Explanation

819 75 6
                                    

Jimin POV

Lesütött szemekkel fogtam meg az ütés helyét és egészen addig így álltam, míg meg nem hallottam a bejártai ajtó csukódását. Ekkor felegyenesedtem és megdörzsöltem arcom azon részét, ami a pofont kapta. Szégyeltem magam, amiért rebbenéstelen arccal belehazudtam az arcába, ahelyett hogy korrekt módon elmondtam volna az igazat. Bár hosszú és kegyetlen beszélgetés lett volna, de valószínűleg nem fájt volna annyira, mint az ütés amit kaptam. 

Egy hónappal a veszekedés előtt

Egy hosszú,kellemetlen próba után rájöttem, hogy nem vagyok valami jó kondicióban, így már akkor eldöntöttem,hogy meglátogatom az edzőtermet  rövid időn belül. Sokminden közbejött,így időm se volt szólni Jungkooknak,hogy később fogok hazaérni,így nem lepett meg hogy még hajnali háromkor is ébren várt otthon. Láttam rajta, hogy nem igazán tetszett neki a kimaradásom,de a csapat érdekében erősítettem, így nem neheztelhet rám. Ennek ellenére az elkövetkező napokban sem szóltam neki hogy későn fogok hazaérni, ennek pedig az lett az eredménye, hogy már nem várt rám hajnalok hajnalán. Jól tudtam,hogy rosszul esik neki a dolog,hisz időközben el is távolodtunk egymástól, de a sok próba és fellépés mellett nem igazán foglalkoztam a gondolattal,hogy akár a kapcsolatunk kárára is mehet a dolog.
Aztán megismerkedtem egy lánnyal. Edzeni jött a terembe és az én segítségemet kérte, hisz látta rajtam,tapasztaltan mozgok a terembe. Szívesen segítettem neki. Elég szemre való lány volt, egy deka felesleget nem láttam rajta,így eleinte nem is értettem, hogy mit keresett az edzőteremben,de nem igazán kérdezősködtem. Hamar rájöttem, hogy a lány nem csak azért jött oda hozzám,hogy segítsek neki, egyszerűen tetszettem neki. Ez persze egoistán hangzik,de ha túl egyértelmű jelzéseket tett, nem lehetett félreérteni. Nem hiszem,hogy baráti gesztusnak szánta,amikor többször is bepucsított előttem, vagy úgy hajolt, hogy premier plánban láttam dekoltázsát. Ezek persze eleinte hidegen hagytak,hisz nekem ott van Jungkook és hiába hanyagolom manapság én akkor is szeretem őt. Aztán ez az érzés napról-napra tompult bennem és több időt fordítottam a lányra,nevén szólítva Dong Yi. Megigértettem magammal,hogy szigorúan barátilag fogok vele találkozni,de ez pár pohár ital után megváltozott és arra eszméltem,hogy ajkai nyakamat ízlelgetik,majd ajkaimra tapadnak és én cseppett sem ellenkezem. Sőt átvettem az irányítást és magam alá taszítottam. Egy dolog szakított félbe,vagyis nem konkrét dolog,inkább egy gondolat,mégpedig hogy megcsaltam Jungkookot és ezt sehogy nem tudom kimagyarázni.

Jungkook POV

Jimin nem jött utánam,nem mintha nagyon szükségem lett volna rá. Olyan világos volt számomra,hogy megcsalt, mint amennyire világos az hogy fiú vagyok.
Könnyeim patakokban folytak és ezen az se segített hogy szakadt az eső. Így az orrom hegyéig se láttam, ezért persze párszor megbotlottam,vagy nekimentem valakinek,de még ezek se vettek rá arra,hogy visszaforduljak. Csak mentem a fejem után,így történt meg az,hogy eltévedtem. Körbenéztem az abszolút ismeretlen terepen, majd egy lányon akadt meg a szemem,aki a nedves földön ült és zokogott. Nem akartam figyelmen kívűl hagyni, azt ahogy ott sír magába,így lassan megközelítettem és kezet nyújtottam neki. Meglepetten pislogott kezemre,majd rám. Gondoltam hogy furcsa lesz számára, hogy egy imeretlen srác segíteni akar rajta, de elfogadta a kezem,így felhúztam.
-Gyere, igyunk meg valamit.-mondtam semmi köszönés nélkül,majd átkarolva kerestem egy kávézót,ahol át tud melegedni. Mivel azt se tudtam hol vagyok,így hosszú ideig kutattam a vendéglátó egységet,mire rábukkantam. Szerencsémre még nyitva volt,így nem kellett tovább keresgélnem. Beljebb mentünk,majd elfoglaltunk egy asztalt és kikértünk egy-egy forró csokit.
-Mit kerestél kint az éjjszaka közepén?-tettem fel a kérdést,ezzel megszakítva a hosszú csendet, ami kettőnkre telepedett.
-Hát,egy fiú miatt.-vallotta be lesütött szemekkel.-Tudom,nem nagy indok engem mégis ledöntött.-erőltetett arcára színlelt mosolyt.-Egy hónapja ismertem meg...-folytatta, amikor nem szóltam semmit.-nagyon megtetszett és ezt ki is mutattam. Nagyon nehezen tudtam levenni a lábáról,ma viszont összejött. Csakhogy...-tartott drámai szünetet.-kijelentette,hogy hibát követett el,mert neki van valakije. Aztán otthagyott.-szontyolodott el.
-Ez tényleg elég gáz a fiúra nézve. Mármint nagyon csinos lány vagy szóval vagy vakk,vagy idióta. Mást nem tudok elképzelni.-erre egy picit elmosolyodott, majd megrázta fejét.
-Kedves tőled,hogy próbálsz felvidítani, amikor látomásra te sem vagy jó passzban. Téged mi késztetett az utcára?
-Manapság a párom hanyagolt...mondjuk egy hónapig. Aztán mint kiderült megcsalt,  utána pedig még képes volt a szemembe hazudni,hogy nem kiszívták a nyakát, hanem megütötte azt.
-Szánalmas....és gerinctelen megmozdulás volt tőle, az biztos.-itta ki forró csokija utolsó pár kortyát, így én is így tettem.-Hát köszönöm a beszélgetést és a forró csokit, de későre jár, így ideje indulnom.-állt fel a székből.
-Figyelj!-álltam fel én is.-Aludj ma nálam. Nagyon sötét van én pedig nem engedhetlek el egyedül.
-Jaj ugyan!-legyintett mosolyogva.-Nagylány vagyok már, nem kell félteni. Meg azt se várhatom el,hogy elszállásolj.
-De én szeretném,holnap reggel,pedig haza viszlek és mégcsak buszoznod se kell.-próbáltam meggyőzni és lassan, de biztosan beadta a derekát,így felvittem a dormba. Nem számítottam arra,hogy Jimin még fent lesz, arra meg főleg nem ami a következő percben történt, mikor Jimin és a lány szemei találkoztak.
-Mit keresel itt?-pattant fel Jimin.
-Ezt én is kérdezhetném...-fonta össze karjait a lány.

Hit "Befejezett"Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu