Κεφάλαιο 33ο

105 18 3
                                    

Laura's P.O.V
Με πήγε σπίτι όσο πιο γρήγορα μπορούσε, εγώ ένιωθα τα πόδια μου να τρέμουν. Είχα πάθει τεράστιο σοκ γιατί αν δεν ερχόταν ο Luke ειμαι σίγουρη ότι αυτή τη στιγμή θα ήμουν ακόμα στο γραφείο του Clark σε μια πολύ άσχημη κατάσταση. Θέλω τόσο πολύ να τον τιμωρήσω για όλα όσα έκανε αλλά γαμωτο με έχει στο χέρι.
Μπήκαμε στο σπίτι και καθίσαμε μαζί στον καναπέ, εγώ δεν έλεγα τίποτα και απλά κοιτούσα το ταβάνι.

"Είσαι καλύτερα;"

"Νομίζω πως Ναι..."

"Πρέπει να του κάνεις μήνυση Laura"

"Και τι να πω; Μπορεί να ανοίξει οι αυτός το στόμα του και να πει όλα όσα έγιναν σήμερα"

"Έχει αποδείξεις; Όχι. Κάμερες δεν έχει στο σχολείο να δείξει κάτι, έχουμε τον Damon για υπεράσπιση, δεν έχουμε δείξει τίποτα ούτε σε social media ούτε τίποτα, η Melissa επίσης είναι με το μέρος μας και η Jennifer είναι δικηγόρος"

"Ίσως έχεις δίκιο"

"Μην ξεχνάς ότι φέρθηκε άσχημα και στην Andrea"

Κάθισα και σκέφτηκα για λίγο αυτά που μου είπε ο Luke και κατάλαβα πως μάλλον έχει δίκιο, είναι πολλα τα άτομα τα οποία έχουν θέμα με τον Clark κι ακόμα περισσότερα αυτά που θα μας υπερασπιστούν.

"Δώσε που τη τηλέφωνο σου"

"Γιατί;"

"Θέλω να μιλήσω με την Melissa"

Στην αρχή φάνηκε λίγο σκεπτικός στο να μιλήσω εγώ με την Mel αλλά μετά από λίγο δέχτηκε. Πήρα το κινητό του και πήγα στην κουζίνα για να μιλήσω μαζί της.

"Luke;"

"Melissa, η Laura ειμαι- εννοώ η κυρία Collins"

"Α- Γεια Σας"

"Θα ήθελα αν έχεις χρόνο να περάσεις λίγο από το σπίτι μου"

Αρχικά φαινόταν ανήσυχη και ήταν άπλυτα λογικό, όσο να'ναι ειμαι καθηγήτρια της και της ζήτησα ξαφνικά να έρθει σπίτι μου αλλά δεν είχα άλλη επιλογή, ευτυχώς δέχτηκε να έρθει όμως. Της έδωσα την διεύθυνση μου και είπε πως σε καμία ώρα θα είναι σπίτι μου, ξαφνικά με είχε πιάσει άγχος. Κάθισα στην αγκαλιά του Luke και τον άφηνα να μου χαϊδεύει τα μαλλιά.

"Όταν μπήκα μέσα και τον είδα να σε έχει στριμωγμένη μου γύρισε το μυαλό"

"Πως κατάλαβες ότι χρειαζόμουν βοήθεια;"

"Σε άκουσα να φωνάζεις"

Δεν υποθήκε τίποτα αλλά, μετά από λίγο χτύπησε το κουδούνι και πήγα να ανοίξω, ήταν η Melissa. Μπήκα μέσα και της είπα να κάτσει στον καναπέ, φαινόταν ότι ένιωθε άβολα.

"Αρχικά θα ήθελα να νιώσεις άνετα και να μου μιλάς στον ενικό"

"Εντάξει..."

Εκείνη τη στιγμή με κοιταξε ο Luke και μου έκανε νόημα να πάω πιο κοντά του, μου είπε στο αυτί πως ίσως θα ήταν καλύτερα να της το πει ο ίδιος και είχε δίκιο.

"Βασικά Mel θα σου μιλήσω εγώ, Laura πήγαινε μέσα"

Έγνεψα καταφατικά και κάθισα στο δωμάτιο. Την καημένη την λυπήθηκα πάντως, ποιος ξέρει πόσες βλακείες έχει κάνει ο Clark. Κάθισα στο κρεβάτι κι άρχισα να σκέφτομαι διαφορα, κυρίως όμως το αν θα έπρεπε να κάνω μήνυση στον Clark ή όχι. Το καλύτερο θα ήταν να πάρω γνώμη από την Jennifer, αυτή τα ξέρει καλύτερα.

Ξαφνικά η πόρτα άνοιξε απότομα και μπήκε μέσα η Melissa, την αρχή τρόμαξα γιατί νόμιζα πως θα την πλήρωνα εγώ αλλά ευτυχώς δεν μπήκε μέσα για κακο.

"Πρέπει να του κάνεις μήνυση, θα είμαι με το μέρος σου, θα καταθέσω κι εγω εναντίον του για αποπλάνηση"

Εκείνη τη στιγμή σηκώθηκα και την αγκάλιασα, ήταν τελείως αυθόρμητο. Το μόνο που ήθελα ήταν να τιμωρηθεί γιατί έχει κάνει τόσα πολλά, ποιος ξέρει τι άλλο έχει κάνει. Είμαι σίγουρη πως υπάρχουν κι άλλες γυναίκες τις οποίες έχει κοροϊδέψει, αποπλάνηση ή οτιδήποτε άλλο και αυτές απλά φοβούνται να μιλήσουν...

The student Kde žijí příběhy. Začni objevovat