B|17

2.2K 202 118
                                    

  🎶  G-Dragon - Untitled

17.Bölüm

Bütün teneffüs boyunca Jackson bateri çalmış ve Isabella dinlemişti. Jackson'ın bateri çalarken ne kadar mutlu olduğunu görebiliyordu Isabella. O da Jackson'ı büyük bir keyifle dinliyordu. 

Ders zili çalınca sınıfa gitmişlerdi. Ders ortasında Isabella lavaboya gitmek için izin istemiş ve sınıftan çıkmıştı. Lavaboya gidip işlerini hallettikten sonra geri çıkmıştı. Sınıfa giderken Evan durdurmuştu.

"Biraz konuşabilir miyiz?"

Jackson'ın kızacağını biliyordu fakat Evan'ın kötü bir niyeti olduğunu düşünmüyordu. Sadece bir an duraksamıştı. Aklına anonim gelmişti. Çünkü herkesten önce Evan görmüştü sevgili olduklarını. Jackson o gün Isabella'yı tutup götürünce, Evan'ı tehdit edince yeterince anlaşılmıştı zaten.

Evan ile köşedeki oturma yerlerine geçmişlerdi. Evan hemen söze girdi.

"Ben sana adam akıllı teşekkür edemedim. Hem Jackson bizi yanlış anlayıp sinirlendi. Bu yüzden de senden özür diliyorum. Ayrıca teşekkür ediyorum. Şuan eski sevgilimle daha iyiyiz. Yani iyiyiz derken, artık peşime takılmıyor. Ayrıca sana söyledikleri için pişman. Gelip özür dilemeye çekiniyor."

"Özür dilemesine gerek yok. Ben unuttum o da unutabilir. Ayrıca yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Ama bilirsin, Jackson hala senden haz etmiyor. Bizim konuştuğumuzu görürse sorun çıkarabilir."

"Merak etme. Sorun çıkmaması için çabalarım."

Isabella cebinde titreyen telefonuyla Evan'dan özür dileyerek telefonunu çıkarıp gelen mesaja baktı. Jackson'dan olabilir sanmıştı fakat yine anonimdendi. Birini yaklaşık yirmi dakika önce atmıştı. Bir de şimdi. Engellemesine rağmen mesaj atmıştı fakat bu başka bir numara olabilirdi.

Bilinmeyen Numara: Evan ile ne konuşuyorsun?

"Seni engellediğim halde nasıl mesaj atıyorsun hala?!"

Bilinmeyen Numara: Farklı numaralar deniyorum diyelim. Beni her engelleyişinde yeni bir numaraya geçeceğim.

"Sen tam bir sapıksın."

Isabella sinirli bir şekilde tekrar engelledi anonimi. İsterse elli farklı numaradan mesaj atsın her seferinde engelleyecekti. Ayrıca bu kişiyi öğrenecek ve haddini bildirecekti. Jackson'a söylemeyi ihmal etmeyecekti.

Evan Isabella'nın sinirlendiğini görünce kaşlarını çattı.

"Bir sorun mu var?"

"Aslında..." Isabella anlatmasam mı diye düşünüyordu fakat aklına gelen fikirle söylemeye karar verdi. Evan ona yardım edebilirdi. Böylece bu kişiyi bulabilirdi. Eğer bu kişi Evan ise zaten ortaya çıkardı.

"Bilinmeyen bir numara beni rahatsız edip duruyor. Beni sevdiğini, bekleyeceğini söylüyor. Jackson'dan ayrılıp ona gideceğime inanan bir aptal. Ben engelledikçe farklı bir numaradan mesaj atıyor. En son attığı ise seninle neden konuştuğumu sormasıydı. Şuan bizi görüyor. Bu okulda. Bu kişiyi nasıl bulacağım bilmiyorum."

Evan duyduğu an gerçekten çok şaşırmıştı. Isabella, Evan'ın o bakışından bile kendisi olmadığını anlayabiliyordu.

"Ciddi misin? Elimden gelen yardımı yaparım. Jackson'ın haberi var mı?"

"Var ama ayrıntısıyla değil. Sadece engelleyeceğimi ve üstelememesini söyledim."

"Pekala ben tanıdığım tüm erkekleri şöyle bir yoklarım. Bir şey öğrenirsem gelir söylerim. Tamam mı? Sen onu sürekli engelle, cevap verme ve Jackson'a söyle bu durumu. Bence."

BATERİST | Jackson Wang #wattys2020Where stories live. Discover now