27*Týmová hra*27 (+)

2.7K 180 7
                                    

Tak d-d-dobře." Řekl najednou potichu a tím mě docela překvapil. Což můj výraz o tom napovídal. ,,C-co je?! Sam j-jsi to chtěl...." Řekl uraženě. ,,Dobře." Ušklíbl jsem se.

Převalil jsem Hinatu pod mě a obkročmo jsem si na něj sedl. Nahnul jsem se k němu a olízl mu krk a hned ho začal okusovat. Jednu ruku jsem přemístil na lem jeho trička a zajel mu rukou pod něj. Hinata se na to hned zachvěl. Podíval jsem se na něj a byl roztomilý.

Co mi zajel rukou pod tričko, tak jsem se zachvěl. Je studený, studený jako led. Cítím se trapně a ještě víc, že jsem mu na to kývl. Ale je to Kageyama, ten kterého.......miluji. ,,Miluju tě." Zamumlal jsem docela potichu. ,,Cože?" Zeptal se. *Takže neslyšel. Dobře pro mě.*

,,N-nic." Řekl jsem na spět. Kageyama se opět vrátil k mému krku, kde už jsem měl fialové znaménko. Ruku, kterou mi hladil břicho, přemístil na hrudník a zmáčkl mi jednu bradavku. Ani nevím proč, ale to mě vynutilo vydat ze mě podivný zvuk. Byl to zvláštní pocit.

*Když jsem mu předtím zajel pod tričko , tak mi řekl, že mě miluje. Nejspíš si myslel, že jsem ho neslyšel, ale já ho slyšel.* Řekl jsem si. Byl jsem ale rád, že mě miluje, tak jak já jeho.

Vzdychl, když jsem mu zmáčkl bradavku, tak jsem se musel usmát. Je to slast ho slyšet. Ještě jednou jsem mu bradavkou zmáčkl a obě ruce dál na lem jeho trička, které jsem chytil. Svlékl jsem mu tričko a odhodil na zem, vedle postele. Hinata najednou zčervenal a skryl se rukama. Naklonil jsem s k jeho uchu a ruce z jeho hrudi, mu sundal. ,,Neskrývej se." Pošeptal jsem mu do ucha, které jsem po té skousl a on zavzdychal. *Takže další citlivé místo.* Řekl jsem si a ucho mu olízl. ,,Hmph." Vydal ze sebe.

Od jeho ucha jsem pomalu sjel až ke krku a pak ke klíční kosti. Ruku jsem dal na jeho hruď a chvíli jednu jeho bradavku mnul, dokud nebyla tvrdá. Po té jsem jí olízl a to samé jsem udělal i z druhou bradavkou. Hinata se tvářil opravdu zvláštně. Jako by měl strach, ale byl v něm i kus zvědavosti, který pomalu přetékal ten strach. Leskli se mu oči a červeň se po jeho tváři naplňovala hned co si všiml, že si ho prohlížím. Obě ruce hned dal na svůj obličej, aby zakryl tu rozkošnou tvář. *Líbí se mi, když je plachý.* Ušklíbl jsem se a vrátil se k jeho bradavkám. Ruce na jeho obličeji, raději nechám. Jinak by tu asi shořel.

Od jeho bradavek jsem si udělal jazykem jednu dlouho a mokrou cestičku až k podbříšku. Kde jsem mu, taky udělal menší flíček. ,,J-jestli to mmáma uvi-dí, tak tě z-zabiju...!" Řekl výhružně a naschvál jsem mu udělal další.

Chytil jsem mu kraťasy, pod kterým se už tvořila boule a podíval se mu do tváře, kterou si už nechal odkrytou. ,,Můžu?" Zeptal jsem se a on nepatrně kývl. Vzal jsem mu lem mých kraťas a pomalu začal stahovat dolu až ke kotníkům. Hodil jsem je k tričku na zem a vzal si jeho naběhlou chloubu do ruky. Olízl jsem se, jako by dítě vidělo dort a pak jsem ho olízl po celé jeho délce a u toho mi slastně zavzdychal

Vsál jsem jeho chloubu do úst a začal sát, po chvíli jsem přidal i zoubky a na konec, jsem začal pohybovat hlavou nahoru a dolu. Hinata měl na své puse ruku a snažil se nebýt tak nahlas. Přitáhl jsem se k němu. Ruce z jeho pusy jsem dal dolu a políbil ho. ,,Chci tě slyšet." Pošeptal jsem mu a opět jsem skousl jeho ucho a mé přání se splnilo.

Vrátil jsem se k jeho chloubě, kterou jsem začal dráždit rukou a jeho žalud okusoval a nakonec políbil. Opět jsem si ho strčil do pusy a pohyboval sem a tam. Po chvíli, jsem ucítil v jeho údu cukání. Což je jasný signál. ,,U-už b-bu...." Nedořekl to a udělal se mi do pusy. Všechno jsem v pohodě spolk a ještě mu od toho očistil jeho chloubu. ,,P-p-promiň." Zakryl si zahanbeně tvář. ,,To je v pořádku. Je to spíše dobře." Řekl jsem, pohladil ho po podbříšku, který má snad každý člověk citlivý.

Hinata najednou odvrátil zrak a podíval se na to "jeho" oblečení na zemi. ,,S-svlékni s...se" ,,Cože?" Nechápal jsem. ,,J-je to trapný, být tu nah-hý jenom já." Řekl a začal mi sundavat tričko, což se mu nějak nepovedlo.

Opravdu mě štvalo, že tu jsem jenom já nahatý a tak jsem mu chtěl sundat tričko, který si na konec sundal sám. Chvíli na to, si sundal i tepláky a já věděl, že jsem v háji. *Je to velký....*'Polkl jsem. Zítra budu celý den v posteli sedět......vypadá to spíš na ležení než na sezení.

Kageyama si mě chytl za boky a přitáhl k jeho boku na svoje nohy. Po té se nahl nad mě a před můj obličej dal tři prsty. Chvíli jsem nechápal.....,,Nasliň je.".....až do teď. Nasucho jsem polk a otevřel pusu. Strčil mi do pusy všechny tři prsty a já, jak chtěl, je ale první začal sát a pak naslinil. Roztáhl mi trochu nohy a opět se podíval, jestli mu to můžu odsouhlasit. Opět jsem kývl i když s menším strachem.

Kageyama první začal kroužit okolo mého vstupu. Začal do mě sunout jeden prst. Prvně to byl zvláštní pocit a já se prohl v zádech. Zatím žádná bolest. Začal do mě sunout už druhý prst , u kterého to už začalo bolet. A na konec i třetí prst, u kterého se mi do očí nahrnuli slzy. Kageyama, jak si všiml, tak mi je slízal z očí a tváře a pak pokračoval.

Když je ve mě měl všechny, začal je různě roztahovat do stran a já vzdychal ještě víc, než před tím. Cítím se trapně, když vydávám tyto zvuky. Vůbec to neovládám. A nechápu, jak se jemu, může líbit, že vzdychám. Vždyť je to divný. Z bolesti se vytvářela slast. Slast, kterou jsem nedokázal kontrolovat. Najednou přejel prstem přes jedno zvláštní místečko, které mě donutilo hodně nahlas zavzdychat a s Kageyamovím jménem. *Co to sakra by...* Znovu. Kageyama se teď na to místečko zaměřil a druhou rukou mi začal hladit chloubu. Podíval jsem se do jeho tváře a měl na sobě úšklebek. *Co to se mnou Kageyama dělá..."

Vypadá to, že to vyjde na dvě kapitoly. 1081 slov.

Týmová hra ✓ [Yaoi]Where stories live. Discover now