Érdekességek, könnyes búcsú

361 21 12
                                    


Minden kedves olvasóm!

 Igen, ezennel véget ért az I got no regrets. Talán kicsit váratlan lehetett, de ahogy haladtam előre, egyre több spoiler merült fel a mangából - és nem akartam semmi jó elrontója lenni, arról meg fogalmam se volt, hogy írhatnám tovább attól teljesen elvonatkoztatva. Férfiasan bevallom, elfogyott az ihlet, úgyhogy jobbnak láttam, ha itt és most lezárom az egészet. Persze, folytathattam volna még tovább (jó szarul), de egyszerűen már nem ment úgy, mint régen. Egyre többször éreztem úgy, hogy kényszerből írok, ami nagyon nincs rendben. Úgyhogy kaptak hőseink egy cukormázas befejezést, amit Isayama úgysem fog megadni nekik (habár Wikipédia szerint azt nyilatkozta, pozitív befejezést szán a mangának, de érdekelne, hogy azt mégis hogy gondolja? És kinek a szempontjából lesz pozitív az a befejezés? Nem mindegy.)

Elsősorban szeretném megköszönni mindenkinek, aki végigkövette a történetemet; nem akarok mindenkit név szerint felsorolni, de akit kiemelnék, az Aria10191 . A snitt.hu-nak köszönhetően ő volt a legelső olvasóm, sokszor segített a hozzászólásaival, és mikor még rögtön az elején megjegyezte, Levi milyen karakter hű, tudtam, hogy jól kaptam el a figurát. Köszönöm szépen :3

Ugyan ennek a sztorinak itt és most vége, de még messze nem engedtem el az OC-imet - kipattant ugyanis a fejemből egy modern AoT-fic gondolata, amiben ugyanezek a karakterek jelennének meg, napjainkban. Ha minden jól megy, hamarosan belevágok.

Végezetül pedig még egyszer nagyon nagyon köszönöm mindenkinek, aki olvasta/ vote-tolta/ épp csak rápislantott a sztorimra. Egészen elképesztő, milyen sok vote és megtekintés gyűlt össze - az elején nem hittem volna, hogy ennyien leszünk :3 


És végül jöjjön "néhány" érdekesség:

1. Cassandra karaktere akkor született meg, amikor először festettem hajat hennával. Eszembe jutott, hogy lehetne egy olyan AoT karakter, aki vörösre festi a haját... De miért? Mondjuk, meghalt a családja, és mindegyiküknek vörös haja volt, és így emlékezik rájuk... De ez így magában olyan béna, titán-apokalipszis van, kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy a hajukkal szórakozzanak. Akkor mondjuk, álcáznia kell az eredetit, mert... És így építettem fel a karaktert egy hajfestés alatt :3

2. Cassie-t eredetileg Helénának hívták volna, de akkortájt, amikor még csak fejben terveztem a sztorit, kezdtem el olvasni ciel_and_seastian Fényes sötétség című munkáját, ahol Helena a főszereplő, ezért megváltoztattam, így kapta a jövőbelátó, trójai hercegnő nevét (mindenképp az ókori görög mondavilág egyik alakja után akartam elnevezni).

3. Victorio Petrocelli egy elírásnak köszönhetően született - eredetileg Victoria lett volna és természetesen nő, de véletlenül Victoriót írtam Victoria helyett. Megtetszett a név, ezért úgy döntöttem, akkor férfi lesz.

4. Victorio eredetileg mexikói-olasz keverék lett volna, de utánaolvasva rájöttem, hogy a Victorio eredetileg egy indián neve volt, ezért hát megváltoztattam a származását.

5. Cassandra csapatában lett volna egy lány is, Susanne Johanson, de addigra már annyi embert írtam össze, hogy soknak éreztem, ezért őt kihúztam.

6. Dominik Kowalski eredetileg Patrick Kowalski lett volna, de nem tetszett a hangzás. Ezután találtam rá a Dominikra, így lett ez a neve.

7. Matias Pérez először Matias Molina lett volna, de itt se tetszett a név csengése, így lett helyette Pérez (habár eleinte kicsit bezavart az F1-es Perez).

I got no regretsTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon