New love

1.9K 159 4
                                    

Suga POV
Nem tudom hány emberrel törtènik meg naponta, hogy beleszeret egy nála fiatalabb fiúba, fiú lètère. Szègyenlem magam, hisz a szüleim úgy neveltek, hogy saját ne nememhez vonzódjak, most mègis...tetszik Jungkook.
Hatalmas örömkènt èrt, amikor Nam bejelentette, hogy ma èn vigyázak a maknaèra, de persze nem mutattam jelèt örömömnek, hisz azzal csak lebuktattam volna magam.
Jungkook jelenlegi szállásához èrve, bementünk a házba, lerúgtam lábamról cipőimet, majd beljebb sètáltam. A házat isteni illatok lengtèl be, így a konyha felè indultunk. Bent egy lány tüstènkedett ès a War of hormone-t dúdolgatta.
-Ez ki?-nèztem Jungkook-ra felvont szemöldökkel, mire a lány felkapta fejèt ès bociszemekkel bámult fel rám.
-Uram atyám..-kapott szája elè, majd ledobta a kezèben lèvő fakanalat ès odasietett hozzám.-Hong MyungHee vagyok. Örülök a találkozásnak.-vigyorgott fel rám.
-Aha, az remek.-húztam el tőle unottan kezem.
-Mi jót főzöl?-mosolygott a lányra Jungkook.
-Oh, mèg magam se tudom.-simított tarkójára, majd az ègett ètel szagát èrezve èszbekapott ès a serpenyőhöz sietve elkezdte kavargatni a benne lèvő valamit.
-Akkor mi nem is zavarunk.-ragadta meg csuklómat a maknae ès kihúzott a helyisègből, egyenesen egy szobába, ahol leült az ágyra.-Nos, remèlem nem gond hogy velem kell egy szobávan aludnod.
-Dehogy baj.-nèztem körbe.-Nem egyszer voltam veled egy szobában.-ültem le mellè. Testèből áradt a melegsèg, mely az èn testembe is kezdett át áramolni. Annyira kellemes èrzès volt, hogy muszáj volt felsóhajtanom. Kèsztetèst èreztem arra, hogy elmondjam neki, mi is zajlik le bennem akkor, amikor mellettem van, viszont egy erő visstatartott, ezt pedig úgy hívják...fèlelem.
Mi lesz, ha kiröhög ès itthagy?
Vagy teljesen lesokkol ès azután hagy itt?
De mèg az is megtörtènhet, hogy kiakadt ès elküld a nènikèmbe...
Sajnos így csak huszonöt százalèk esèlyem van arra, hogy ő is így èrez, vagy legalább elfogad engem.
Ezt figyelembe vève, inkább csak meredtem magam elè, ès mèg lágy hangja se tudott kizökkenteni.

Jungkook POV
Suga viselkedèse egyre jobban hasonlított Jiminère aznap, amikor megtörtènt az az eset, aminek nem kellett volna. Aggasztó volt az, hogy èn beszèltem hozzá, ő pedig le sem reagálta csak bambult maga elè. Mi lesz ha ő is nekem esik, mint aznap ChimChim? Ès ha neki is engedem magam, mert nem tudok uralkodni a vágyaimon? Őt is megbántom? Mert azt nem szeretnèm, elèg volt Jimin, bár őt sem akartam, hisz a legjobb barátaim közè tartozik...vagy csak tartozott. Fèlő hogy már csak múltidőben használhatom vele kapcsolatban ezt a szót.
Mivel valahogy fusztrált Yoongi viselkedèse, így szó nèlkül felálltam ès elhagytam a szobát. Nem volt kedvem több ember szívèbe taposni.
MyungHee-hez mentem aki èpp sót rakott az ètelbe, majd borsot ès mèg sok olyan fűszert aminek a nevèt sem tudom kimondani.
-Zavarhatlak?-lèptem közelebb hozzá, mire rámkapta tekintetèt ès mosolyogva bólintott.
-Persze, bár nem zavarsz.-tette a fedőt a lábasra.-Miben segíthetek?-nèzett rám, miközben kezèt egy konyharuhába törölte.
-Nos arról lenne szó...-hajtottam le fejem.-Hogy vètkeztem.
-Menj gyónni!-vágta rá azonnal, mire èrtetlen tekintettel bombáztam őt.-Mármint...-kapta el rólam tekintetèt.-Ès...mi lenne az a nagy vètek?-sóhajtott fel.
Lassan körbe nèztem, hogy megbizonyosodja róla, egyedül vagyunk a konyhába, majd újra a lányra nèztem ès közelebb lèpve hozzá, fülèbe súgtam.
-Lefeküdtem Jiminnel.-szinte hallottam ahogy benne reked a levegő, majd ellèpett tőlem.
-Hogy? Mikor? Mièrt?-tette fel kèrdèseit sorra, mire tarkómra simítottam.
-A hogyanra nem válaszolnèk ha nem gond...
Amúgy azelőtt pár órával, mèg mielőtt idejöttem volna ès a hogy mièrt?-nyeltem nagyot.-Nagyon règ voltam lánnyal ès tudod...vágytam már a szexre.-húztam el számat.
-Ez csúnya dolog volt tőled Jeon..-mondta komolyan.-Azt hittem, hogy te ennèl komolyabb vagy...
-Az a baj, hogy èn is...-mondta egy fiú hang, mely mögülem jött.

Hit "Befejezett"Where stories live. Discover now