FIFTY

607 25 0
                                    

Гледна точка на Джи


-Най-сетне.- отворих входната врата и на секундата прегърнах Зейн. Имах нужда от това по някаква необяснима причина... просто исках да го направя и го направих.


-Здравей, Прекрасна!- поздрави ме той, засмивайки се леко, преди да се наведе и да допре устните си до моите. Усмихнах се и сложих ръце на врата му, придърпвайки го по-близо.


-Господи, точно на вратата ли решихте да го правите това?- чух гласа на брат ми зад нас. Двама с Зейн се отделихме леко и го погледнахме с повдигнати вежди.


-Не сме единствените.- посочих му с поглед Бела и Найл, които бяха на няколко крачки от нас. Ануар извъртя очи, а ние се ухилихме.


-Просто влезте...- брат ми остави вратата отворена и тръгна направо към хола. Направих знак на всички да влезем и четиримата тръгнахме след него.- Трябва да поговорим за нещо преди Кендал да е дошла. Супер секретно.- каза Ануар и седна на дивана. Бела се засмя на думите му.


-Какво става, брат ми? Какво си направил?- попита го тя, сядайки до него. Тримата с Зейн и Найл се настанихме срещу тях на фотьойлите.


-Нищо не съм направил.- погледна я странно той.- Е, не все още.


Свих вежди неразбиращо и преди да го попитам за какво става въпрос, Найл ме изпревари.


-Това пък какво трябва да значи?- като мен, Найл беше сбръчкал лице.


-Ами... как да го обясня сега...- Ануар мина с ръка през косата си, а след това и през врата. Познавах тази реакция. Беше много притеснен за нещо.


-Недей да го мислиш много, карай направо.- даде му съвет Зейн и го погледна окуражително.


-Всички знаете, че с Кендал сме заедно от почти две години, навършват се следващата седмица. Хм, и аз от доста време обмислям едно нещо.- погледна ни той, усмихна се леко и следващото нещо, което каза, ме хвана неподготвена.- Мисля да й предложа.


Бела изпищя до него и буквално му се хвърли отгоре. Не се сдържах и аз направих същото.Свидетел съм на любовта на Ануар и на Кендал и мога да кажа, че това е една истинска любов. Преди да се съберат минаха през много препятствия. Първоначално нашите бяха против връзката им, поради неразбирателство със семейство на Кендал. И двамата преминаваха през много тежък период през това време, но пък и двамата успяха съвсем сами да разешат това. И сега вече от две години са заедно, щастливи, обичат се повече от всичко на света и най-важното е, че всички ги подкрепяме и няма никакви спорове, стресове и тем подобни.

Texting with Zayn Malik (Bulgarian Fanfiction)Where stories live. Discover now