B|10

2.4K 204 53
                                    

  🎶 K.Will - Nonfiction

10.Bölüm 

Her sabah olduğu gibi Isabella formasını giyip okula gitmişti. Bugün ne kadar okula gitmek istemese de önemli dersleri vardı ve annesi gitmemezlik yapmasına izin vermezdi.

Okul bahçesinden girip okul kapısına doğru yürürken Evan geldi yanına. Isabella, Evan'ı görünce duraksayıp gülümsedi.

"Günaydın."

"Günaydın Evan."

"Şu bankta oturalım mı? Birazdan gelir okula," diyerek kapıya yakın bir bank gösterdi Evan. Birazdan gelecek olan kişi eski sevgilisiydi ve onu iyice inandırmak için okula geldiğinde kendisini Isabella ile görmesini istiyordu.

Isabella olumlu anlamda başını sallayınca beraber banka oturmuşlardı.

"Dün bizi beraber görmesi işine yaradı mı?"

"Pek sayılmaz. İnanmamakta diretiyor. Çıkışta beni yakalayıp bir ton şey söyledi. Yalan olduğunu düşünüyor."

"Yapabileceğim bir şey var mı?" diye sordu Isabella. Kızı inandırmak için ne yapabileceğini bilmiyordu. Kız inanırsa bu iş çabuk biterdi ayrıca. 

"Aslında... fazla mı olur bilmiyorum ama elini tutmam da sakınca var mı? Böyle otururken tutarsam ve o geldiğinde görürse kesin inanacaktır."

Isabella, bu istek karşısında biraz duraksamıştı fakat alt tarafı elini tutacaktı. İkisi için de bir anlam ifade etmiyordu. Bu yüzden rahattı. 

"Tamam olur."

Evan saate baktıktan sonra Isabella'nın elini tutmuştu. Isabella'ya karşı da kötü hissediyordu. Kendisini kırmamış ve yardım etmişti. Ona minnettardı. Tek isteği, takıntılı eski sevgilisinden kurtulmaktı. Isabella'ya borçlu hissediyordu bu yüzden.

"Geliyor galiba. Şu sarı saçlı kızdı değil mi?"

Evan evet anlamında başını sallamış ve Isabella'ya dönüp yalandan gülümseyerek sohbete başlamıştı. Isabella'da ona ayak uyduruyordu. Arada bir kıza bakıyordu. O sırada kızın arkasından ilerleyen Jackson'ı gördü. Jackson'da onu görmüştü. Evan ile Isabella'yı el ele gördüğü an siniri tepesine çıkmıştı. O an hiçbir şey düşünmeden hızla Isabella'ya doğru yürümeye başladı.

Isabella, Jackson'ın kendilerine doğru sinirli bir şekilde yürüdüğünü görünce ne yapacağını şaşırmıştı. Ona hala kızgın ve kırgındı fakat bu kadar sinirli görünmesi onu korkutmuştu. Evan'ın odak noktası kendilerine kötü kötü bakan eski sevgiliydi. Bir süre bakmış ve içeri gitmişti hemen. Kız inanmış gibi gözüküyordu ve Evan bu yüzden rahatlamış hissediyordu.

Jackson, Isabella'nın yanına yetişirse elinden tutup kaldırmıştı Evan'ın yanından. Bu ani hareketiyle Evan ve Isabella'nın elleri de ayrılmıştı birbirinden. Evan şaşkınlıkla Jackson'a bakıyordu. Jackson ise sinirli bakışlarını Evan'a sabitlemiş öylece duruyordu.

"Ne yapıyorsun?"

Isabella'nın sorusuyla bakışlarını Evan'dan ayırıp Isabella'ya çevirmişti. Isabella ona şaşkın şaşkın bakarken, Isabella'nın elini bırakmamış ve okula yürümeye başlamıştı. El ele oldukları için Isabella'da peşinden sürükleniyordu. Bu sırada okuldaki öğrencilerin hepsi bu üçlüyü izliyorlardı. Kurdukları senaryo ise şu şekildeydi: Isabella Evan'ı seviyor fakat Jackson Isabella'ya aşık ve ikisinin olmasını istemiyor.

Jackson Isabella ile birlikte müzik odasına çıkmış, onu da içeri geçirip kapıyı kapatmıştı. Çok sinirliydi. Nedenini bilmiyordu. Onları el ele görünce kan beynine sıçramıştı. 

BATERİST | Jackson Wang #wattys2020Where stories live. Discover now