Kapitel 16

2.4K 40 8
                                    

"Kom nu Lina, vi dansar!" halvt skriker Erik i mitt öra för att överrösta musiken.

Jag vinglar till när jag reser mig upp från en av barstolarna och sträcker mig efter honom.

Hur vi kom till den här klubben har jag ingen aning om. Jag kan inte minnas, speciellt inte nu, att jag någonsin har varit såhär full. Men glad! Det känns som om jag svävar bland moln i dimman av berusning.

Jag får tag i Eriks arm när vi vinglar ut på dansgolvet. Jag kan inte låta bli att skratta när vi stöter ihop med varandra när vi försöker dansa, han är minst lika full som jag.

"Erik! Jag älskar dig!" tjuter jag sluddrandes och slår armarna om halsen på honom.

"Så himla mycket!" fortsätter jag och ler.

"Jag älskar dig också, du är min tjej!" skriker han innan han skrattar till och drar mig närmare honom i en hård kram.

Han släpper taget och vi fortsätter dansa så gott vi kan, fast vi släpper inte varandra helt, då kommer nog vi båda trilla rakt ner i golvet. Jag har nog aldrig haft så här roligt i hela mitt liv!

Vi dansar tills båda två känner att orken börjar ta slut. Erik tar min hand och drar mig bort från dansgolvet. Det är så mycket folk att jag tar ett hårdare tag om hans hand så vi inte ska tappa bort varandra.

"Kom, vi går ut och röker." säger han högt och nickar mot en uteplats. Jag följer villigt med utan att tänka tills det slår mig.

"Men hallå... jag... jag röker inte." säger jag och hickar till.

Han vänder sig mot mig och ser frågande ut.

"Det gör inte jag heller... eller? Gör jag det?"

Vi står som två frågetecken innan vi brister ut i skratt och går ut till klubbens uteplats.

Jag måste erkänna att jag njuter av den friska luften. Jag behöver det om inte annat, annars lär jag väl däcka typ stående.

Det känns som om hösten redan är här så jag slår armarna om mig och huttrar. Jag vinglar till när någon stöter in i mig och är nära att ramla i backen om inte Erik än en gång varit framme och greppat tag om mig.

Jag reser mig snabbt upp och känner hur det snurrar till, mer än innan. Jag blundar för att hitta balansen igen innan jag öppnar ögonen halvt.

"Ska vi dra?" mumlar jag innan jag lutar mitt huvud mot hans axel. Det känns som om jag ska somna.

På något sätt tar vi oss till entrén och hämtar ut våra jackor. Vi snubblar ut i natten arm i arm och jag har ingen aning om var vi är eller hur jag ska ta mig hem. Jag vet inte ens vad klockan är!

Vi fortsätter vår vingliga färd utan att det känns som om vi tar oss fram.

"Ska vi... taxi?" sluddrar jag men känner mig ändå piggare än tidigare.

"Jo... alltså jag har ingen aning om var vi är." säger han och skrattar till.

Han tar upp mobilen och ringer efter taxi, tack och lov, jag har så ont i fötterna att jag inte vill gå en meter till.

"Dom är här på typ 15 minuter."

Jag tittar mig omkring och ser på en parkbänk som står lite längre fram. Jag släpper Eriks arm och vinglar fram innan jag fullständigt ramlar ner på bänken. Jag skrattar till innan jag andas ut en djup suck, det här var räddningen!

"Somna inte nu gumman, taxin är här när som helst." mumlar han men ramlar ner på bänken lika trött som jag.

Vi sitter lutade mot varandra när taxin rullar upp bredvid oss och jag puttar till Erik som i stort sätt har somnat.

Efter många om och men sitter vi nu i bilen och jag ger adressen till min lägenhet, tur att jag inte har glömt bort den iallafall...

Innan vi vet ordet av stannar bilen utanför huset och jag kliver ur medan Erik betalar, jag får ge honom pengar imorgon, tänker jag. Nu vill jag bara gå in och kasta mig i säng.

Jag tar hans hand när jag fumligt försöker öppna grinden, fan vad svårt det skulle vara då!

När grinden öppnas skrattar jag till och drar med mig honom mot porten.

"Jag sover hos dig, visst?" mumlar han när jag försöker hitta nyckeln till dörren.

"Ja såklart... du kan få ligga med mig." säger jag och fnissar till när han kramar om mig och kittlar mig i nacken med sin haka.

När jag tillslut hittar nyckeln tar vi oss in i trapphuset, inte lika tyst som jag hade hoppats på men det struntar jag i.

Vi kommer upp till dörren och när vi väl är inne i hallen kan jag inte låta bli att fnissa när vi försöker ta av oss skorna. Som går sådär...

På något sätt ramlar jag rakt in i dörren påväg till mitt rum. Jag sätter snabbt upp fingret mot mina läppar att han ska vara tyst men vi skrattar båda två.

Mitt rum är helt mörkt så jag försöker hitta en lampa, jag kommer inte ens ihåg om jag har en taklampa. Jag går så tyst jag kan fram till sängen och hittar knappen till sänglampan, bra, lite belysning iallafall.

Jag vänder mig om och ser att Erik redan har kravlat sig ur alla sina kläder, ja utom kalsongerna, och lagt sig raklång över sängen.

Jag gör samma sak tills jag bara har trosor på mig. Jag lägger mig bredvid honom som om det är något vi gör varje kväll.

Jag tar ett djupt andetag och vänder mig mot honom. Han är så varm och skön så jag kryper närmare. Han vrider sig mot mig och lägger armen över min midja och jag känner hur det suger till och pirrar i magen... och där nere.

Utan att tänka läggar jag handen på hans bröst och kysser honom på hakan. Han rycker till och jag kan se hur han blinkar för att hitta fokus. När han tittar ner möter jag hans blick och ser att han ser frågande på mig.

Jag böjer mig fram och kysser hans mjuka läppar och hör hur han flämtar innan han stelnar till i kroppen.

"Jag är kåt..." mumlar jag och fördjupar kyssen när våra tungor kolliderar.

Men det tar inte många sekunder innan han drar sig undan. Han ler mjukt mot mig och jag ser oförstående på honom.

"Du...jag kan tyvärr inte hjälpa dig med det." mumlar han och kysser mig på pannan innan han lägger sig till rätta igen.

"Är jag så oattraktiv? Inte ens ett kompisligg?" tjurar jag.

"Gumman, du är den snyggaste tjej jag känner, men det liksom funkar inte, okej?"

"För att vi är vänner? Jag lovar, det kommer inte förstöra något mellan oss..."

"Nej... för att jag är gay."

Drömmar eller verklighetDär berättelser lever. Upptäck nu