4*Týmová hra*4

3.5K 245 17
                                    

,,To bych nikdy neudělal" Řekl jsem pobaveně. ,,Já bych zas neudělal to, že bych si navlékl budu, která by byla stále na malém věšáku."  ,,Drž zobák!" Odfrkl jsem si.

,,Tak nechte toho a jde se trénovat. Zítra bude přece přátelský zápas proti Nekomě." Řekl trenér a oba jsme raději šly trénovat. Když se trenér naštve, tak to je docela v poho, ale pokud se naštve Kapitán, tak to mi věřte. Nechcete zažít.

Po tréninku jsem šel pomalu do třídy. Je mi poměrně jedno, jestli přijdu pozdě. Přišel jsem do třídy přímo když začalo zvonit. Sedl jsem si do lavice a jako vždy koukal znuděně z okna.

,,...... Příští týden od středy až do neděle, by jsme teda jely na tábor, kde se budou hrát různý sporty. Pojede s námi pár dalších tříd." Zaslechl jsem učitelku. *Když by jely třídy, kde jsou ostatní z týmu, tak by jsme si mohli zahrát volejbal. Snad ale pojede Hinata. Bez něj to tam bude nuda. Nuda bez někoho koho mám rád. Aspoň teda bude volejbal.* Opřenou hlavu o ruku na lavici a zavřené oči, které se mi rychle otevřeli, když jsem si uvědomil, co jsem to řekl. *Sakra.* Bouchl jsem hlavou do stolu a celá třída se na mě podívala. Raději jsem to ignoroval.

Zbytek vyučování proběhl zase nudně. Přišel jsem k Tělocvičně, ale těsně u vchodu jsem se zarazil. ,,Slyšel jsem, že na ten tábor s námi pojede i škola Seijou." Myslíš tam kam chodí Oikawa?! To bude teda výlet. Vsadím se, že bude spousta stížností na něho a Kageyamu." ,,Pravda. Oba nahrávači a zároveň se nesnáší."  Zaslechl jsem konverzaci mezi Sugawarou a Nishinoyou. *To mi ještě zbývalo. Blbec dorazí taky*

Po škole jsem se jako obvykle vydal na trénink. Chci se hlavně zeptat Kageyami-kun, jestli na tábor taky pojede.

Přišel jsem k tělocvičně a viděl Kageyamu. Přiběhl jsem k němu a hned na něj vychrlil otázku. ,,Ahoj Bakeyamo. Pojedeš taky na tábo...." Nestihl jsem to do říct, protože mi dal ruku na pusu. ,,Pššš" Odendal jsem ruku pryč a podíval jsem se na něj nechápavě. ,,Co to tady děláš?!" Řekl jsem potichu. ,,Oikawa a jeho škola pojede na tábor s námi." Řekl a najednou už vstoupil. Vstoupil jsem hned po něm a věnoval se tréninku.*Neřekl právě Oikawa? Něco jsem o něm slyšel, ale nikdy jsem se s ním nesetkal.* 

Po tréninku jsem Kageyamu už nezastihl. Hned vyběhl pryč. *No bezva. Teď je úklid opět na mě.* Řekl jsem si uraženě a začal uklízet tělocvičnu. po té jsem přijel domu a šel hned spát. Když usnu brzo, tak bude nový den a my pojedeme na zápas.

Po tréninku jsem se ani nerozloučil a hned vyrazil domu.  ,,Proč takový blbec, jako je Oikawa, musí jet na stejný výlet!" Řekl jsem uraženě a hodil se sebou na gauč. Podíval jsem se na telefon, kvůli času a pak zase na strop. *Teď o tom nebudu přemýšlet. Zítra je přátelský zápas. A také bych měl přemýšlet, co se to s mnou poslední dobou děje. Proč, když vidím Hinatu, se začnu cítit, tak divně. Tyhle pocity jsou zvláštní.* Řekl jsem si a už pomalu usínal, až jsem usnul úplně.

Ráno jsem vstal, udělal co je potřeba a hned vyrazil do školy. *Proti Nekomě naše škola už jednou hrála. Ale prohráli jsme. Jsem zvědavý jestli jejich tým je opravdu tak silný.*

Přišel jsem ke škole, kde už čekal náš autobus. Zatím tam stál jenom Hinata. ,,Čau prcku." Řekl jsem....A je to tady. Zase ty divný pocity. Snad si něčeho nevšimne. Otočil se na mě. ,,Ahoj Kageya...Nemáš horečku? Jsi trochu zarudlej." Fakt potřebuji k doktorovi. ,,Ne jsem v pohodě." Řekl jsem nervozně. "Opravdu? Měl by ses zkontrol...." ,,Čau Hinata a Kageyama." Zavolal Tanaka *Záchrana.*

Co všichni přišli, tak jsme vlezli do autobusu. Sedl jsem si do poslední řady k oknu, jenže hned vedle mě si sedl Hinata. *Tahle cesta bude teda zajímavá* Řekl jsem si a raději nic neříkal. Cesta je prý dlouhá a dorazíme tam až někde kolem 3 odpo a to je teprve.....7:18.

Sedl jsem si vedle Kageyami, který se opět choval divně. ,,Bakayamo-kun. Chováš se zase divně." Řekl jsem a on už opět nahodil svůj poker face. Konečně. Normální obličej se k němu nehodí. Nebo jsem jen prostě zvyklí na jeho kamennou tvář. ,,Neříkej mi tak, jasný?! Prcku!" *To je ono. Mrzutost je pro něj ideální* Řekl jsem si a pak se zasmál. ,,Čemu se sakra směješ!" ,,Ničemu Baka" Na to už nic neřekl a jen se opřel o okénko. Já jsem  si zase sedl normálně a chvíli si povídal o kus vedle s Nishionoyem.

V asi polovině cesty-to ne, tak ve čtvrtině-jsem začínal pomalu usínat. Po chvíli jsem opravdu usnul a nevědomky si opřel hlavu o Kageyamovo rameno. *Snad mu to nebude vadit.*

Byla skoro polovina cesty za námi. Chtěl jsem jít spát, ale nějak jsem se na spánek necítil. Po chvilce jsem něco ucítil na svém rameni. Trochu jsem pootočil hlavu a zkameněl. *On...On usnul? A je opřený o mojí hlavu.* Odvrátil jsem na minutku pohled od něj, ale musel jsem se znovu podívat. Podíval jsem se do jeho tváře. *Když spí....tak je docela...roztomilí. Ne! Proč to sakra o něm říkám. Vždyť.....Vždyť je to kluk!* Řekl jsem si a znovu odvrátil pohled.

Po dalším kuse cesty začínala být opravdu velká zima, a tak nějak jsem to poznal i podle Hinaty. Trochu se začal klepat. Povzdechl jsem si a tak abych Hinatu nevzbudil jsem koukl do mojí tašky, vzal mojí mikinu a přehodil jí přes něj. Pak jsem se opřel o okno a už jen pozoroval venkov.

 Pak jsem se opřel o okno a už jen pozoroval venkov

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.
Týmová hra ✓ [Yaoi]Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang