B|35 FİNAL

2K 128 47
                                    

  🎶 Yun Ddan Ddan - It will be okay 

35.Bölüm FİNAL

"Aish, çok heyecanlıyım!!"

"Ben de!"

"Bu bizim grup olarak ilk gerçek sahnemiz. En iyisini yapacağız. Kendinize inanın ve sakin olun. Başarabiliriz."

"Haydi fighting yapalım!"

Hepsi heyecanla ellerini üst üste koydular ve üçten geriye sayıp 'Fighting' diye bağırdılar. Heyecanları geçmek bilmiyordu. Çıkış sahneleri için uzun zamandır deli gibi çalışıyorlardı ve bugün her şey kusursuz olmak zorundaydı. Zorlu bir yola çıkıyorlardı. İlerisi için heyecanlılardı.

Onlar heyecanlarını yenmeye çalışırken menajerleri de soluğu onların yanında almıştı çünkü sahne sırası Got7'daydı.

"Çocuklar sıra sizin. Heyecan yapmayın. Başaracaksınız," diyerek gülümsedi menajer. Onlar da gülümseyip derin bir nefes aldılar ve birbirlerine sarılıp sahneye ilerlediler. Onlar sahnedeki yerlerini alırken Isabella'da izleyicilerin arasındaki yerini almıştı. Böyle bir günde, onların fanı olarak boy gösterecekti. Öyleydi de zaten. Onlara güveni tamdı. Birkaç kez Isabella'ya uğradıklarında salonda yaptıkları danslar ve söyledikleri şarkılar, onların yeteneklerini gözler önüne seriyordu.

Got7, dansa ve şarkıya başlayınca, karşılarındaki kalabalık tekrarlanacak yerlerde onlara eşlik ediyordu. Isabella heyecanla şarkılarına eşlik ediyor ve pür dikkat onları izliyordu. Jackson ile sayısız kez göz göze gelmiş ve ona gururlu bir ifadeyle bakmıştı. Yabancı bir ülkede, tüm zorluklara rağmen gelmişti bu sahneye. Bu yüzden Isabella onunla gurur duyuyordu. 

Çocuklar ilk sahnelerini sorunsuz atlattıktan sonra sahneyi sıradaki gruba bıraktılar ve sahne arkasına geçtiler. Isabella da kalabalığı yararak binadan çıktı. Akşam onlarla buluşacaktı zaten ama şimdi yan yana gözükmemelilerdi. Bu yüzden ayrı gidecekti.

Gelen ilk otobüse bindikten sonra boş bir yere oturdu ve telefonuna sarıldı. Hemen gruba bir mesaj yazdı.

'Çocuklar inanılmazdınız! Ciddiyim! Bu işi başardınız. Ben şimdi eve gidiyorum akşam görüşürüz!'

Isabella eve giderken çocuklarda biraz dinlenmiş ve ilk sahnelerini tekrar tekrar izleyip birbirlerine sarılmışlardı. Şimdiyse bugünü kutlama zamanıydı. Binadan ayrıldıktan sonra önce şirkete sonra da yurda uğradılar ve hepsi duş alıp giyindi. Hep beraber Jackson ve Isabella'nın gittiği dağ evine gideceklerdi. Tehlikeli de olmayacaktı böylece.

Yurttan çıktıktan sonra Isabella'nın evinin önünde durdular. Isabella ve Claire hazır bekliyorlardı dışarıda. Arabayı görünce hemen bindiler. Çok dikkat çekmek istemiyorlardı. 

Isabella, Jackson'ın yanındaki boşluğa yerleşti hemen. Orayı bilerek boş bırakmışlardı. Daha doğrusu Jackson zorlamıştı. Bir de Jaebum'un yanı boştu. Onu da çocuklar bilerek boş bırakmışlardı. Claire ve ikisini yakınlaştırma ve utandırma çalışmalarıydı. Claire bunun farkındaydı ve memnundu da. Jaebum ile bir yolculuk. Kim istemezdi ki?

Jackson ve Isabella'nın birbirine sarılarak, çocukların arkada şarkılar söyleyerek, Jaebum ve Claire'ın da onlara katılarak geçirdiği bir kırk dakikanın ardından dağ evine varmışlardı.

Hepsi arabayı boşalttıktan sonra eve geçmişti. Kızlar mutfağa geçmiş ve yolda gelirken aldıkları içecekleri bardaklara pay etmekle meşgullerdi. Erkekler ise salondaki yerlerine kurulmuş, sahnelerini birkaç kez daha izlemişlerdi.

"Sizce başardık mı?"

"Bence sahne harika. Beklediğimden daha iyi geçti.

"Umarım hepimizin hayalleri gerçek olur çocuklar. Bu uğraşlarımız boşa gitmesin yeter."

BATERİST | Jackson Wang #wattys2020Where stories live. Discover now