THIRTY EIGHT

728 25 0
                                    

A/N

Здравейте! Ето я и новата глава. Надявам се да Ви хареса и също така се надявам да разбера мнението Ви! Благодаря! Приятно четене! ♥

***

-Е, слушаме ви.- подканих сестра си или русокоското да говорят, след дългата неудобна тишина, която се беше настанила помежду ни. И двамата бяха под напрежение, щом ги хванахме на "местопрестъплението". 


-Ами... ние...такова. Забавна работа.- засмя се притеснено Бела, въртейки кичур коса около пръста си. Правеше така, когато е изнервена. Точно както в този случай.


-Само да попитам... сега нещо като показания ли ще ни вземате или какво?- повдигна веждата си Найл, кръстосвайки ръце пред гърдите си. Зейн се засмя леко до мен, навеждайки глава към Найл.


-Може би?- подсмихна се. Зейн погледна към мен и ми намигна. Поклатих глава и оформих с уста "Не ги измъчвай!". Той кимна преди да се обърне към тях.


-Добре, вижте, не ви обвиняваме в нищо лошо, но, по дяволите, откъде се взе това?- поклати глава в недоумение. 


-Не, сериозно, това беше доста изненадващо за нас. Просто ни обяснете като на най-добри приятели...- опитах се отново да измъкна някаква информация от тях.


-Знаете, че с Найл започнахме да си пишем малко след вас. По цял ден  с някакви пропуски от няколко часа. И когато се видяхме деня преди рождения ден на Зейн...- Бела не довърши и се засмя, поглеждайки към Найл. Той й се усмихна.


-Казано накратко, по цял ден комуникирахме, било то чрез съобщения или като се виждахме навън, и сега, когато дойдохме тук... Хора, влюбихме се.- повдигна рамене, Найл, целувайки сестра ми. Да си призная честно, настръхнах. Когато видях очите на сестра си и след думите на Найл... това беше невероятно. Погледнах към Зейн, който също се усмихваше и поклащаше леко главата си.


-И сега?- попитах без да скривам радостта в гласа си.


-Ами заедно сме.-казаха едновременно, засмивайки се. Почти изпищях и прегърнах Найл, който беше точно пред мен, а след това и сестра ми. Сълзите една по една започнаха да се стичат по бузите ми. Бела също подсмърчаше леко.

Texting with Zayn Malik (Bulgarian Fanfiction)Where stories live. Discover now