I'm sorry

2K 154 0
                                    

Jungkook POV
Jimin távozásával fordult kettőt velem a világ. Ezt szèp mondanva is elcssesztem... Ha most törtènne mindaz, ami tegnap este, akkor biztos elutasítom azzal a kijelentèssel hogy "Csak tönkre tennèm.". De sajnos a múltat nem lehet megváltoztatni, így muszáj lesz megkeresnem őt ès bocsánatot kèrnem tőle, hisz nem akarom elveszíteni őt. Számomra mindennèl fontosabb a vele való barátságom ès nem szeretnèm hogyha ez egy fèlrelèpèsem miatt tönkremenne.
Viszont nem ma, az úgy túl bonyolult lenne, hisz mèg frissek az "èlmènyek". Visszafeküdtem ágyamra, fejemre húztam a takarót ès sírtam...
Sírtam, mert tudtam hogy rosszat tettem.
Sírtam, hisz egy barátommal tettem rosszat.
Ès sírtam, mert fogalmam sem volt, hogy hozzak mindent rendbe.
Szívemszerint odamentem volna hyungomhoz ès addig öleltem volna, míg nem bocsájt meg...szóval az idők vègezetèig, hisz egy ölelèssel senkit nem leszet megbèkíteni.
Persze az alvás ma sem sikerült, így másnap mint valami zombi, mentem ki a konyhába hogy igyak egy bögre kávèt, amiből vègül is nègy bögre lett, de mèg így is inkább egy èlőhalotra hasonlítottam, mint egy lemondani kèszülő idolra, bár...szerintem ugyan az.
MyungHee már nem volt otthon, gondolom suliba ment, így elmentem letusolni, kicsit jobb állapotba hoztam magamat külömböző ápolási szerekkel, illetve lecserèltem több napos ruhám, hisz már nem volt valami kellemes illatuk.
Ma viszont be kell mennem a stúdióba, hisz a lemondásomat át kell adnom a vezetősègnek, illetve próbálnom kell, hisz a búcsúkoncertemen jól akarok teljesíteni.
Összeszedtem magam ès kilèptem a házból, egyenesen a BigHit felè vettem utam.
Nem siettem, hisz tudtam hogy a fiúk ilyenkor szoktak beèrni ès mèg nem akarok velük találkozni. Beèrve a hatalmas, tisztántartott èpületbe egyből az igazgtó irodáját cèloztam meg, aki szerencsère bent volt, így eltudtam neki mondani kívánságomat, ami elèggè sokkolta.
-De Jungkook!-állt fel asztalától hyungom.-Nem teheted ezt sem a vállalattal, sem a bandával. Ha gondolod azonnal kirúgjuk a BTS jelenlegi menedzserèt ès felveszünk helyette egy újat.-jött oda hozzám kicsit megrökönyödve.
-Sajnálom, de nem csak erről van szó.-sóhajtottam fel.-Sok bántalom èr az antifanok által. Valaki már a halálhíremet terjesztette, csakis azèrt, mert egy EXO-s tagtól idèztem.-nyeltem nagyot.
-Dehisz a banda többi tagját is èrik ilyen fájdalmak.-pislogott nagyokat.
-De ők erősek ès bírják a gyötrelmeket. Ezèrt is tisztelem őket annyira.-hajtottam le fejem.
-Jungkook...-szólt, de èn nem nèztem fel rá.-Jungkook, nèzz a szemembe!-emelte fel fejem államnál fogva, így arra kènyszerített hogy fekete íriszèbe nèzzek.-Komolyan ki akarsz lèpni? Gondolj az elmúlt kèt èvre.-nem válaszoltam, hisz nem tudtam mit mondani.-Rendben...-egyenesedett ki, miközben megigazította magán zakóját.-Mivel úgy gondlom, hogy szándèkaid nem tiszták, így adok gondolkodási időt. A búcsúkoncerted napján mèg dönthetsz máskèpp. Innentől számítva van egy heted felkèszülni az utolsó koncertedre. A banda a 121-es terembe van. A menedzseretek jelenleg tárgyaláson van, így se ma, se holnap nem fogsz vele találkozni, illetve ha akarod azonnali elbocsájtást fog kapni, az tèged èrt ártalmak miatt. Viszont most menj! A fiúk fèl órája èrkeztek, szerintem mèg csak a nyújtásnál tartanak.-bólintottam, meghajoltam ès az említett terem felè indultam, melyből mèg tènyleg nem szűrődtek ki tánctanárunk szidalmai, dicsèretei.
Kopogás nèlkül nyitottam be, mire minden szempár rám szegeződött. Jimin kivètelèvel mindenki felpattant ès körèmgyűlt.
-Istenem Jungkook! De jó, hogy itt vagy!-ölelt magához a leader, amit viszonoztam. Nagyjából mindenki ölelèssel köszöntött, kivève Jimint ès Sugat-az utóbbi a swagsège miatt.
Jimin mèg a közelembe se jöt, rám se nèzett, csak nyújtotta vègtagjait.
-Mi van vele?-èrtetlenkedett J-hope, mire Jin felsóhajtott.
-Nem tudom. Tegnap óta ilyen. Valahova elment ès mikor visszatèrt elèggè levolt törve.-sóhajtott fel.
Fájt hogy rajtam kívül senki nem tud Jimin bajáról, egyben megnyugtatott, hogy senkinek nem mondta el a mi "kis" titkunkat.
A próbán összeállítottuk a koncert tervet ès közös megállapodás szerint a Born Singer lett a záródal, egyben a búcsúztatóm.
Rossz volt belegondolni, hogy csupán márcsak egy hetem maradt ezzel a csodás csapattal.
-Ès Jungkook.-nyomott kezembe egy palack vizet Jin, miközben leült mellèm.-Hol laksz jelenleg?
-A nagyszüleim házában.-vont vállat miközben letekertem vizem kupakját ès beleittam abba.
-Figyelj...-lèpett oda hozzánk Nam.-Szeretnèm, ha valaki lenne veled a bandából ès ügyelne rád.
-Minek?-vontam fel szemöldököm.
-Mert nem bízok benned.-magyarázta meg.
-Ennek kibaszottul örülök.-vágtam a falhoz üres palackomat, majd inkább Hope ès V bandájához csatlakoztam. Mèghogy nem bízik bennem. Èletemben nem csináltam akkora hülyesèget, ami katasztrófához vezetett volna. Okè, nem vagyok az az önellátó szemèly, de tudok magamra vigyázni.
Lassan vègeztünk a próbával ès Nam miatt nem egyedül mentem haza, hanem Sugával, aki a mai felügyelőm. Mert igen naponta új embert kapok ès sajnos holnap Jimin lesz a soros...

Hit "Befejezett"Where stories live. Discover now