Louis...Your Leg..

3.5K 243 319
                                    

Yeni albümün şarkılarını son kez kontrol etmek için stüdyoya gitmiştik şimdi ise arabada röportaj için yola koyulduk.
Şoför koltuğunun yanı boştu bi arka koltukta Liam ve Louis vardı ve onların arkasında ise ben Niall ve Zayn oturuyorduk. Gözlerimi yoldan ayırıp yanımda video oyunlarından konuşan sözde yetişkin olmuş arkadaşlarıma çevirdim.
"Eğer o oyunun bi daha güzel olduğunu söylersen senle küserim Zayn. Bu konuda çok ciddiyim. O oyunu seven bi arkadaşım olamaz" Nialler ellerini sallayarak Zayni ikna etmeye devam etti. Niall konuşurken hafiften Zayne doğru eğilip dikkatini üzerime vermesini sağladım.
"Sadece sevmediğini söyle yoksa röportajda bile sana trip atar huyunu biliyorsun" fısıldadığımda Nialle çaktırmamak için hafiften kafasını salladı. Hala hararetli konuşan sarışının sözünü kesip benim dediklerimi söylediğinde gülümseyip dikkatimi önde duran Louis ve Liam çiftine verdim.

Yüzümdeki gülüş yavaşça silinirken yutkundum. Şu anki pozisyonları bende Liamı öldürme isteği yaratıyordu.

Louis

"Sonra geldi benden özür diledi ben özrünü kabul etmeyince kedi gibi kucağıma sinip bana en tatlı bakışlarından attı tabi öyle olunca trip atmaya devam edemedim" Liam Zaynle ilgili bi anısını anlatırken güldüm ve kafamı sanki yeterince yakın değilmişiz gibi daha çok yakınlaştırdım. Bacağım Liamın kucağındaydı ve kafam ise neredeyse kafasının dibindeydi. Gözlerimin parladığını ben bile hissederken daha çok gülümsedim.

"Hayatım boyunca gördüğüm en güzek çiftsiniz. Size gerçekten çok imreni-" Liam ve benim kafamın arasına giren elle kaşlarımı çatıp geri çekildim. El benim yüzüme değip hafiften beni ittiğinde dengemi korumak için ayaklarımı Liamın kucağından yere indirdim. Harry kafasını arka koltuktan ikimizin arasına soktuğunda sanki daha da çatabilirmişim gibi kaşlarımı gerdim.

"Selam çocuklar sizi böyle yakın görünce böli-" kendi lafını kesip yeniden konuşmaya başladı"bende konuşmaya dahil olayım dedim. İyi ki demişim değil mi? Eee ne hakkında konuşuyorsunuz?" Kafasını bi bana bi Liama çevirdiğinde kıkırdadım çok tatlı duruyordu. "Sadece ben ve Zayn hakkında konuşuyoruz Harry. Önemli bir şey yok, biliyorsun" biliyorsun kelimesini bastırarak söylediğinde kafamı gözümün önünde sallanan buklelere doğru götürdüm. Harry anlık bana döndüğünde gülümsedim ve elime aldığım bi saç tutamını burnuma götürüp kokladım.

Louis kendine gel! Harry sana çok garip bakıyor. Belli ediyorsun !

İç sesim çığlık atar gibi konuştuğunda saç tutamını hemen sanki bıyıkmış gibi tuttum. Harry gülüp Liama döndüğünde derin bi nefes alıp saç tutamını bırakıp ben de Liama bakmaya başladım. Bana kaşlarını çatarak bakıp bir şey çözmeye çalıştığını görünce gözlerimi ondan kaçırıp pantolonuma baktım.

Lütfen anlamamış olsun, lütfen anlamamış olsun.

"Evet biliyorum. Neyse önemli bir şey  yoksa ben diğerlerinin konuşmasına giricem" kafasını geri çektiğinde derin bi nefes aldım. Bu çok yakındı

*****

Röportajı yaptığımız kişi saçma sorular sormaya devam ederken yanımda kadını büyük bi ciddiyetle dinleyen Harrye baktım. İçimi dolduran sıcak duyguyla dikkatini bana vermesi için yapabileceğim milyonlarca fikir aklımdan geçerken en basitini yaptım.
Sağ bacağım Haroldın dizlerinden öbür  tarafa sarkarken kıkırdayıp kolumu oturduğumuz yerin başlık kısmına koydum. Önce bacağının üzerinde olan bacağıma sonra yüzüme baktığında ona gülümsedim ve ne konuştuğunu bilmediğim kadına dönüp onu dinliyormuş gibi yaptım.

Harrynin bakışlarını hala üzerimde hissederken hafiften kıpırdandım. Aklıma gelen düşünceyle hafiften gülümsedim. Sanki bacağım rahatsız olmuş gibi davranıp ikincisini koyduğumda  kıkırdadım yeniden. Harry bana anlamaz bi şekilde baktığında diğerlinin dikkatı dağılmasın diye fısıldadım

"Öyle oturunca diğer bacağım ağrıyordu o yüzden yaptım" ne kadar yüzünde sorgular ifadeyle bana baksada kafasını sallayıp kadını izlemeye devam etti. Sıkıntıyla hafiften oflayıp bi bacağımı hafiften yukarılara doğru çıkardım.  Birazcık eğlenceden zarar gelmezdi. Bacağım o bölgeye geldiğinde sanki vücudumu geriye doğru çekiyormuş gibi yapıp bacağımın oraya hafiften sürtmesine izin verdim.

Tüm vücudu bu beklenmedik şeyden dolayı gerildiğinde güldüm. Bir gün sırf etkilendiği için gerilmesini umdum ama şu anki elimizdeki olanlarla yetinmeliyiz değil mi? Bu seferde biraz öne gidiyormuş gibi yapıp yine bacağımı sürttüğümde kafamı eğip gülmemi sakladım. Baldır kısmımda hissettiğim şeyle gözlerimi Harrye çıkarttım. Tırnaklarını hafiften derime batırdığında masum rolünü oynamaya başladım. Kafamı sağ tarafa doğru yatırıp soran gözlerle ona baktım.

"Loueh"sesizce ismimi ağzından inlermiş  gibi çıkarttığında yutkundum. Ne oldu Harold en son baktığımda düzdün?

"Bacağın rahatsız ediyor" dudağımı ısırıp ona anlamamış gibi baktım. Sessizce oflayıp gözlerini  bacağıma indirip sonra yüzüme geri baktı.
"Ne Hazz sadece rahat oturmaya çalışıyorum neden rahatsız ediyorku seni?" Hafiften gülümseyip salağa yatma işini devam ettirdim.
"Keşke sana........." kendi kendine mırıldandığını duyduğumda daha iyi duymak için dikkat kesilmiştim ama bildiğimiz son kısmı ağzının içinden söylemişti.
"Sadece ayağını çek bu rahatsız edici" sinirle söylediğinde iki elimi kafamın yanında kaldırıp pes ettiğimi belli ettim. Bacaklarımı normal konumuna getirirken gelen soruyla yutkundum.

"Louis artık Harryle ilgilenmeyi keser misin?" Sorusundan sonra hafiften kahkaha atan kadına en sahte gülücüğü gönderip kafamı menajere çevirdim bana ölümcül bakışlarını attığını görünce yutkunup boynumu kırma derecesinde hızla hala kıkırdayan kadına döndürdüm.

"Özür dilerim bi konu tartıştık o yüzden soruyu duyamadım. Şey soru neydi? "

HI

Im şey bu sefer diyeceğim fazla bir şey var fkdndkdndkd. Buraları okuyormusunuz onu bile bilmiyorum. Neyse saat sabahın 4ü ve ben yeni bölüm yazıyorum. Çılgınım

Biliyorum şu anlık fazla bir şey çünkü geçiş aşaması gibi bir şey zaten istediğim kısma gelene kadar fazla bir şey olmayacak. Alışkanlık gibi bir şey  bu bende bir hikayeyi hayal ettiğimde giriş kısmını hayal edemiyorum. Mesela bu kurgu ilk aklıma geldiğinde bu kısımlar yoktu. Olayların abartılı olduğu ÇOK FAZLA Larry olduğu kısımdan hayal ettim. Umarım o zamana kadar sizi sıkıntıdan patlatmam

All the love
Xoxo

Sweet Creature/Larry StylinsonHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin