I'll Kill Your Gay Ass

3.7K 237 601
                                    


1 ay sonra

Derin bi nefes alıp arkamı döndüm. Eğilip selamımı verip gülerek içeri koştum. Çocuklar hepsi bi yere uzanırlarken ilerimdeki koltuğa doğru yürümeye başladım. Kendimi koltuğa atıp gözümü kapattım.

"Aferin çocuklar! Gerçektende güzel bi konser ve güzel bir turdu" gözlerimi yavaşça aralarken menajerimiz Bob'a baktım. Eli ile yan yana uzanmış çifti gösterirken gülümsüyordu.

"Siz, size yeni kızlar buldum. Liam Sophia denen bi kız var. Para karşılığında senle çıkmayı kabul etti." Liam kaşlarını çatarken hepimiz o yorgun halimizden çıkıp ciddileşmiştik.

"Neden böyle bi şey yapıyım? Hem para karşılığı da ne ve benim sevgilim var fark ettiysen" kolunu tüm kasları gerilmiş Zaynin omzuna atarken söyledi.

Bob ellerini ovuşturup yavaş adımlarla Liam ve Zayn'in yanına gitmeye başladı.

"Masum rolünü yapmayı kes. İnternette senin gay olduğun ve Zayn ile çıktığınla ilgili bir sürü haber var" elini Zayn'in omzundaki eline koyup itti.

"Ve ben bu haberler yüzünden hayranlarınızı kaybetmek istemiyorum. Sonuçta hayran para demektir" herkes daha da gerilirken yumruğumu sıktım. Böyle saçma şey olamaz.

"Sanırsam kusacam" Niall kusma sesleri çıkarttığında Bob küçük bi hıhlama gönderdi Nialla.

"Bakıyorumda bu küçük aşıkları çok umursuyorsun."

"Evet buna destek olmak deniyor ve onlar benim kardeşlerim gibi." Niall sinirle konuştu.

Bob gözünde olmayan sahte yaşları silerken alkışlamaya başladı. Herkes şaşkınlıkla bakarken güldü ve kapıya doğru adımlamaya başladı.

"Ne derseniz diyin. Siz ikiniz yüzünden para kaybetmeyecem. Liam yarın Sophia ile buluşuyorsun, itiraz kabul etmiyorum." Kapıdan çıkıp giderken ortamı sessizlik kaplamıştı. Herkes Liam ve Zayn'e bakarken bu sessiz ortam kapının açılıp, kapanmasıyla bozulmuştu. Herkes kafasını kapıya çevirdiğinde sinirle gözlerimi kapattım.

Eleanor.

"Hayatım ben geldim." Sözlerini uzatarak söyleyip tabiri caize üzerime atladığında sıkkınlıkla üzerimden ittip öpücüklerinden kaçmaya çalıştım.

"Şu an zamanı değil Eleanor. Başka bi zaman konuşuruz. Şu an senle uğraşamam." Sözlerimin ağır olduğunu biliyordum ama şu an çok üzgündüm. Hem Liam ve Zayn için hem de kendim için.

Eleanor ile sadece eşcinsel olduğumu saklamak için çıkıyordum ama bu sonsuza kadar devam etmeyecek. Bi gün Eleanordan ayrılıp Harry'e onu sevdiğimi söylemek istiyorum ama bu olayla tüm hayallerim başıma yıkıldı. Tüm her şeye rağmen o da beni seversen bunun sonunda mutlu olmamız gerekirken şu paralı sevgililerden bize de tutulursa.

"Tamam aşkım o zaman ben çıkıyım. Size de bay bay" dudağımı öptükten sonra çocuklara el sallayıp geri gitti. Gittiği anda ortamı Zayn'in ağlama sesleri doldururken elimle gözümü kapattım.

Nedeni iki insanın birbirini özgürce sevme özelliğini elinden alıyor?

"Çocuklar siz gidin üstünüzü değiştirin. Biz de biraz Zayn ile yalnız kalalım." Bize zorlama bi gülümse gönderdiğinde hepimiz yavaşça oturduğumuz yerlerden kalktık. Kapıya doğru giderken Niall omzuma vurmasıyla kafamı ona çevirdim.

"Ne düşündüğünü biliyorum. Eğer gerçekten birbirlerini severlerse hiçbir şey onları ayıramaz." Fısıldayarak söylediğinde kafamı salladım.

Sweet Creature/Larry StylinsonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin