Kapitel 4: Suprise

1.2K 25 0
                                    

Niikes POV

-Kom! Ogge tar min hand och nästan släpar ut mig ur bilen. Han säger snabbt hejdå till killarna och stänger bildörren.

Med ett stadigt grepp kring Ogges midja går jag upp för grusgången till den gula villan som jag i 7 månader har kallat hem. Pappa låser upp dörren och låter Ogge gå förbi innan han stänger dörren efter sig.

Jag trampar av mig skorna jag har på mig och går sakta upp för trappan till mitt rum. Jag är aldrig uppe särskilt sent och är super trött, och med The Fooo som sällskap blir man ännu tröttare.

Så fort jag kommer in i mitt rum faller jag handlöst på min säng och somnar nästan med en gång. Men min hörsel är tillräckligt vaken för att höra hur Ogge öppnar dörren och kliver in i mitt rum. Han sätter sig på huk bredvid mig.

-Ska du sova sådär? Jag skakar på huvudet och sekunden senare känner jag hur Ogge försiktigt lirkar av mig min tjocktröja. Jag sätter mig sömnigt upp och drar av mig den stora svarta t-shirten som jag har på mig.

-Kan du ge mig min pyjamas? Ogge klättrar över mitt berg av kuddar och kastar min fabulösa pyjamas på mig. Bestående av en orange t-shirt och ett par vita shorts med orangea prickar. Jag drar tröjan över huvudet, och lyckas på något mirakulöst sätt krångla av mig tightsen och dra på mig mina shorts.

Jag kryper ihop under mitt stora fluffiga täcke medan Ogge byter om och drar ner gardinen för fönstret. Han lägger sig sen bredvid mig och jag kryper närmare honom. Jag lägger mig med ryggen mot hans bröstkorg, huvudet på hans utsträkta arm och han lägger armen över mig.

Jag somnar snabbt med hans andedräkt i min nacke.

Oscars POV

När Ogge och Niike hoppat ur bilen kryper jag närmare en viss Felix som lutar sitt huvud mot min axel.

Tänk att jag sitter här, med Felix. Att jag får krama honom, kyssa honom. Jag fylls av en så stark känsla att jag inte kan låta bli att lägga mina armar om hans kropp.

-Kärlekskrank? Han skrattar tyst frågan i mitt öra och jag ler.

-Om! Blir mitt svar innan jag gosar in mitt huvud i hans tröja och njuter av hans armar om mig.

Vi blir sittande så - trots Omars och Kats retsamma kommentarer - hela vägen tills vi når mitt hus. För första gången på flera veckor kommer jag vara tvungen att sova själv, då vi båda måste vara hemma. Jag tittar upp och möter Felix blick. Okej det här kommer att bli lite för känslosamt för att det ska vara hälsosamt!

-Gonatt på dig. Jag låter mina läppar möta hans innan jag drar mig ifrån för att lägga mina armar om hans hals.

-Älskar dig! Min viskning är direkt i hans öra och jag kan nästan höra leendet i rösten som svarar.

-Och gissa vem som älskar dig.

-Du! Med de orden klättrar jag ur bilen och skickar en slängkyss genom rutan innan bilen återigen börjar rulla. Bort från mig.

Felix POV

Jag lutar mig leende mot rutan i bilen. Japp han är bra på att gissa. Det är helt klart jag och det är därför som jag inte kommer tillåta honom att sova själv. Han fyller faktiskt år imorgon och med tanke på att klockan är över elva på kvällen så är han snart födelsedagsbarn.

Därför så ska jag vara lite klychig och göra en sådan sak som annars mest görs i böcker. Och ja, kanske filmer. Sånna filmer som min syster kan gilla att kolla på någon gång ibland men som jag själv aldrig direkt gillat.

Niike, Missile to Heaven - The Fooo FanfictionWhere stories live. Discover now