Concerts

1.9K 134 185
                                    

"İstemiyorum" Harry önüne gelen konser kağıtlarını itti.

"Anlamıyorum. Neden? Bir hafta sonra albümün yayınlanıyor ama 1 tane bile ne talk-show kabul ettin ne de konser. Derdin ne?" Jeff sinirle söylendi.

"O şarkıları söylerken ne bok yiyeceğim?" Ellerini hızla saçlarının arasından geçirdi ve oturduğu koltuktan kalktı.

"Siktiğimin göz yaşlarını sakin durmayacağı için başka stunt yapıcaksınız ya da başka sevgili." Arkasını dönüp sinirini atmak için koltuğa tekme attı.

"İstemiyorum anlamıyor musun? Sırf albüm promosu içinse de albümü paylaşma. İstemiyorum!" Sonunda bildiğimiz çığlık attı. Oturduğu koltuğa geri çökerken gözyaşları yeniden gözlerine tırmanmış dökülmek için çaba harcıyorlardı.

"Harry, tatlım, eğer Louis senden vazgeçmiş olsaydı, seni sevmiyor olsaydı seninle ilgilenmezdi. Saçını kestirdiğinde nasıl üzüldüğünü hatırlamıyor musun? Sevmeseydi değişimlerine izin verirdi. Bırak bu albüm ona olan tüm duygularını açıklasın, promoda da ağlarsan ağla. Ona olan duygularını göstermiş olursun." Jeff Harry'nin elini kavrayıp sevmeye başladı.

"Peki stuntlar ?" Harry küçük bir çocuk gibi sordu. O sadece sevmek ve sevilmek istiyordu. Sevdiği için biri ile sahte çıkmak ya da dedikoduları istemiyordu.

Jeff gülüp iki eli ile Harry'nin elini sardı.
"Söz veriyorum sana. İstediğin gibi davran hiçbir şekilde sana karışmayacağım. İstersen ağla,istersen LGBTİ bayrağı ile dolaş karışmayacam sana." Harry gözündeki gözyaşlarını sildi. Bu süreçte ise Jeff kağıtları geri önüne koydu.

1 hafta sonra Louis'den

Sabırsızca ellimi koltuğa vurmaya devam ettim. Harry'nin albümünü alması için evimin önündeki korumayı göndermiştim. Umarım genç kızların arasında ölmemiştir.

Kapı zili içeriyi doldururken hızla gidip kapıyı açtım. Saçı başı dağılmış hali ile elindeki poşete güldüm.

"Teşekkürler" elindekini alıp bir şey demesine izin vermeden kapıyı kapattım. Hızla laptobuma gittim. Şarkı listesi önüme çıkarken ilk yaptığım şey Sweet Creature'ı açmak oldu. Evet birkaç gün önceden Harry paylaşmıştı şarkıyı ama albümle dinlemek istedim.

Şarkı arkadan devam ederken biriken göz yaşlarımı silip albümle beraber gelen lyric kitabını açtım.

"When I run out of the rode
You bring me home"

Gözyaşlarım duramadan akarken kendi kendime mırıldandım.

"Her zaman onu eve, kendime geri getireceğim"

2018 Amsterdam Harry Styles Live On Tour

V.I.P. yerden Harry'nin B sahnesine geçmesini izliyordum. Sadece bizim için, onun için çok anlam eden şarkıları burda söylüyordu. Derin bir nefes If I Could Fly' ı söylemeye başladığında yüzümdeki gülümsemeyi durduramadım.

"If i could fly I'd be coming right back home to you"

Birkaç saniyeliğine gözünü açıp bana baktığında gülümsememi genişletip göz kırptım. Geri şarkıya dönerken zorlanıyor olduğu her halinden belliydi.

"I think i might give up everything just ask me to
Pay attention I hope that you listen 'cause I let my guard down
Right now I'm completely defenseless"

Harry bu kısımda herkesin ona katılmasına izin verdi ama dayanamıyordu. Göz yaşları gözüne doğru hucüm ederken derin bir nefes aldı.

"For your eyes only, I'll show you my heart
For when you're lonely and forget who you are
I'm missing half of me when we're apart
Now you know me, for your eyes only
For your eyes only"
Mikrafondan uzaklaşabileceği kadar uzaklaştı aklına ayrı kaldıkları zamanki görüntüler gelirken ne yapacağını şaşırmış tek ağlamamaya çalışıyordu ama yine de anıları geri atmaya çalıştı ve Louis oradayken onun kısmını söylemeye başladı.

"I've got scars even though they can't always be seen
And pain gets hard, but now you're here and I don't feel a thing
Pay attention, I hope that you listen 'cause I let my guard down
Right now I'm completely defenseless"
Solodan sonra gözlerini açamadı. Sanki gözlerinin üzerinde yüzlerce kiloluk yükler vardı. Kaldıramıyordu. Louis ise sessizce tüm şarkı boyunca ona hafiften eşlik etti.

"For your eyes only, I'll show you my heart
For when you're lonely and forget who you are
I'm missing half of me when we're apart
Now you know me, for your eyes only
For your eyes only

I can feel your heart inside of mine"
I feel it kısmını Harry tüm hayranlarına bırakırken 1 numaralı hayranı olduğu yerden ona katıldı.

"
I've been going out of my mind, I feel it, I feel it
Know that I'm just wasting time
And I hope that you don't run from me"

Harry son kısmı söyleyip kafasını hemen geri çekti. Yüzü kızarmıştı bunu hissedebiliyordu. Gözleri yanıyordu büyük ihtimal onlarda kızarmıştı ama yine de gözleri onu buldu. Başından beri 1 numaralı hayranı olduğu kişiye.

Louis elleri ile çarpraz yaptı ve ağzı ile "Asla" dedi. Harry'nin bu gülmesine yol açarken kafasını eğdi ve şarkıya devam etti.

~~~~

"Bebeğim" Harry'i kollarımın arasına aldığım an tişörtümde bir ıslaklık hissettim. Kollarımı daha sıkarken ona burada olduğumu ve bir daha asla gitmeyeceğimi  hatırlatıyordum.

Ellerini yanaklarıma  koyup beni öpmeye başladığında sırtında olan ellerimi bel kıvrımına koydum. Aşkla ona karşılık verirken tüm hislerim körelmiş tek hissettiğim sevgiydi. Benim Harry'e olan sonsuz sevgim.

Dudaklarını benden ayırdığında kendimi boşlukta gibi hissetsemde anlama değen teni ile rahatladım.

"Louis-" onun konuşmasını küçük bir öpücükle kestim.

"Şş güzelim. Bir daha asla, bunu biliyorsun." Kafasını salladı. Gözlerimi açıp  onun güzel yüzüne baktım. Gözleri kapalı yüzü kıpkırmızıydı, içim  parçalanırken elimi yüzüne değdirdim. Elime doğru kafasını yasladığında gülümsememi engelleyemedim.

"Asla güzelim, bir daha asla seni, bizi, beni böyle bir aşktan mahrum  bırakmamıza izin vermeyecem".

Son







Başından beri burda olan güzel okurlarım. Her şey için teşekkür ederim. Hem de her şey için. Böyle bir son düşünmüyordum. Hatta az önce burda yazan kelimeler yerinde son olmadığını söyleyen ve random ile biten bir cümle vardı ama uzattıkça saçmaladığımı ve hikayeyi dağıttığımı hissettim.

Ama kitabı kitaplığınızdan kaldırmayın. Birkaç tane özel bölüm gelecek

Aklımda farklı biten bir son vardı. Onu yazarım. Diğeri ise sürpriz olsun. O bölümü düşünürken bile kalbim hızlanıyor.

Neysee yani şu anlık bir görüşürüz bu ama yine de her şey için teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum

All of my love xx

Sweet Creature/Larry StylinsonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin