Part 91.

170 10 0
                                    

Langzamerhand komt er een einde aan dit boek. Ik ben hartstikke trots op dit boek, maar elk boek komt tot zijn einde. Ik ben al bezig met een volgend boek en hoop daar net zo trots op te kunnen zijn als dat ik op dit boek ben. Hope you still enjoy❤️

💎p.o.v. Gwenn💎

Ik word wakker door iemand die met mijn haar speelt. Even frons ik mijn wenkbrauwen en dan komt alles terug van gisteren. Ik ben verloofd? Ik ben verloofd. What the...ik ben verloofd!

Langzaam open ik mijn ogen en draai me om naar Harry. Hij ligt nog met zijn ogen gesloten, maar doordat hij met mijn haar speelt weet ik dat hij wakker is.

"heei baby" zegt hij zachtjes. Hij trekt me dichter tegen hem aan waardoor mijn hoofd half wordt samengeknepen met zijn borst. Ik ga anders liggen, waardoor ik nog wel kan ademhalen en grinnik dan.

"Heei" Zeg ik zachtjes. Daarna is het doodstil. We genieten van elkaars gezelschap en hoeven niet te praten.

Ik hoor mijn ouders beneden praten. Thomas zit waarschijnlijk met Nina te bellen. Ik hoor de auto's die in mijn straat rijden. Het gegil van plezier van de kinderen die in de speeltuin spelen.

"Je bent mijn verloofde" Hoor ik Harry zachtjes zeggen. Als ik opkijk zie ik dat hij eindelijk zijn ogen open heeft. Ik glimlach van oor tot oor en knik. "Ik weet het" Hij glimlacht ook breed en geeft me een klein kusje.

"Betekend dat, dat ik nu gewoon scheten mag laten?" Grap ik waardoor Harry begint te lachen. "Dat mocht je altijd al hoor, ze kunnen niet erger zijn dan die van mij" Ik begin te lachen en schuif iets omhoog waardoor ik Harry gewoon aan kan kijken.

"We hadden het laatst nog over trouwen....was je dit toen ook al van plan?" Harry's ogen kijken weg en hij knikt dan. "Ik was toen de eerste dingetjes aan het regelen" Ik glimlach en zorg ervoor dat Harry mij weer aankijkt.

"En toen kwam ik aan met mijn 'we gaan later vast wel trouwen'" Harry begint te lachen en geeft me een klein kusje. "Ja dat was het geweldigste dat je op dat moment kon zeggen" Ik grinnik en trek de deken iets hoger.

"Ik wist toch niet dat je dat aan het regelen was" Harry komt een beetje boven me hangen waardoor ik slik. Ik weet hoe dit gaat aflopen.....

"Ik weet het, dat maakte het alleen maar beter" Harry drukt zijn lippen op die van mij en laat zijn lichaam een beetje op mij zakken.

Hij vraagt toestemming die ik hem geef. Mijn handen vinden hun weg naar Harry's haar. Zijn handen verkennen langzaam mijn lichaam waardoor ik begin te grijnzen. Harry trekt zich langzaam terug en kijkt me recht in mijn ogen aan waardoor ik voel dat ik begin te blozen.

Harry duikt langzaam onder de deken en ik voel hoe hij mijn slipje mee naar beneden trekt. Door de deken kan ik niet zien wat hij doet. Het maakt het spannend, maar ergens wil ik weten wat hij doet, de deken omhoog houden kost alleen te veel moeite.

Zonder een waarschuwing voel ik hem in mij. Ik had niet verwacht dat hij dit zou doen, waardoor er een kreun mijn mond verlaat. Harry verschijnt weer onder de dekens vandaan. "Sssh niet zo hard, straks horen je ouders het" Ik grinnik en druk mijn lippen op die van hem.

"Ook een manier om stil te blijven" Lach ik als ik even terug trek. Harry grinnikt en drukt zijn lippen weer op die van mij.

Niet veel later voel ik hoe mijn spieren zich aanspannen. Harry begint sneller te bewegen, waardoor ik weet dat hij ook bijna komt. Ik voel hoe hij in mij komt, hij gaat uit mij en kijkt mij aan. "Nog niet?" Ik schud mijn hoofd en zie Harry weer onder de dekens verdwijnen.

Niet veel later voel ik hoe ik mijn hoogtepunt bereik en verlaat een kreun onbewust mijn mond. Harry komt lachend weer boven de deken uit. "Ik zei toch dat je zachtjes moest doen" Ik druk lachend mijn lippen op die van hem. "U dick"

"Die heb je net al gehad schat, rustig aan" Ik begin te lachen en geef hem een klapje. Harry zucht diep en komt naast me liggen. "God dit zou ik elke dag wel willen" Ik kijk hem aan en bijt op mijn lip. "Rustig aan he jongen" Hij rolt zijn ogen en lacht dan.

"Zullen we maar naar beneden gaan?" Ik knik en loop voor Harry uit naar mijn kleren kast. "Is het koud?" Vraag ik hardop. Harry lacht waardoor ik me omdraai. "Wat?" Hij loopt naar het raam, doet mijn gordijn open en dan meteen weer dicht. "7 graden" Ik frons mijn wenkbrauwen.

"Ja ik ben toch geen weerman, ik weet niet of het koud is. Het is november, dat is het enige wat ik weet" Ik lach en knik. "heb je een punt" Ik kijk in mijn kast. Ik pak een trui eruit, een zwart rokje en een dikke panty. Moet goed genoeg zijn toch?

"Hoe laat moet je op school zijn?" Ik draai me om naar Harry terwijl ik me aankleed. "Half 11, jij?" Hij kijkt op zijn telefoon. "10 uur, dus ik heb nog een uur." Ik kijk verschrikt op. "Is het 9 uur??" Harry knikt en kijkt me dan vragend aan.

"Ik dacht dat het pas half 9 was." Harry schud zijn hoofd en draait mij om om mijn rokje dicht te ritsen. "Er kwam wat tussendoor, dat heeft tijd ingenomen" Ik lach en draai me dan weer om naar hem, ik bedank hem met een klein kusje en ga dan snel weer verder met aankleden.

"Wanneer kan ik je weer zien?" Vraagt Harry zachtjes. Ik denk dat hij me niet voor een blok wilt zetten, aangezien we de laatste 3 dagen bij elkaar waren. Als we te lang of te vaak bij elkaar zijn krijgen we meestal ruzie, wat logisch is.

"Ik moet vanavond naar Niall, ik ga hem helpen met leren, maar ik kan donderdag vanuit school wel naar jouw huis toe?" Ik zie Harry knikken. Ik borstel mijn haar door, doe een klein beetje make-up en loop dan naar de badkamer waar Harry zijn tanden aan het poetsen is.

"En? How do i look?" Harry draait zich om naar mij en ik zie zijn ogen groter worden. Hij spuugt de tandpasta in zijn mond uit en fluit dan naar me. "Wow baby." Zegt hij dan waardoor ik moet blozen. "Pas op he, je bent mijn verloofde niemand anders mag aan je komen" Ik lach en knuffel mezelf tegen hem aan.

"Verloofde klinkt zo goed."

Letters || H. S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu