Capitolul 56

2.3K 96 31
                                    

Salutare tuturor! Și da știu ca a trecut o vreeeme de când nu am mai postat. Adevărat. Și îmi cer scuze pentru asta deoarece și eu dacă as fi în postura voastră as fi tare supărată. Acum as dori sa lămuresc câteva chestiuni :
  1 eu nu am timp sa editez toate capitolele și știu ca sunt o gramada de greșeli gramaticale așa ca dacă cuiva nu îi convine nu este obligat sa continue lectura
  2 aceasta povestire este o FICȚIUNE așadar tratați-o ca atare, nu vreau sa mai primesc comentării cum că nu e realist sau "de când are gemeni" sau "când a împlinit 9 luni de sarcină " . Va rog, dacă nu va place nu mai citiți și nu mai criticați, nu mai doresc comentarii absurde. Va mulțumesc mult pentru sprijin.








''Dacă vrei să fii fericit o clipă, razbună-te, dacă vrei să fii fericit o viaţă, iartă!”




Soarta este o scorpie ticăloasă care nu vrea nici sa te omoare nici sa te lase sa trăiești. Eu sunt un exemplu perfect. Probabil că se amuza copios pe seama mea și îi place sa mă supună la diverse încercări care tot mai des le pic.

Cum ca până ieri Noah era în postura eroului negativ iar acum s-a inversat roata și i-am luat locul?

Toată noaptea m-am gândit doar la spusele lui .

Și am luat o hotărâre.

M-am dat jos din pat și chiar m-am străduit să mă aranjez și sa arăt cât de cât acceptabil.

Am de gând sa îi fac o vizită lui Noah și sa repar lucrurile. Iar prin reparat mă refer la faptul că voi încerca să îl conving că am greșit și sa îl implor sa mă ierte ca sa putem și o familie fericită până la adânci bătrâneți.

Sau cel puțin așa sper, deși nu prea am habar cum voi reuși acest lucru. Probabil dacă mă pun în genunchi și îl implor cu lacrimi? Nuh, prea degradant. Nu sunt chiar atât de disperată. Sau sunt?

Mai am doar o mica mare problemă: Bryan . După câte a făcut pentru mine mi se frâne inima sa îl rănesc și sa îl abandonez fix înainte de nuntă.

Sunt o nenorocită egoista, care se gândește doar la propria fericire ar spune unii. Dar nu este totul adevărat, eu nu vreau ca copii mei sa  crească fără tatăl lor.

Chiar dacă Bryan ar juca destul de bine rolul tatălui mereu va exista un gol pe care doar Noah îl poate umple.

Exact cum și în inima mea este un gol pe care doar el în acoperă.

Și pentru asta va trebui sa îl recopar .
Voi face tot posibilul.

Iar acum mă aflu în fața a sute de deserturi după care îți lasă gura apă. Tort de ciocolată. Preferatul lui Noah.

După ce cumpăr unul mă îndrept spre hotelul în care stă în speranța că mica mea oferta de pace îi va înmuia inima.

Intru în hotel și străbat încet holurile pana la camera lui. Inima începe sa îmi bata cu putere și un nod mi se formează în stomac.

Ajung în fata ușii lui și îmi trebuie câteva minute pentru a bate.

Aștept cam un minut și când nu primesc nici un răspuns încep sa mă panichez și zeci de scenarii din ce în ce mai oribile îmi trec prin cap.

Profesorul de IstorieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum