Part 48.

251 18 11
                                    

It's ma birthday🎉🎉🎈
💎p.o.v. Gwenn💎

Samen met Niall sta ik voor de deur van Louis zijn huis. Ik heb een rokje aan, want een andere keuze had ik blijkbaar niet gekregen van Niall. Het is niet dat ik nooit rokjes draag, alleen niet zo vaak want ik voel me comfortabeler in een broek.

Louis doet de deur voor ons open en ik hem kijk hem een beetje verbaast aan. Hij heeft een net blousje aan en een zwarte skinny jeans eronder aan, maar het ziet er erg sexy uit. Het is dat ik Louis al zo lang en goed ken, anders...

"Zo Louis ik zou je haast doen" Hoor ik Niall naast me zeggen waardoor ik begin te lachen. Ik was dus niet de enige. Dat blijft het leuke van Niall, hij is homo maar hij schaamt zich er niet voor. Hij zou nooit wat aantrekken van mensen die op hem lopen te haten omdat hij toevallig op jongens valt.

"Nou nou jongens rustig" Louis laat ons lachend binnen waar ik al meteen de geur van alcohol ruik. "Jezus Louis wat heb je al op? Het stinkt hier naar alcohol" Hij lacht en houd een bekertje onder mijn neus waar ik de sterke geur van Bacardi ruik. Het ruikt wel lekker, maar dat heel zijn hal er nu naar ruikt hoeft van mij niet.

We lopen naar zijn keuken waar minstens 5 flessen sterke drank staan. Malibu, Bacardi, noem maar op hij zou het vast wel hebben. Ik schenk wat malibu met cola in en ga dan aan zijn keuken eiland zitten.

"Louis is het voor jou niet eens tijd voor een vriendin" begin ik het gesprek. Waarschijnlijk had hij mijn vraag niet verwacht want hij begint heel hard te hoesten waardoor ik al snap dat hij zich heeft verslikt.

Ik grinnik en kijk Niall aan die ook begint te lachen. "Je hoeft niet meteen dood te gaan een nee was ook al goed hoor" Plaagt Niall hem waardoor hij een duw van Louis krijgt.

"Nou?" Dring ik een beetje aan als Louis uit gehoest is. Ik zie hoe hij zijn schouders ophaalt. "Ik denk dat ik nog even wacht met iets vast, ik bedoel ik ben 19, nog tijd zat voor een vaste relatie nu kan ik nog lekker neuken met wie ik wil" Ik lach door zijn nuchterheid, maar ergens gaat er ook een pijnscheut door me heen. Ik zou nu ook 'kunnen neuken met wie ik wil' mijn eerste keer is toch al weg.

Ik probeer de pijn die door me heen gaat weg te lachen maar ik denk dat het niet heel erg overtuigend is. De jongens zeggen er niets over en zijn alweer met een ander gesprek bezig waardoor ik me even afzonder.

Zou Harry er vanavond eigenlijk zijn? Het is niet echt iets voor hem, hij was meer van de avonden thuis blijven. Maar misschien komt hij wel omdat hij weet dat er een grote kans is dat ik kom. Hoe duidelijk ik misschien in het restaurant ook was, hij zou het compleet negeren. Als hij me nog wil proberen terug te krijgen zou hij er alles aan doen, dat weet ik zeker.

Ik weet alleen niet hoe ik zou reageren als ik hem zie. Misschien wil ik dan helemaal niet meer, ik ken mezelf goed genoeg dat zoiets het voor mij helemaal zou kunnen verpesten. Ik zou namelijk niet gewoon normaal lol kunnen hebben, ik zou de hele tijd op mijn hoede zijn of hij niet in de buurt is.

Het meest irritante vind ik nog dat ik zo erg met hem bezig ben. Het is uit, nu al misschien 2 weken en toch is er niets anders waar ik aan kan denken. Hij speelt bijna elke minuut in mijn hoofd en wil ik weten wat hij aan het doen is. Ik kan mijn gedachten er niet vanaf halen. Je zou zeggen dat ik er klaar mee ben, want ik heb het uitgemaakt. Alleen ik kan hem niet los laten, alsof hij me in zijn macht heeft.

"Gwenn waar zit je met je gedachten?" Louis en Niall kijken me bezorgt aan, waardoor ik ze fronsend aan kijk. Louis wrijft een traan weg waardoor ik hun bezorgdheid snap. Ik had zelf helemaal niet door dat ik moest huilen, moet je nagaan hoe diep hij nog in mijn hart zit.

"Ik dacht aan Harry" Zeg ik zachtjes, ik weet hoe hun erover denken. Maar zij snappen niet hoe erg ik er nog mee zit, zij snappen niet hoe verliefd ik nog steeds op hem ben zelfs nog na die streek.

"Lieverd, stop met die jongen. Hij is je niet waard, een echte man zou je namelijk nooit zo bespelen." Zegt Niall lief, ik weet dat hij het lief bedoelt maar ik word er een beetje geïrriteerd van. Ik ben altijd maar beter, maar wie zegt dat ik beter ben, wie zegt dat ik beter verdien? De enige aan wie ik nu mijn hart kwijt wil is Harry, ik hou alleen mezelf tegen omdat hij me teveel pijn heeft gedaan.

Niall heeft door dat ik niet reageer zoals hij had verwacht waardoor hij me knuffelt. "Ik bedoel het goed" Ik brom wat waarna Niall me begint te kietelen. "Dan zeg je, ik weet het Niall sorry" Plaagt hij me. Ik krijg buikpijn van het lachen, maar vertik het om Niall gelijk te geven. "Nou?" Louis begint Niall te helpen waardoor ik helemaal hulpeloos hier sta.

"Oke Oke je hebt gelijk" Krijg ik er met moeite uit, waarna ze stoppen. "Wist ik wel" Zegt Niall eigenwijs waardoor hij een por in zijn zij krijgt. "Dit is beter dan de depri Gwenn" Ik vul nog een keer mijn glas bij en drink het in een keer achterover.

Louis komt met onze jassen en gooit het naar ons toe. Duidelijke hint dat hij wilt gaan, maar om te plagen vul ik nog een keer mijn glas. Als ik hem weer op heb voel ik hoe de alcohol langzaam effect gaat hebben, het is niet dat ik al heel erg aangeschoten ben, maar het komt wel langzaam dichterbij.

"Kom dan maken we er een mooie avond van"

Letters || H. S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu