Capitolul 14

13.6K 728 19
                                    

Vremea era oribilă. Ceață densă se învârtea și se încolacea printre copacii care înconjurau campusul universitar, de parcă ar fi fost răsuflarea unui monstru care vroia sa îi înghită. Era așa de trei zile. Zile în care nu ieșim din cameră decât la masa și la cursuri.

Tot de trei zile nu l-am mai văzut nici pe Noah.Poate ca în sfârșit a înțeles și va sta departe de mine.

Uneori chiar nu îl înțeleg. În anumite momente se comporta posesiv cu mine, iar în altele nici nu mă baga în seama. Ce sa înțeleg din asta?

Și mai e și Jason, care tot de trei zile încearcă sa mă scoată afară din cameră. Se chinuie în zadar.

Era vineri, week-end. Maddy împreună cu Louis pleacă în seara asta la club .Eu voi rămâne acasă, e mult mai bine așa. Nu sunt eu o adepta a cluburilor dar nici nu le urăsc. Încerc sa le evit cât de mult pot, asta pentru a nu îmi crea și mai multe belele decât am .

Și poate și din cauza unor mici evenimente tragico-comice din trecut. Nu vreau sa mai repet poveștile de când eram mai mica și mai toanta.
Încă îmi aduc aminte cum era sa fiu bătută de o tipa geloasă.

Nu aveam decât cinsprezece ani. Și mă lăsăm dusa de nas destul de ușor. Eram tot intr-un week-end, cu Claire,Lizzy și Britney, cele mai bune prietene ale mele din liceu. Ne petreceam seara la Britney, la o petrecere în pijamale. Și pentru noi era o tradiție sa jucam adevăr sau provocare. Cum mie îmi plăcea sa fac pe viteaza alegeam mai mereu provocare. Și primeam cele mai naspa provocări. Cea mai dura și mai comică a fost când am fost provocată sa o fac pea dracusorul și sa mă bag în relațiile oamenilor. Intr-un club am ales o victimă, un barbat de vreo douăzeci și cinci de ani, cred. Și l-am sărutat. Nu îl cunoșteam, și alcoolul mă ajuta sa nu mai judec. În timpul când îl sarutam i-am căutat prin buzunare și i-am împrumutat telefonul. După ce am terminat prietenii lui spuneau ca nu ar fi bine sa afle Alma, așa zisa lui prietenă. Eu plecasem de lângă ei și împreună cu celelalte fete am vorbit de pe telefonul tipului cu iubita lui Alma. După ce am terminat am pus fără sa își dea seama telefonul la loc.

Am ras o grămadă, toate eram beate. Și în scurt timp apare și Alma care sare le el și îi face un scandal monstruos. Ăsta pana afla de mine și sare și la mine. A fost nevoie de oamenii de la paza sa ne despartă. Nu am mai pus piciorul în acel club, și nici nu am mai făcut nici o gluma de genul. Îmi ajunsese.

Sunt întreruptă din rememorarea amintirilor de o bătaie persistentă în ușă.

- Ce e! tip eu.

- Deschide o dată usa asta pana nu o sparg , spuse Noah de cealaltă parte a ușii.

- Da , vezi sa nu. Sunt în week-end așa ca nu am ce discuta cu tine. Așteptă pana luni dacă e ceva legat de școală.

- Deschide naibi ușa asta, se tipă el nervos.

Mi-am dat ochii peste cap și m-am ridicat sa deschid usa. Am rămas în ea cu o privire glaciala și uitandu-ma urat la el.

- Era chiar atât de greu sa deschizi o ușă? întrebă el . Și de ce o ții încuiată?

-Pentru a nu fi deranjată, nu e destul de clar?

-Cum spui tu.Ce faci în seara asta?

- Ohh, pai voi învăța la trigo, la spaniolă, blah...blah. Ce as putea face intr-un week-end? întreb eu ironic.

- De exemplu sa ieși în oraș sa te plimbi.

- Mă inviți cumva la o plimbare?

-Exact, văd ca te-ai prins.

Am cântărit câteva clipe situația. Nu avea ce sa iau rău , și în plus aveam nevoie de niște aer proaspăt.

- Ok.

Am decis sa o luam pe jos. Nu era chiar așa de mult de mers până în oraș. Fata de ziua urâtă care era ,acum seara era chiar plăcut. Era puțin răcoare, și ploua cu stropi mici și lenți. Ne-am plimbat prin centru, am admirat câteva magazine.

- Ție foame? întrebă Noah.

- Un pic.

- Ok,atunci sa mergem sa mâncăm ceva.


Am intrat intr-un local apropiat. Ne-am așezat la o masă mai ferita de priviri și am aruncat careva privi asupra meniului. O chelneriță , care avea în jur de patruzeci de ani veni sa ne ia comanda. Aceasta mesteca o guma intr-un mod dezgustător. Eu am comandat o porție de cartofi prăjiți cu salată, iar Noah o friptura.


Am mâncat în liniște. Nu am vorbit prea mult în seara asta. Doar despre lucruri nesemnificative. I-am simțit de câteva ori privirea analizatoare pe mine, dar nu am spus nimic.

După ce am terminat, Noah a plătit și am plecat. Se făcuse târziu așa ca am pornit spre campus. Nu ne-am întâlnit cu nimeni cunoscut. Mă conduse până în apartamentul meu și al lui Maddy. Am observat ca Maddy nu era venită, ori dormea,dar asta nu e o variantă deoarece ea se culca foarte târziu. Deci eram singura cu Noah.



- Sper ca te-ai simțit bine în seara asta, rupse el tăcerea.

- Da.A fost ok.Chiar acea nevoie de puțin aer proaspăt.

Acesta se apropie de mine, dar cu fiecare pas pe care el îl făcea înainte eu făceam unul înapoi pana am ajuns în perete,si nu mai aveam unde sa fug.

- Ce faci? întreb eu puțin stânjenită de tensiunea dintre noi.

- Nu e evident?


Se aplecă spre mine, mă prinse și mă lipi violent de el.Apoi mă sărută pana am rămas fără aer. Era un sărut sălbatic și extrem de pătimaș. Buzele lui imi capturasera gura. Apoi îmi dădu drumul atât de brusc încât m-am dezechilibrat.

Am rămas fixandu-l cu privirea,cu buzele încă roșii și fierbinți de la sărut.

- Gata, se răsti el.Acum nu ai decât sa fugi fetițo, fugi unde vrei. Dar sa știi ca de mine nu vei scăpa. Vei fi a mea, fie ca vrei fie ca nu.


Spuse astea și ieși afară ca un uragan. Ce vroia sa spuna cu asta? Un fior îmi strabatu corpul facandu-ma sa tremur. Uneori mă speria rău de tot.









Scuze pentru întârziere. Am avut destul de mult de învățat saptamana aceasta. Va mulțumesc pentru voturi și vizualizări.

Profesorul de IstorieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum