippen en dan leunt ze tegen me aan. We draaien ons weer om naar de rest die naar ons zit te grijnzen. 'Shut up!' zeg ik met een lach op mijn gezicht. Liv draait met een lach haar gezicht om en legt 'm in mijn nek. Ik druk een snelle kus op haar kruin en leg dan mijn hoofd op de hare.

'Girls, komen jullie vanavond ook?' vraagt Luc aan Liv en Emma. 'Waar heen?' vraagt Emma. 'Naar het feest van Levi.' 'Ja leuk!' schreeuwt Emma enthousiast. Liv schrikt op en kijkt mij vragend aan. 'Het komt wel goed.' zeg ik fluisterend. Sinds ze al die opmerkingen heeft gekregen is ze er niet bepaald zekerder op geworden. Ze krijgt een kleine glimlach op haar gezicht en staat dan op. Emma staat op en rent al snel achter der aan. Ik kijk haar na en krijg een lach op mijn gezicht. Als ik me weer naar de jongens toe draai zitten ze naar me te grijnzen.

'Wat?' vraag ik met opgetrokken wenkbrauwen. 'Onze Jake word soft!' 'Ach man hou je bek!' zucht ik geïrriteerd. 'Trek het je niet aan, Jake Carter is eindelijk verlieft!'
Ik geef hem een moordende blik en geef Jason dan een klap.

'Hoe laat begint dat feest?' 'Wij zijn om 20.00 uur hier.'
—————
Over 10 minuten zijn de jongens hier. Ik trek snel een zwarte spijkerbroek aan met een wit shirt en een leer jasje. Ik loop de mijn kamer uit en kijk de kamer snel rond. Geen Liv. 'Liv ik ga zo!' 'Wacht!'
Ik hoor wat gestommel en binnen een paar seconden staat Liv in haar deuropening. Als haar blik op mij valt stokt haar adem. Ik moet lachen en haar wangen kleuren rood.
'Schat je hoeft je niet te schamen. Ik weet dat ik knap ben!' Meteen kijkt ze op en rolt met haar ogen. Ze loopt naar me toe en bekijkt me van top tot teen. Ik doe het zelfde bij haar.
Ze heeft een kort broekje aan met een crop top en een Laar hoge hakken ik haar hand. Haar haar hang los over haar schouders en ze heeft enkel een laagje mascara op.

Zo knap!

Ik leg mijn handen op haar wangen en druk een gepassioneerde zoen op haar lippen. Ze brengt haar handen naar boven en woelt ermee door mijn haar. Als ik los laat kijk ik diep in haar ogen. 'Je bent zo knap..' zucht ik. Ze lacht wat haar nog knapper maakt.

'Yo jullie gaan maar een andere keer klef doen!' Ik laat mijn hoofd hangen en doe mijn ogen dicht. 'Serieus?!' Liv moet lachen en gaat met haar armen over elkaar staat. Snel stap ik in een paar zwarte sneakers en loop naar ze toen.
Er springt ineens iets op me. In een reflex sla ik mijn armen om haar benen. Ze drukt een kus op mijn wang en springt weer op de grond. Ik lach en draai me om. Ik druk een snelle kus op haar lippen. Terwijl haar lippen op de mijne zitten gaat haar hand naar boven. Voor ik ook maar iets kan doen haalt ze mijn hele haar door de war.
Snel laat ik los en laat kijk haar geïrriteerd aan. 'Liv serieus?!' Ze moet lachen. Ik draai me om en loop de kamer uit.
——
Zodra wij het feest binnen lopen zijn vele ogen op ons gericht. Nog steeds krijgen we veel aandacht. Ik hou ervan.
Regelrecht lopen wij naar de drank. Zodra we het hebben lopen we naar de bank. Wij nemen plaats en al snel hangen er vele mensen om ons heen. Iemand gaat bij mij op schoor zitten. Snel duw ik haar van me af en sta op. Als ik haar aankijk zie ik dat het Amber is. Ugh.!!!

De tijd vliegt en ik heb al vele drankjes binnen. Heel veel meiden hangen om ons heen. Ik geef er geen aandacht aan. Liv heb ik nog steeds niet gezien.

Dan beginnen alle mensen te fluisteren. Ik draai me om en daar loop het meest knappe meisje van iedereen. Liv. Ze loopt naar me toe en drukt een kus op mijn lippen. Als ik haar aankijk trekt ze een vies gezicht. 'Je heb al teveel drank op. Je bent hier pas een half uur.' 'Schat maak je niet druk!' moet ik schreeuwen omdat de muziek aardig hard staat. Ze rolt met haar ogen en loopt dan weg samen met Emma.
———-
Song : We the party -> Why don't we

I want youМесто, где живут истории. Откройте их для себя