Chill out

1.1K 107 5
                                    

Jungkook POV

-Ki csinált ekkora rumlit?-kiabált Jin, mire V és én azonnal meghúztuk magunkat, így persze lebuktattuk magunkat.-Fiúk, nem hiszem el. Alig egy órára hagyunk itt titeket és már fel is forgatjátok a házat.-mérgelődött anyu, mire csak megbánóan pillantottunk néha felé.-Nem fiúk, ez most nem fog rajtatok segíteni. Azonnal kezdjetek el összepakolni. Hol van Jimin?-enyhült egy kicsit meg, mire megvontam vállaimat.-Mi az hogy nem tudod? Hisz a te pasid, nemde?-csattant fel újra, mire végre megjelent Namjoon is és kezét idősebbik hyungom vállára rakta.
-Na, nyugi van. Mi ez a kupi fiúk?-nézett körbe, mire végre megmertem szólalni.
-Egy kicsit...játszottunk.-vontam vállat, mire elhúzta száját.
-Hát máskor ne a nappaliba játszatok légy szíves.-kérésére csak bólintottunk.-Tényleg nem tudod hol van Jimin?-nézett rám, mire megráztam fejemet.-Furcsa. Nem szokott csak úgy szó nélkül felszívódni, szóval Jungkook kérlek keresd meg. V te pedig rakj rendet. Őrület ami itt van.-csóválta meg fejét, mire egy "Igen is"-t elmormolva elindultunk a számunkra kiadott feladatra. Most így végig gondolva tényleg nem tudom mi lehet Jiminnel és egy kicsit aggaszt is, hisz tudom hogy bármire képes és nem akarom hogy baja essen, így sietősebbre vettem lépteimet, miközben folyton őt tárcsáztam, viszont a hívás sikertelen volt, kikapcsolta a mobilját. Ajj, ilyenkor annyira felbassza az agyamat. Minek kell kikapcsolni? Hisz ki zavarná rajtam kívül?
Sok helyszín nem jutott eszembe, ahol lehetett, így először a stúdióba mentem,hátha ott gyakorol, viszont ott nem volt, így a kedvenc konditermébe is ellátogattam, persze ott sem tartózkodott.
-Hol az istenbe vagy te jó ember?-mormoltam orrom alatt, miközben becsengettem szülei házába.
-Szia Jungkook,miben segíthetek?-nyitott ajtót anyukája egy hatalmas mosoly társaságában.
-Jó napot! Jimint keres. Nincs véletlenül itt?-mosolyogtam amennyire csak tudtam jelenleg.
-Itt nincs. Viszont nekem mintha valami olyasmit említett volna, hogy valamit el kell intéznie, mert ez egy fontos nap számára.-gondolkozott el. Mégis mi lehet neki olyan fontos, hogy még nekem se tud róla szólni?
-Oh,értem. Nagyon szépen köszönöm.-hajoltam meg a nő előtt, majd több ötlet híján vissza indultam a dormba. Belépve az ajtón csend és rend fogadott.-Megjöttem!-kiáltottam el magam, választ viszont nem kaptam rá. Furcsa, ma mindenki szó nélkül felszívódik? Egy halk sóhajt hallatva indultam meg szobámba, hogy elterüljek az ágyamon, kipihenni magamat arra a pillanatra amikor Jimin hazaér. Beléptem a szobába és szinte minden fáradság kiment a szememből, mikor megláttam azt a sok lufit, gyertyát és rózsát magam előtt. Először annyira meglepődtem, hogy észre se vettem Jimint, aki az ablakom előtt állt egy szmokingban és egy hatalmas csokor virággal a kezében. Arca ragyogott a boldogságtól, szeme pedig gyermeki ártatlanságot mutatott.
-Jimin...-motyogtam, mire közelebb jött hozzám és egy lágy csók után kezembe adta azt a temérdek virágot.-De ezt miért?-hebegtem, mire halkan felnevetett.
-Boldog évfordulót Jungkook.-mosolyodott el lágyan, mire bennem rekedt a levegő. Hogy felejthettem el, te jó ég? Most ég a bőr az arcomon.-Mi a baj?-simított végig arcomon, miközben arcán megjelentek az aggodalom jelei.-Talán nem tetszik a csokor? Mert akkor kicseréltetem.-nyúlt volna a virágért, viszont gyorsan megszólaltam.
-Nem, a virágok csodásak, sőt minden csodás...de én nem vettem neked semmit.-hajtottam le a fejemet.
-Jaj, Kookie.-mosolyodott el, majd ügyelve arra hogy ne okozzon kárt a csokorban átölelt.-Nekem az a legnagyobb ajándék,hogy te vagy nekem.

Sziasztok!
Kis újévi meglepetésként itt is van a Hit folytatása, hisz sokan szerettétek volna, hogy legyen és én nem akartam csalódást okozni nektek, ígyhát tessék :D Remélem tetszett ;)

Hit "Befejezett"Where stories live. Discover now