Capitolul 54

3.6K 215 62
                                    

După o săptămână :





Capul îmi bubuia de câte treburi aveam pe cap. Astăzi trebuia să termin pregătirile pentru nuntă. Chiar dacă nu va fi ceva mare tot îmi ocupa o gramada de timp, invitațiile le-am trimis dar trebuia sa mă ocup și de cazarea rudelor lui Bryan, care nu sunt chiar atat de puține. Zilele trecute i-am cunoscut pe părinții lui, care pot spune ca au fost foarte drăguți cu mine. Nici nu credeam ca mă vor accepta în familia lor atat de ușor. 



Sunt scoasă din gânduri de Bryan care apare de după colt cu un zâmbet pe buzele lui perfecte. Se apropie ușor de mine și mă ia în brațe, după care îmi sărută fruntea, un gest tot mai des practicat de el. 

- Ești gata scumpo? mă întreba pe o voce suavă. 




- Desigur, sa mergem! 




Cum eu eram intr-o stare destul de avansata de sarcină lui Bryan nu îi plăcea sa mă vadă călătorind cu autobuzul așa ca sa oferit sa mă duca el la hotelul la care am decis sa facem rezervări pentru familia sa. Cum nunta va fi peste patru zile, ar fi bine ca rezervările sa fie făcute din timp. 




Bryan face parte dintr-o familie numeroasa, mai are încă doua surori, Elena și Amelia. Ambele sunt la fel de simpatice doar ca Amelia este puțin mai strictă și calculata ca ceilalți, posibil fiindcă ea este cea mai mare. Și ambele au niște copii atât de adorabili . Sper ca și copilul meu sa fie la fel de drăgălaș ca și ceilalți viitori verișori. 


Bryan a condus pana la hotel cu o mare precauție și grijă, așa conduce de fiecare dată când sunt și eu în mașină, căci în rest mereu depășește limitade viteză, chiar el a recunoscut asta. 



Am intrat în holul hotelului care era primitor și luminos. Era perfect pentru familia lui Bryan, un loc luminos și liniștit în care sa se relaxeze.



- Te descurci de aici? a întrebat el .



Am aprobat din cap și i-am zâmbit. Mi-a întors zâmbetul și ma sărutat rapid pe buze. 



- Ne vedem diseară. Poate ieșim în oraș sa luam cina, a spus el . Te descurci sa te întorci singura acasă? 


Mereu mă enerva cu protectivitatea asta ieșită din comun. Mi-am dat ochii peste cap și cu greu m-am abținut sa nu fac vreo remarca usturătoare. 



- Sunt gravidă, nu e ca și cum asta mi-a afectat creierul sau ceva, am zis zâmbind. 

Profesorul de IstorieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum