SEVİMLİ NOT :))

213 4 2
                                    

Öncelikle bu bir not bölüm değil, ama sanırım bunu şu anladınız :D bölüm geldiğini düşünenler varsa onlardan çook özür dilerim ama bugün burada daha güzel bir şey için toplanmış bulunuyoruzzzz. Saat 12’yi geçmiş olsa bile bence bugünhala ayın yimisi ve  Hilalciğimin yani ruk ikizimin doğum günü (Özellikle belirtmek istiyorum ruh değil ruk ikizi) Herneyse ben demiştim ki ruk ikizime senin doğum gününe koccamannn uppuzuunn bir yeni bölüm gelecek ama istenmeyen sebeplerden dolayı bölüm yerine yeni bir not geldi. Neye niyet neye kısmet işte. O istenmeyen sebepleri şu an gurula sayabilirim. İlk önceliği oyun indirmeye çalışırken bilgisayara virüs bulaştırmama ve daha sonra bozup iki gün bilgisayarcıya vermeme veriyorum. Daha sonraki sırayı  bilmem neyimizin bilmem neyi olan birinin düğünü için (Kimin düğününde olduğumuzu hiçbir zaman tam olarak bilemedim) Dayım ve kuzenimin bize gelmesine veriyorum. Aslında bu te başına bir engel değil ama bu sebeple annemin ikinci bahar temizliği yapması baya büyük bir sebep. Çünkü annemin temizlik yapması demek benim günümün büyük bir kısmını söylenerek iş yaparak harcamam ve geri kalan kısmınıda iş yapmamak için saklanrak harcamam demek. Yaa işte böyle arkadaşlar. Yani sonuç şu ki benim o uppuzun bölümüm gelemedi. Haa valla hazırlamayı çok istedim hatta her gece uykuya dalanan kadar aklımdan bir ton kurgu geçirdim. Hazırlayabileceğim giflerimi düşündüm ama işte sonuç ortada. Hatta bu notu yazmak için bile annemle mutfağı toplarsam serbest kalabileceğim bir anlaşma yaptım ve iki saat sonunda özgür kaldım. Ama en erken böyle olabildi. İlk önce Hilalimin doğum gününü kutluyorumm.

İYİ Kİ DOĞDUN RUK İKİZİMMMM <3 <3 <3

  Seni Çoooook seviyorum. İyi ki varsın. İyi ki bu sene aynı sınıfa düştük.( Bilmeyenler için bizim sevimli okulumuz sınıflarımızı karma yaptı.) Sakinliğinle her zaman yanımızda oldun. Hep sapşallıklarımıza gülümsedin J Umuyorum ki bölüm gelmediği için çook kızmamışsındır. Haa tabii birde bana olan desteğin var. İnan bu hikayeyi yazmak için beni heveslendiren üç kişiden birisin. Bu arada burada bu notu okuyanlar arasında varsalar o üç kişiden diğer ikisi pınarım(yımıkım) ve Kübrama(Kobrama?!O_o) selam yolluyorum :))) Sizi de çok seviyorum, inşallah sizde Bölüm gelmediği için çok kızmamışsınızdır. Şey hikayeyi takip eden kişilerdende özür diliyorum. Eğer notun burasına kadar gelebildiyseniz uppuzun bölüm bugüne yetişmese de gelecek :)))

Yaaa işte şu an okuyorsan hilalcikim bölüm gelecek.Tamam bugüna yetişmesede hala doğum günün için söz verdiğim bölümü yazıcam tabisi. Tabii hala okursan. Şey bana kızmaya hakkın var bu sefer. Ama çok kızma. Accık kız. Bölüm gelmemiş olsa da beni hala sev :) Sonra kim beni hikaye gelmedi diye tehdit eder. Aslında daha kısa bir not olacaktı ama sevgilerimi iletirken birazcık uzadı. Okuduğunuz için teşkürr hepinize son olarak seni çok seviyorum hilalcikim. Tekrar iyi ki doğduun.

Notun notu: Bölüm çok yakında takipte kalın cidden uppuzun bir bölüm gelecek. :))) Şey diğer okuyuculardan da özür diliyorum. Bu biraz özel bir not oldu ama ben doğum günlerine çok önem veririm ve sözümü tutamadığım için birazcık üzüldüm. Umarım anlayışla karşılamışsınızdır. Hepinizi çok seviyorum.

Görüşmek üzereee :)))

We RemainWhere stories live. Discover now