10~Fluturi În Stomac*

1.4K 80 14
                                    


   
Fluturi in stomac

     Cursa fusese un mare mister pentru mine deoarece nu văzusem finalul. Eram mult prea ocupată să îi fac față lui Dylan și încercărilor lui de a mă trimite acasă înainte să vină Augustin, decât să mă uit la cine a ajuns primul la linia de sosire.
    După cursă, când Augustin m-a văzut acolo, privirea i s-a înegrit și a venit glonț la mine. Pentru o secundă am avut impresia că o să țipe la mine, dar m-am înșelat.

    —E cam târziu, nu trebuia să fi deja în pat? Mi-am rotit ochii la comentariul lui.
    El și-a scos o țigară din pachet.

    —Foarte amuzant, bravo. A ridicat privirea spre mine și s-a încruntat, trăgând un fum din drăcia aia. M-a apucat de încheietura mâinii și m-a tras după el până la mașină. 

    —Urcă! M-am oprit lângă mașina fără să fac vreun pas în plus sau în minus. Kylie, urcă am zis! A spus din nou pe un glas mult mai autoritar.

    —Esti nervos? Arăți foarte nervos.

    —Nu sunt nervos, a șuierat.

    —Fața ta este încruntată, de parcă ai fi nervos. A tras aer adânc în piept și după ce m-a privit câteva secunde privirea i-a revenit la drum.

    —Nu sunt nervos, dar dacă nu taci din gură curând vor fi.

    —Ești foarte enervant. Mi-am aruncat privirea spre el și l-am văzut rânjind.

    Imediat cum ușa casei lui Augustin s-a închis în urma noastră mi-am auzit numele ieșind din gura lui.
    Am dat de dracu...
    M-am intors pe călcâie și l-am privit neștiind ce urmează să se întâmple.  Părea epuizat, probabil nu dormise prea mult în ultimul timp, iar ochii îi erau întunecați.
  
    Din doi pași a umplut spațiul dintre noi, mă privea de parcă voia să mă sece de viață, și ar fi făcut-o dacă promisiunea lui față de fratele meu nu era de a avea grijă de mine.

    M-a strâns ușor de șolduri și m-a tras mai aproape de el. Fusese nevoie de o singură atingere ca să îmi inmoaie picioarele și să îmi trimită fiori în tot corpul.
    Fir-ar să fie!
    M-am foit însă strâmtoare lui nu îmi permitea să fac prea multe.

    Îl uram pentru tot ce mi-a spus cu ani în urmă, îl uram pentru că m-a făcut să mă îndoiesc de mine și de relația pe care am avut-o cu Andrew, dar totuși am acceptat să stau la el iar acum am ajuns în situația în care pieptul meu este lipit de al său.

    —Kylie, mi-a șoptit numele. Eram mult prea aproape de el, atât de aproape că îi simțeam bătăile inimii. Mi-am așezat palmele pe pieptul lui și l-am împins cât mai departe de mine.

    —Încetează! am spus cu glas apăsat.

   Mi-am luat distanța necesară și m-am oprit pentru o secundă înainte să plec de lângă el.

    —Asta este ultima dată când te mai atingi de mine. Am șuierat printre dinți și am trecut pe lângă el. Poate că să mă întorc acasă era cea mai buna variantă pe care o aveam. Însă înainte să pot deschide ușa, Augustin m-a prins de mână și m-a tras înapoi, astfel ajungând lipită cu spatele de abdomenul lui.

    —La naiba! Am mârâit printre dinți când mâna lui mi-a înconjurat talia. Am încercat să ignor senzația de fluturi în stomac închizând ochii pentru câteva secunde.

    —Spune-o din nou! Mi-a dat părul într-o parte și s-a aplecat asupra gâtului meu. Îi simțeam respirația pe pielea mea, transmițându-mi un curent electric până în măduva oaselor.
      La naiba, la naiba, la naiba!

