THIRTY SIX

711 27 4
                                    

A/N

Здравейте! Това е новата глава и се надявам да ви хареса! Очаквам мненията ви! Приятно четене!  ♥


***

С Бела решихме днес да сме си лика прилика в избирането на тоалет за деня. Може би единствената разлика между двете ни беше, че бяхме с различен цвят на косата, но нищо друго.


Решихме днес да заложим на черното. Цяла седмица бяхме в много различни цветове, в които този цвят не преобладаваше. Вчера бяхме заложили на бялото, онзи ден на червеното. Днес обаче решихме да се облечем в черно, без никаква конкретна причина.Облякохме черни клинове, които стояха перфектно по краката ни и подчертаваха фигурата ни. Сложихме си напълно обикновен черен потник, а отгоре кожено черно яке. А към цялото облекло щяхме да добавим малка черна чантичка и черните си боти с дебел ток.


Решихме да бъдем еднакви също и в прическата и грима ни. Косата си я вързахме на ежедневна добре оформена конска опашка, а грима ни се състоеше от спирала и червено червило. Нищо особено.


Взех своята чантичка и вътре напъхах портмонето си, слънчевите очила, червилото, спиралата, едно малко огледало и мокри кърпички. Напръсках се с любимия си парфюм на Шанел, който също сложих в чантичката си след това и когато вече бяхме готови, с Бела слязохме долу и изчакахме момчетата.


Те не се забавиха. Точно след минута чух заразяващия висок смях на русокосия ни приятел. Влязоха в хола, Зейн обясняваше нещо и размахваше с ръце, а Найл се заливаше от смях, кимаше с глава и подхвърляше по някоя фраза. Но когато ни забелязаха, млъкнаха и настана за някакви секунди пълна тишина.


-Уха.-възкликна Зейн, който по-скоро задържаше погледа си върху мен, смея да кажа. И не мога да отрека, че това не ми хареса.


-Обърках се. Коя е Бела и коя е Джиджи?- повдигна вежда Найл и за секунда наистина повярвах, че не успява да ни познае, но след като се усмихна широко, разбрах че просто се шегува.


-Не преувеличавай, Найл.-засмя се сестра ми, отивайки до него.

Texting with Zayn Malik (Bulgarian Fanfiction)Where stories live. Discover now