Κεφάλαιο 36ο

65 14 0
                                    

[...]

Ειχαν περασει αρκετές μερες, ο Luke έμενε σπιτι μου ανα διαστήματα, η μαμα του με εμπιστευόταν πλεον. Επισης η Jennifer μου ειπε πως θα αναλάμβανε αυτή την υπόθεση με τον Clark, είχε μιλήσει με ολες τις κοπέλες και συμφώνησαν.

Ημουν σπιτι μου με τον Luke και δεν ειχς καθολου ορεξη, το δικαστήριο θα γινόταν το απόγευμα. Τα πράγματα στο σχολειο ηταν χαλια, ο Clark ειχε βαλει τον Luke στο ματι και τον ειχε ταραξει στις απουσιες χωρίς λογο ενω εμενα δεν με ενημέρωνε για καμια συνέλευση με αποτελεσμα να αργω και να με βάλουν ολοι στο ματι.

"Μωρο μου, είσαι καλα;" με ρώτησε ο Luke και κάθισε διπλα μου στον καναπε.

"Οχι, εχω αγχωθεί απίστευτα. Αν πει κατι; και τι θα γινει οταν έρθει ο πατερας σου; Ολα πανε λαθος"

"Σσσ ηρεμησε, όλα καλα θα πανε"

Μου χάιδεψε το μαγουλο και άρχισε να με φιλαει. Σιγα σιγα άρχισε να με ξαπλώνει στον καναπε και να ανεβαίνει απο πανω μου.

"Luke, σε λιγο πρεπει να ξεκινήσουμε για το δικαστήριο και-"

"Σταματα, ασε με να χορτάσω την κοπελα μου"

Δεν ειπα κατι αλλο, απλα αφέθηκα σε αυτον. Με φιλουσε στον λαιμό και με ηρεμουσε τοσο πολυ, σιγα σιγα άρχισε να μου βγάζει τα ρουχα κι εγω να βγάζω τα δικα του. Σκεφτόμουν οτι ισως και να ηταν η τελευταία φορα, αν οχι η τελευταία, μια απο τις τελευταίες καθως το δικαστήριο ήταν Ρίσκο.

"Σαγαπαω πολυ"

"Κι εγω σαγαπαω" ειπε και με φιλησε.

Οι ώρα πέρασε και επρεπε να ετοιμαστούμε, θα ερχοταν να με πάρει η Jennifer ενω ο Luke θα πήγαινε με την μαμα του. Εβαλα ενα επίσημο φορεμα και σταθηκα μπροστά απο τον καθρέφτη σκεπτόμενη το δικαστήριο.

"Με αναβεις πολυ με αυτο το φορεμα" ειπε ο Luke και με αγκαλιασε απο πισω.

"Αστα αυτα"

Χαμογέλασε, έστρεψε προς το μερος του και με φιλησε. Μονο αυτος μπορούσε να με ηρεμήσει. Δυστυχώς μας διεκοψε ο ήχος του τηλεφώνου μου και ήταν η Jennifer, μου είπε να βγούμε εξω καθως ειχε φτασει και η μαμα του Luke.

"Αγαπη μου, πρέπει να φύγουμε"

"Δεν σε χόρτασα ακόμα ομως..."

Άρχισε παλι να με φιλαει κι εγω ενιωσα ενα βαρος να φευγει. Παρολα αυτα, δεν μπορούσα να ηρεμησω πλήρως. Φοβόμουν.

Με το που φτάσαμε στο δικαστήριο ο Clark μας κοιτούσε με μίσος αλλά δεν έκανε καμία κίνηση. Αν έκρινα από το βλέμμα του θα έλεγα πως γνωρίζει ήδη την ηττα που θα φάει. Όπως και να χει, ήμασταν όλες αρκετά ταραγμενες αλλά ήμασταν περισσότερες, Adriana, εγώ, Melissa και μητέρα του Luke. Το καλό ήταν ότι η Jennifer βρήκε κι άλλες κοπέλες που είχε παρενοχλησει στο παρελθόν, μαθήτριες. Ευτυχώς για εμάς δέχτηκαν να έρθουν και να καταθέσουν εναντίον του.

Μπήκαμε μέσα και ξεκίνησε η διαδικασία, οι καταθέσεις εναντίον του Clark ήταν περισσότερες από ότι περιμέναμε και εμείς και ο ίδιος. Πολλές κοπέλες είχαν και αποδεικτικά στοιχεία όπως μηνύματα η ηχογραφημενες κλήσεις. Ήταν ξεκάθαρο, κρίθηκε ένοχος. Ένιωθα τεράστια ανακούφιση, ότι είπε για μένα και τον Luke ακούστηκε παρανοϊκό στους δικαστές, δεν τον πίστεψαν. Μπορεί να είχα κάνει κι εγώ κάτι παράνομο, το οποίο είναι η σχέση μου με τον Luke αλλά δεν εμποδίζουμε κανέναν. Αφού το δέχτηκε η μητέρα του, εγώ είμαι ικανοποιημένη.

"Κερδίσαμε, δεσποινίς Laura"

"Κερδίσαμε, καλέ μου Luke"

The student Where stories live. Discover now