Izé...🙍

784 27 11
                                    

Sziasztok!
Szóval, hosszas elmélkedés után rájöttem, hogy ezt a történetet itt le kell zárnom, hisz elég nyögvenyelősen megy már nekem az írása. Szerintem ti is észrevettétek, hogy a kezdeti lelkesedésem alábbhagyott, majdnem hogy eltűnt és gondolom így már olvasni se olyan mint anno. Ennek egyetlen egy oka van💁: már nem követem a BTS, szinte semmilyen módon,ezért ötletem sincs, hogy milyen módon folytassam a történetet, hogy az egy minimális szinte is, de legalább hiteles legyen🙍. Nagyon sajnálom, hisz ez a történetem lenndített engem, úgymond a csúcsra, de valahol abba kell hagyni. Félek, ha folytatnám, csak rontanék a helyzeten, azt pedig el szeretném kerülni.
Mégegyszer bocsánatot kérek, minden aktív Hit olvasótól, de ezt a történet "fényének" fentmaradásáért teszem.
Köszönöm, azoknak, akik minden részt türelmessen vártak és hozzászólásaikkal buzdítottak engem😿❤️. Ígérem cserében újra fellendítem a One Shot-okat, ahol igyekszem BTS-es tartalmakat is hozni.
Utoljára is bocsánatot kérek(bár szerintem annyira nem volt jó ez a történet, hogy a földön feküdve sírtok majd utána) és köszönöm, hogy támogattok!❤️

Hit "Befejezett"Onde histórias criam vida. Descubra agora