Κεφάλαιο 22ο

137 21 2
                                    

Είδα τον Luke μαζί με την Melissa και τον Aaron, στεκόμουν εκεί πέρα και τους έβλεπα να πίνουν όλοι μαζί. Ενώ ήθελα να φύγω δεν μπορούσα να κουνηθώ από το σοκ.
Εκείνη την στιγμή γύρισε το βλέμμα του ο Luke, άρχισε να με κοιτάζει από πάνω μέχρι κάτω, φαίνεται πως ήταν στην ίδια κατάσταση με μένα.
Έφυγα με γρήγορα βήματα πίσω και είδα τους άλλους δύο με ποτά στο χέρι, δεν είχα χρόνο κα ρωτάω που τα βρήκανε, απλά τους είπα πως πρέπει να φύγουμε και γρήγορα μάλιστα.

"Μωρό μου περνάμε τέλεια υπέροχα γιατί να φύγουμε;"

"Damon ήπιες;"

"Χαχαχα όχι"

Ήρθε κοντά μου για να με φιλήσει και μύριζε ολόκληρος αλκοόλ, μα ποτέ πρόλαβε να πιει τόσο πολυ; Ή Jennifer μου είπε πως γνώριζε έναν σερβιτόρο και πως τους πέρασε ένα μπουκάλι, αποτι φαίνεται το κατέβασε όλο μόνος του. Η μόνη λύση ήταν κάποια απτις δυο μας να τον πάει σπίτι και μετά να επιστρέψει και σε αυτή την περίπτωση αυτή η κάποια ήταν η Jennifer.

Luke's P.O.V
Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι την είδα, ήταν τόσο όμορφη. Δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της, πρώτη φορά ήταν τόσο σεξυ. Μα τι λέω...
Έπρεπε να φύγω οπωσδήποτε από εδώ πέρα, όσο την βλέπω τόσο πιο πολύ θέλω να πάω και να την φιλήσω.

Γύρισα το βλέμμα μου προς την Melissa η οποία χόρευε σαν να μην υπάρχει αύριο, έκανα νόημα στον Aaron να την φέρει αλλά αυτή δεν σταματούσε να πηγαίνει πάνω κάτω με τον ρυθμό. Εκείνη την στιγμή εκνευρίστηκα και πήγα δίπλα της, αυτή ήθελε να χορέψουμε αλλά εγώ την τράβηξα απ'το χέρι κι άρχισα να την πηγαίνω προς την έξοδο.

"Ρεε τι στο διάολο κάνεις;"

"Παμε να φύγουμε από δω"

"Εγώ δε θελωωω"

"Ρε Melissa πόσο ήπιες;"

Κατάλαβα πως δεν ήταν καλά και έπρεπε να πάει σπίτι, την στιγμή εκείνη παρατήρησα πως έφευγε και ο Damon με την Jennifer, ήταν η τέλεια ευκαιρία να τα ξανά βρω με την Laura.

Πήγα στον Aaron και του είπα να την πάει σπίτι για να έχω ελεύθερο πεδίο, ήταν λίγο δύσκολο να κουμαντάρει μια μεθυσμένη αλλά ως σωστός κολλητός το έκανε. Μόλις αποχώρησαν από το club ήπια ένα ποτήρι βότκα και ξεκίνησα να πηγαίνω προς την Laura.

Laura's P.O.V
Μα πόσο χαζή μπορεί να ειμαι; είχα μια ευκαιρία να φύγω από δω και πάνω στην ταραχή μου ξέχασα κι όλας ότι είναι ο Luke εδώ, και τώρα ειμαι μόνη μου σαν την ηλίθια, τέλεια.
Κάθισα σε ένα τραπέζι σε μια γωνιά περιμένοντας την Laura να έρθει, κοιτούσα το πάτωμα και δεν πολύ έδινα σημασία στο τι γίνεται γύρω μου μέχρι που ένιωσα ένα χέρι στον ώμο μου. Σήκωσα το κεφάλι μου και ήταν αυτός, ήταν ο Luke.

"Να κερασω;" είπε χαμογελώντας

"Τ-Τι να περάσεις;"

"Ότι θέλεις, ένα ποτό, την παρέα μου ή και τα δύο άμα θες"

"Θα προτιμούσα το τελευταίο..." του είπα χαμογελώντας ντροπαλά

"Ότι θέλει το κορίτσι μου"

Σηκώθηκα και με πήρε στην αγκαλιά του, δεν ήμουν σίγουρη γι αυτά που έκανα, είχα πιει και λιγάκι. Δεν αγχώθηκα όμως, ξέρω πως όταν είσαι υπό την επήρεια αλκοόλ κάνεις αυτά που θες και νομίζω πως ήταν καιρός να αφήσω για λίγο την λογική πίσω.

Αρχίσαμε να χορεύουμε μαζί, εγώ άρχισα να πίνω πολύ. Κάποια στιγμή τον σταμάτησα, αυτός ταραχτηκα νόμιζε πως έκανε κάτι λάθος αλλά το μόνο που ήθελα να κάνω ήταν μα τον φιλήσω. Άρχισα να τον φιλάω όπως δεν τον είχα φιλήσει ποτέ, μου είχε λείψει τόσο πολύ το βλαμμένο.
Αυτήν την υπέροχη στιγμή διέκοψαν ο Aaron με την Jennifer οι οποίοι έτυχε να φτάσουν την ίδια στιγμή, μόλις μας είδαν μαζί έμειναν και οι δύο με ανοιχτό το στόμα.

"Οπα Jennifer κι εσύ εδω;"

"Laura! Πόσο ήπιες;! Luke είσαι τελείως τούβλο;"

"Τι έκανα παλι;"

"Την άφησες να πιει"

Εκεί που τους άκουγα να μαλώνουνε άρχισα να ζαλίζομαι πολυ, έπειτα άρχισα να παραπαταω, δεν είχα καμία αίσθηση.

"L-Luke"

Αφού είπα το όνομά του όλα μαύρισαν κι εγώ βρισκόμουν κάτω, άρχισα να νιώθω ένα τρομερό πόνο στο χέρι μου αλλά μετά από λίγο καμία αίσθηση, όλα μαύρα, απλό μούδιασμα.

The student Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora