17~Pariu?

1.2K 69 7
                                    


Augustin

      Am rămas rezemată de mașina lui Augustin privindu-l cum vorbea cu Dylan și Derek, unul din ei trebuia să concureze și bănuiesc că doar se încurajau unii pe ceilalți. Tipul care organizase cursa, Elijah, se plimba printre oameni adunând bani de la fiecare făcând mulțimea mai gălăgioasă decât era deja. O văzusem și pe Emma în urmă cu câteva minute, dar când am vrut să merg la ea, Leah și-a făcut apariția și au plecat amândouă.  

     După câteva momente Elijah a anunțat cine avea să concureze primul iar Augustin a urcat în mașină alături de Dylan. Singurele lumini care se vedeau erau de la farurile celor două mașini ce stăteau aliniate la start și camerele unor telefoane care erau pregatite să filmeze cursa serii. Ajung în dreptul lor pe marginea pistei și încerc să privesc în mașină. După câteva momente, când mulțimea s-a calmat, Elijah și-a făcut apariția în fața celor două mașini cu un steag roșu in mână.

—Pe locuri, a ridicat steagul în aer. Fiți gata, start! L-a fluturat de câteva ori iar cele două mașini au pornit cu roțile  scârțâind pe asfalt.  

    După câteva secunde mașinile erau atât de departe că abia de mai puteam vedea cine este primul. Băteam pasul pe loc, și la fel ca toți ceilalți, așteptam să văd câștigătorul.

—Uite-i că vin! Într-adevăr mașinile erau bară la bară și curând trebuiau să ajungă la linia de sosire.

—Haide Dylan, mormăi în sinea mea rugandu-mă să câștige.

     Curând Mercedesul lui Dylan sosește la linia de start oprind cu un drift genial, făcând multimea să aclame. Ii zăresc corpul lui Augustin în spatele mașinii și mă grăbesc să ajung la el. Imi înfășor brațele în jurul său și imi afund capul în pieptul lui.

Iubeam îmbrățișarile.
Iubeam parfumul lui.
Iubeam modul în care ne sincronizam.
Iubeam totul.

—Nu credeam că o să văd pe cineva atât de fericit că mă vede. Încep să zâmbesc apoi ridic capul si il privesc. Se apleacă si isi lipește buzele de ale mele, reușind să mă facă într-o secundă să mă topesc in brațele lui.

—Felicitări Dylan, esti cel mai bun de pe pistă. O voce pițigăiată ne întrerupe momentul, mă intorc și o văd pe Leah venind în spatele Emmei, care, înconjoară mașina și își felicită iubitul. Am putut să o văd pe Leah cu colțul ochiului cum ne privea, m-am ridicat pe vârfuri și l-am sărutat din nou. Nu a ezitat să-mi răspundă, i-am simțit  degetele pe ceafa mea transmițându-mi  fiori în tot corpul. 

—Felicitări Dylan, am spus  întorcându-mă cu fața către ei. Stăteam cu spatele lipit de corpul lui Augustin în  timp ce el mă strângea în brațe.

—Mersi, a prins-o pe Emma de mână și au plecat discutând. Mă întrebam dacă Dylan știe motivul pentru care nu mai vorbea cu mine, probabil nu. Emma nu era genul de persoană care să spună, ținea mai mult pentru ea. 

—Ce se întâmplă acum? Îl intreb pe Augustin continuând să mă uit la cei doi.

—Elijah zicea că avem un oaspete și că va concura cu cine decide mulțimea.

—Crezi că sunt șanse să te aleagă pe tine? Mă răsucesc pe călcâie ajungând din nou cu fața la el, îmi mângâie părul apoi îmi aplică un sărut pe frunte.

—Mereu am fost ales la astfel de curse.

—Vreau să castigi, am spus. Până acum nu văzusem cât de senini sunt ochii lui care, de obicei erau întunecați. Am zâmbit și m-am întors fericită, aveam de gând să mă prefac că n-am văzut asta, că ochii lui nu sunt acum cei mai frumoși pe care i-am văzut vreodată. 

𝐓𝐑𝐈𝐏𝐋𝐄 '𝐀' ✓Where stories live. Discover now