    Am închis ochii din nou, parcă pentru a savura momentul și mi-am înclinat capul dându-i acces liber la gâtul meu. Mi-a plasat un sărut umed pe gat apoi a coborât până pe umăr. Curând aveam să o iua razna datorită lui, știam că este greșit, însă as minți dacă aș spune că voiam să înceteze.

    Mâinile lui au ajuns din nou pe șoldurile mele iar pielea îmi zvacnea de placere sub atingere lui. Dar totul s-a terminat când ușa s-a deschis de parcă o lovise uraganul.

    —Pentru ea mi-ai dat papucii? Șatena din fața noastră părea că va avea o criză de nervi în orice secundă. Am privit-o încruntată în timp ce am făcut câțiva pași mai departe de Augustin.

    —Ce cauți aici? Augustin părea total dezinteresat de prezența ei aici, în schimb eu eram curioasă.
   
    Nu părea a fi mai înaltă decât mine, însă era slabă. Genul de fată care ar fi trecut cu ușurință ca model. Geaca neagră pe care o purta îi scotea în evidență talia de viespie și picioarele lungi. Părul nu era foarte lung, poate puțin mai jos de umeri, ondulat, de o nuanță frumoasă de șaten, iar ochii erau intre verde și căprui.

    —A fost ciudat faptul că ai plecat fără să dai explicații, nici nu îmi răspunzi la telefon de câteva zile, acum văd motivul. Gesticula nervos arătând spre mine.

    —Ce vrei să spui? Am intervenit însă fata m-a ignorat continuând să se uite la Augustin.

    —Leah, ar fi mai bine dacă ai pleca. Ochii i s-au mărit, strângea din dinți, dar parcă nu de nervi, ci să-și abțină lacrimile.

    —Vrei să plec ca să poți rămâne singur cu noua ta târfă? Ce ar fi să îi spun și ei?

    —Limbajul, Leah! a șuierat nervos. Ea nu are nimic de-a face cu asta.

    —Te va arunca și pe tine în drum imediat cum se va plictisi de tine, doar de asta este capabil.
   Pentru prima dată de când a intrat m-a privit în ochi. M-a analizat din cap până în picioare apoi a afișat un zâmbet ironic.

    —Ce a fost între noi? Vocea fetei s-a auzit din nou de data asta mult mai încet, parcă stinsă.

    —Nu contează ce a fost, s-a terminat oricum. 

     Augustin plecase deja, dar eu am rămas câteva secunde în loc încercând să procesez ce tocmai s-a întâmplat. Nici Leah nu se mișcase, probabil era afectată de ceea ce se întâmplase și totuși arăta de parcă nu o deranja nimic. Puteam să jur că mai devreme văzusem lacrimi în ochii ei.

    —Ești bine? Mi-am dres glasul înainte să spun și am înaintat vreo doi pași.

   —E totul din cauza ta! a strigat.

   —Nu arunca vina pe mine de parcă am fi la grădiniță, nici măcar nu știam că exiști. Am spus înainte să plec din hol, mi-am dat ochii peste cap și nu m-am oprit din mers până când am ajuns în bucătărie.

    —Petrecerea e aici! S-a auzit vag. Mi s-a părut că îi aud vocea prietenei mele așa că m-am grăbit să ajung în sufragerie cât mai repede.

    —Kylie, nu credeam că o să rămâi și tu. Emma a aparut de nicăieri în spatele meu luându-mă prin surprindere.

    —Ce faceti aici? Ușa de la intrare s-a deschis și mai multe persoane au intrat.

    L-am putut vedea pe Dylan venind cu Rainer și tipul care l-a însoțit toată seară. În urma lor au intrat două fete. Iar după câteva secunde un alt tip și-a  făcut apariția cu două sticle de ceva ce parea a fi alcool în mâini.

     —Am venit să ne distrăm.






    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

    

𝐓𝐑𝐈𝐏𝐋𝐄 '𝐀' ✓Where stories live. Discover now