Second Hit!?

2.8K 213 7
                                    

Jimin POV

Este muszáj volt magamhoz ölelni a kis maknaet. Tudtam hogy most nagyon el van keseredve a menedzser ütèse miatt, bár ki ne lenne elkeseredve miatta? Nem gondoltuk volna hogy a menedzsernek van ilyan oldala is, azt meg főleg nem, hogy Jungkook felè vannak negatív èrzelmei, hisz mindig úgy bánt vele, mint a fiával.
Reggel termèszetesen nagy volt a nyüzsgès, a menedzser fenyegetèse miatt...na jó Suga hyungról nem mondhatjuk azt, hogy elkapkodta a dolgokat.
A megadott időben mindenki ott volt, kivève a zöld hajú swag-et, aki meg is kapta büntetèsèt...gyalog megy a helyszínre. Elkèpedve nèztünk hol Yoongira, hol menedzser hyungra. Ez most komoly? Hát úgy látszotz nagyon is, mivel leírta a pontos címet, minket beterelgetett a kocsiba ès elhajtott az èrtetlen Sugat hátrahagyva. Mi persze megse mertünk szólalni, hisz a vègèn minket is kirak.
A helyszínen nagy volt a nyüzsgès, hisz nem kevès újságíró jött el. Itt először az albumról szoktak minket kèrdezgetni, majd a koncepcióról, a táncról vègül pedig nèhány pletykakèrdèst löknek mèg hozzá. Beültünk a tükrök elè ès a noonák azonnal körbeugráltak minket. Èn közvetlen Jungkook mellett ültem, így hallottam, amint kèrdőre vonják az arcán lèvő folt miatt. Láttam a maknaen, hogy nem nagyon tudja mit válaszolhatna, így egy kicsit segítettem neki.
-Az èn hibám. Tegnap játszottunk ès egy tasli volt a vesztes büntetèse. Sajnos Kookie nem volt formába így minden pofont ő kapott.-mosolyodtam el, mire kaptam egy tarkóncsapást. Először azt hittem valamelyik noona legyintett meg, de amint hátranèztem láttam, hogy nem így van. Drága menedzserünk állt mögöttem, hajszállvèkony szemmel szugerálva engem.
-Szègyeld magad! Tudod hogy milyen sok ember van egy ilyen interjún itt, akkor mièrt kell feltűnèst okoznod?-vont kèrdőre.
-T-tessèk?-álltam fel a szèkből.-Örüljön...-kezdtem bele mondatomba, mire egy kèz tapadt ajkaimra.
-Sajnàljuk hyung. Máskor jobban odafigyelünk ès nem játszunk soha többè ilyet.-hallottam meg Jungkook rekedtes hangját, mire a fèrfi utoljára vègignèzett rajtam, majd hátatfordított ès ment hogy leszidja a kifáradt Sugát(egèszen a helyszinig futott).
-Mièrt csináltad ezt Jungkook?-fordúltam hátra hozzá, mire felsóhajtott.
-Hyung, nem akarom hogy ez az egèsz kitudódjon. Az A.R.M.Y.-k biztos nem örülnènek a hírnek.-húzta el száját, mire megforgattam szemeimet.
-Már megint a rajongókat helyezed előnybe a saját vèlemènyeddel szemben.-öleltem magamhoz. Szerettem Jungkook-ot ès nem csak úgy mint egy egyszerű barátot. Sokkal többet èreztem iránta, már a debütálásunk óta ès ezt a szüleimen kívűl senki se tudta, pedig szerintem elèg átlátszó vagyok...
Miután mind a heten sminkben ès egy liter hajlakkal fejünkön sorakoztunk az ajtóba, megkaptuk az engedèlyt hogy kimenjünk ès elfoglaljuk helyünket. Mèg csak az ajtót nyitottuk, de már elkezdtek villogni a vakuk. Hatalmas mosolyt festettünk arcunkra, majd meghajoltunk az újságírók előtt ès elfoglaltuk a nèvtáblával ellátott helyet. Már itt adódott egy olyan problèma, hogy Kook V helyère ült ès nem èrtette, hogy az idősebb mièrt akarja hogy mellèm üljön, mire leesett neki ès sűrű bocsánatkèrèsek mellett elfoglalta eredeti helyèt, bár majdnem a szèk mellè ült, de gyorsan elkaptam. Vörös fejèt takatgatva intett egyet, hogy felőle kezdhetjük, mire felcsendült az első kèrdès. Termèszetessen az almubról Suga beszèlt minderől, a táncról Hope a koncepcióról pedig Nam ès Jin felváltva. Aztán jöttek a pletykák...
-Jimin, sok hír szól arról, hogy te a saját nemed után vonzódsz. Ez igaz?- ès tessèk...már az első kèrdèssel beletiposnak az ember lelkèbe.
-Termèszetesen nem.-mosolyodtam el.-A Bangtan előtt nagyon sok lánnyal randiztam ès gondolom utána is fogok nèhánnyal.-hazudtam.
-TaeHyung, a MAMA rendezvènyen közeledèsedet láttuk Hyuna felè. Baráti vagy több?
-Csak baráti. Nagyon elfoglalt vagyok, így nem lenne időm ehy komoly kapcsolatra.
-Szóval, ha tehetnèd összejönnèl vele?
-Hyuna egy nagyon szèp ès okos lány, de nen hiszem hogy akarnèk többet nála, mint egyszerű barátság.-vont vállat V.
-Jungkook. A tegnapi koncert után felkerült nèhány kèp az internetre, ahol Jimin hyungodat ölelgeted. Mièrt?-láttam higy a maknae ennèl rosszabb kèrdèst nem is kaphatott volna, ezt az is mutatja hogy makogásnál több nem telt tőle.
-Jungkook sírt.-jelentettem ki, mire hallottam ahogy mindenkiben bent reked a levegő.-Tudják a maknae oda meg vissza van az A.R.M.Y.-kèrt, így nagyon örült hogy az új albumnál is mellettünk vannak ès bíztatnak minket. Egyszerű örömkönnyek.-ilyen sokat èletembe nem hazudtam...
-Köszönjük válaszaitokat.
Visszavonultunk öltözönkbe ès megjelent a menedzser. Kookie felè tartott, lendítette kezèt ès èn akárhogy siette megtörtènt aminek nem kellett volna...a második pofon.
-Így ne felelj máskor a kèrdèsekre.-kiabálta.

Hello! ^^
Nem tudom mi van velem, de írhatnèkom van xD
De gondolom ezt ti nem bánjátok ;)

Hit "Befejezett"Where stories live. Discover now