Κεφάλαιο 24ο

135 18 1
                                    

Luke's P.O.V
Μόλις έφτασα στην πόρτα μου φάνηκε πως άκουσα την φωνή αλλά.. Δεν γίνεται, αφού ο γιατρός είπε πως θα ξυπνήσει αύριο. Γύρισα και είδα πως είχε ανοιχτά τα μάτια της, κάθισα ξανά δίπλα της και την ρώτησα αν είπε κάτι. Αυτή έγνεψε καταφατικά και ανοιγοκλεισε αργά τα μάτια της.
Δεν είχε ακούσει τι είπε αλλά δεν μπορούσα να την αφήσω μόνη της, της έδωσα ένα φιλί και ξάπλωσα στο διπλανό κρεβάτι.

Κοιμόμουν για αρκετές ώρες μέχρι που ένιωσα ένα χέρι να με ταρακουνάει με δύναμη, ξύπνησα απότομα επειδή τρόμαξα. Κοίταξα μπροστά μου και είδα τον Aaron, τι βλάκας θεέ μου, τι θέλει πάλι...

"Είσαι ηλίθιος; τι θες;"

"Τίποτα απλά βαριέμαι και θέλω παρέα"

"Η Jennifer;"

"Κοιμάται σε μια καρέκλα"

Αναστέναξα και τον έκανα νόημα να καθίσει στο κρεβάτι μαζί μου, καλά κοιμόμουν και είχα ξεχαστεί λίγο. Καθόμασταν μαζί για περίπου 3 ώρες μέχρι που άκουσα την Laura να λέει το όνομα μου, κατευθείαν πήγα δίπλα της να δω αν είναι όλα καλά.

Laura's P.O.V
Ήμουν μια χαρά, το μόνο που ήθελα ήταν να γυρίσω σπίτι. Φώναξα τον Luke για να του το Πω, αυτός ήρθε αμέσως δίπλα μου και με ρώτησε αν όλα είναι καλά. Ο γλυκούλης ενδιαφέρεται..

"Ναι όλα καλά αλλά θέλω να φύγω από δω μέσα"

"Μονο αν το επιτρέψει ο γιατρός"

"Έλα τώρα.. "

Εκείνη την στιγμή μπήκε ο γιατρός για να δει την κατάσταση μου, αφού είδε ότι μπορώ να σηκωθώ, να μιλήσω και γενικότερα δεν είχα κάτι πέρα απ'τον πόνο στο χέρι το οποίο ήταν λογικό νου έδωσε εξιτήριο. Ειπε απλά πως απόψε βράδυ έπρεπε να μείνει κάποιος μαζί μου σε περίπτωση που ανοίξει η πληγή και χάσω πολύ αίμα, φυσικά κι αυτός που θα έμενε μαζί μου ήταν ο Luke, κι ας μας έβλεπε ο Damon.
Βγήκα από το δωμάτιο του νοσοκομείου και είδα την Jennifer να κοιμάται, την ξύπνησα κι αυτή άρχισε να τσιρίζει. Μόλις κατάλαβε ότι είχα γίνει καλά ορμιξε πάνω μου και με αγκάλιασε, μετά όμως άρχισε πάλι τις γκρίνιες.

"Να ξες ο Luke φταίει που είσαι σε αυτήν την κατάσταση, αυτός δεν σε πρόσεχε και σε πλήγωσε τόσο που σε έκανε να πιεις"

"Jennifer βουλωνε επιτέλους μην σου σπάσω τα μούτρα"

Ξεκίνησαν να μαλώνουν αυτοί οι δύο κι εγώ έμεινα να τους κοιτάω χωρίς να έχω καταλάβει τίποτα απολύτως, απλά κοιτούσε περιμένοντας ποτε θα σταματήσουν. Κάποια στιγμή μπήκε ανάμεσα τους ο Aaron και φίλησε την Jennifer. Για λίγες ώρες ήμουν λιπόθυμη... Τι έχω χάσει;

"Μπορείτε να σταματήσετε λίγο και να μου πείτε τι ακριβώς έχει γίνει γιατί μπερδεύτηκα;"

"Το φανταστικό σου αγόρι έμεινε μαζί σου στο club για μισή ωρίτσα και σε άφησε να πιεις τόσο που λιποθύμησες στο τέλος"

"Ξες σ'αυτό φταίω εγώ, εγώ θα έπρεπε να έχω ευθύνη για τον εαυτό μου. Αλλά άστο αυτό, εσείς οι δύο τι φαση;"

Με κοιτούσαν και οι δύο περίεργα, κανένας από τους δύο δεν είχε τι να απαντήσει. Έπειτα ήρθε δίπλα μου ο Luke και μου εξήγησε πως όλο αυτό έγινε επειδή έψαχναν έναν τρόπο να σταμάτησει να μιλάει η Jennifer και τελικά εξελίχθηκε σε κάτι παραπάνω.
Δε λέω, μου φάνηκε περίεργο που αυτοί οι δύο είναι μαζί αλλά κακα τα ψέματα ταιριαζουνε, είναι και οι δύο εκνευριστικοι.

[...]

Μετά από κάποιες ώρες πήγαμε όλοι στο σπίτι της Jennifer, ήταν πιο ασφαλές. Καθίσαμε όλοι μαζί στο σαλόνι γιατί από φαίνεται είχαμε αρκετά θέματα να λύσουμε και ένα από αυτά ήταν το τι θα κάνουμε με την Melissa και τον Damon.

"Λοιπόν εγώ λέω να μείνουμε μαζί τους και να είμαστε μαζί κρυφά, πολλά άτομα στο σχολείο έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι έχουμε κάτι μεταξύ μας και αυτό δεν είναι καλό..."

"Μα δεν την αντέχω αλήθεια..."

"Ούτε εγώ αντέχω τις υπερβολές του Damon αλλά τι να κάνουμε"

Έπειτα συμφώνησε μαζί μου και ο Aaron με την Jennifer οι οποίοι κάθονταν στον καναπέ αγκαλιά, από κει που μισούσαν ο ένας τον άλλον ξαφνικά έγιναν ζευγάρι. Μου θυμίζουν εμένα με τον Luke...
Αργότερα νυσταξαμε όλοι οπότε πήγαμε για ύπνο, εμένα πονούσε ακόμα το χέρι μου και μου ήταν δύσκολο να κοιμηθώ αλλά αφού είχα τον Luke δίπλα μου ήμουν καλά.

The student Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin