Be a man

1.8K 147 3
                                    

Jungkook POV
Mèg magamat is megleptem kijelentèsemmel, hisz fogalmam sem volt mikor találtam ki ezt az egèszet. Mostmár komolyan nem èrtem magam, bár eddig sem voltam egy egyszerű rendszer a gondolkozásomat figyelembe vève...
Ő viszont csak ült ès meghökkent tekintete engem pásztázott, miközben hangtalanul tátogott. Nem tudta mit mondjon, bár a helyèben èn is megrökönyödtem volna.
-Figyelj, nem kell mondanod semmit...-hajtottam le fejem, mire felsóhajtott.
-Nos, most megleptèl.-simított tarkójára.-Tudod mit èrzek irántad, de az hogy azután otthagytál...sokat változtatott rajtam. Èn...nem tudom hogy mit gondoljak rólad. Akárhányszor rád gondolok szívem vad ütemre vált, viszont agyam őrült kattogásba kezd ès mindig arra jutok, hogy rajtad...nem lehet kiigazodni. Sajnálom Kook, de jelen esetben èn nem vágyom a te szerelmedre, hanem csak arra hogy betekintèst kapjak a fejedbe.
-Ne akarj te oda benèzni. Nagyobb káosz van ott, mint Amerikában egy tornádó után.-húztam el számat.-Tudod...nèha èn is rendet akarok magamkörül ès magaban, de ez csak álom. Sosem lesz körülöttem olyan nyugalom, amilyenre èn vágyom ès ez nagyszomorúsággal tölt el, hisz nincs más kèrèsem, csak ez az egy.-mosolyodtam el szomorúan.
-Erre...nem tudok mit mondani.-nyelt nagyot.-Ezt nem bántáskènt mondom, de szerintem először magadba tegyèl rendet ès utána mond ezt.-simított karomra, majd felállt ès kicsoszogott a szobából, engem magamra hagyva. Fájt amit mondott, hisz azt hittem mosolyogva fog a nyakamba borúlni, de igaza volt. Hülyèn nèz ki hogy saját magamon nem igazodok ki...
Magányra van szüksègem ès csendre, hogy semmi ne zavarja meg elme játèkomat, melyet saját magammal játszok. Lassan èn is elhagytam a helyisèget, magamra vettem cipőm ès kimentem az utcára, ahol csak a lámpák fènyei nyújtottak világost. Számomra ismeretlen környèkekre indultam hogy semmi ismerős dolog ne akasszon fel. Ez egy ideig be is vált, hisz rájöttem sok dologra. Elsőkènt arra, hogy elèg megfontolatlan vagyok, hisz kilèpnèk abból a bandából, amely az èletet ès a vidámságot tartja bennem. Normális vagyok èn? Kètlem...
Aztán az is felmerült bennem, hogy mostanában túl èrzèkeny vagyok, ami nem igazán illik egy fèrfihez, hisz...nem ès kèsz. A terheimet másra pakolom ès hagyom hogy azt ők maguk oldják meg a segítsègem nèlkül, ami gyengesègemről árulkodik.
Furcsa vagyok ès kiszámíthatatlan, az utóbbi időkben ès ezzel kèt hyungomat ès egy A.R.M.Y.-t is megbántottam, ezzel elèg mèlyre ásva az eddig felèpített karierem.
Hangulatingadozások veszik körbe a mindennapjaim ès ezzel összezavarok mindenkit, köztük Jimint is, aki most teljesen èrtetlen velem szemben.
Gondolataimat egy nesz zavarta meg, mely mögüllem jött, így vettem egy száznyolcvan fokos fordulatot ès körbetekintettem, viszont senki se volt ott, így fèlve, de tovább mentem. Nem kellett sokat várnom, újra zaj csapta meg fülem, így egy újabb fordulatot vettem, de most sem láttam többet, mint előbb. Nagyot nyeltem ès lábaimat gyorsabb tempóra állítottam, hisz...fèltem. A zaj persze erősödött, ahogy a bennem lèvő gyávaság is, mígnem elkapott. Háturól befogta számat ès lefogta kezeimet, így menekülèsre nem volt esèlyem. Kiabálni akartam, segítsèget kèrni, de megrèmültem ès szóhoz sem jutottam. Egy furgon felè kezdett rángatni ès hiába tiltakoztam, ő nem tűrt ellentűrèst ès addig feszegetett mígnem a hátsó ülèsen landoltam kèt behemót, maszok fickó mellett.
Ők azonnal lekötöztem ès szigetelő szallaggal látták el számat, így teljesen blokkoltak mindenbe. Csak nagyokat pislogtam, mígnem egy zsák került fejemre, amit addig nem vettek le rólam, mígnem az autó megnem állt ès be nem húztak valahova, ami gondolom egy èpület volt az ajtó nyitódás ès a hirtelen hőmèrsèklet változásból ítèlve. Amikor eltávolították arcom elől a textilt azonnal pásztázni kezdtem a környezetem. Egy fehèr fallal körbezárt, üres szobát vèltem felfedezni, melynek egyik sarkában ültem a földön, előttem pedig elrablóim beszèltek kínaiul, ami nem az erőssègem, így csak meglepetten nèztem ahogy felèm mutogatnak ès valamit nagyon tárgyalnak.
Ebben a szorúlt helyzetben nem tudtam másra gondolni, csak arra, hogy most legyek fèrf ha eddig egy nő szerepèt vettem magamra.

Hit "Befejezett"Where stories live. Discover now