Part 2.

646 35 3
                                    

💎 p.o.v. Gwenn 💎

Zit ik op mijn kamer rustig mijn huiswerk te maken als Niall net weg is, hoor ik eerst de deur open en dicht gaan en dan ineens Thomas die als een of andere olifant naar boven rent en mijn kamer instormt. Ik kijk hem een beetje raar aan en begin dan te lachen als ik zijn rooie kop zie.

"Wat heb jij in godsnaam gedaan?" mijn ouders zijn nog niet thuis dus hij hoefde zich eerst langs hun of zoiets, want ik weet niet wat er is gebeurt daarbuiten of hij heeft gevochten of zoiets maar volgens mij is hij compleet gegeneerd.

"Ik uhmm heb een soort van met Nina gezoend" zegt hij als hij in zijn nek wrijft. Mijn mond valt open van verbazing en ik geef hem een speelse por tegen zijn schouder, maar blijkbaar had hij die niet verwacht want hij valt om waardoor we allebei beginnen te lachen.

"Lekker bezig man! Hoe was het?" Het was natuurlijk zijn eerste zoen dus ik snap nu ook wel waarom hij zo'n rood hoofd heeft. De eerste keer is namelijk altijd wel een beetje gênant dus zou dat ook wel bij zo zijn. Bij mij was het zelfs zo erg dat ik bijna flauw viel, nou kon dat ook door de warmte komen want mijn eerste zoen was met mijn vakantie 'vriendje' in Egypte en we zoende vol in de zon dus tja dat is best warm.

"uhm..raar vooral" Ik begin te lachen en nu duwt Thomas mij weer tegen mijn schouder. Het is fijn dat Thomas en ik zo'n goeie bang hebben. Ik kan namelijk altijd bij hem terecht als het gaat om dingen richting jongens maar andersom doet hij dat gelukkig ook wel naar mij met meiden dingen.

"Je leert het vanzelf wel beter he playertje" Ik steek mijn tong uit als ik opsta. Hij loopt voor mij uit mijn kamer uit en terwijl hij naar zijn kamer loopt loop ik terug naar beneden.

"Oh Gwenn?" Ik draai me om als ik op de eerste trede vanaf boven sta en maak een instemmend geluidje dat hij verder kan praten. "Er lag weer een brief voor je" Ik knik en probeer zonder dat Thomas het merkt sneller de trap af te lopen.

Zonet had ik het er al met Niall over. Ik weet niet wie het is. Ik weet zijn naam niet. Ik weet alleen waar ik de brieven naar hem toe naartoe moet sturen en dat het een jongen is. Hij begon me zomaar ineens te brieven schrijven, ik weet ook niet of ze voor mij bedoelt waren dus de eerste keer vroeg ik of hij wel door had dat hij het naar mij verstuurde maar toen ik daarna een tweede brief kreeg stond er toch echt dat het voor mij bedoelt was. Dat verbaasde me wel een beetje want ik kende heel die persoon niet. Ik kijk naar de brief en twijfel dan om hem open te maken.

Hij stuurt me maar 1 keer in de week een brief, dus als ik hem nu open maak moet ik een hele week wachten voor een nieuwe, maar mijn nieuwsgierigheid neemt het van me over waardoor ik de envelop open maak en begin te lezen.

'Dear sweet Gwenn,

Hoe is het met je? Ik hoop dat alles goed met je gaat. Met mij gaat het wat minder, ik ben al een paar dagen ziek, gewoon griep dus niets om je zorgen over te maken, maar het is gewoon irritant. Langzaam begin ik op te knappen, en vandaar ook dat ik de brief nu schrijf want nu voel ik me iets beter en ik weet niet hoe ik me morgen of de volgende dagen ga voelen.

Maar genoeg van mijn gezeur over hoe ziek ik ben, want zo erg is het waarschijnlijk niet. Ik denk dat ik morgen gewoon beter ben, of eerder hoop ik dat maar okay.

Je vroeg in je vorige brief wat voor kleur ogen ik heb, nou die zijn groen. En ook eigenlijk best wel heel erg groen, ik zelf vind het wel mooi staan.

Misschien vind je het leuk om te weten, maar mijn ouders zijn nu een weekendje weg. Naar ons vakantie huisje in Ierland. Daardoor hebben mijn zus en ik nu het reik voor ons alleen. Haar vriendje komt langs, dus dat word voor haar niet slapen :p ik hoop tenminste niet dat ik het hoor want dan moet ik evacueren :p

Ik hoop snel een brief van je terug te krijgen

All the love ~ H.

Ik leg de brief even op mijn bureau en pak een soort schoenendoos uit mijn la waar ik al zijn brieven laat. Ook heb ik er een papiertje in gedaan met alle dingen die hij over zichzelf verteld. Waarschijnlijk heeft hij het niet doorgehad maar hij heeft nu 3 informatie dingen gegeven. Ik schrijf ze op mijn lijstje erbij en kijk er dan naar.

*Bruin krullend haar
*Tatoeages
*Groene ogen
*Heeft een zus
*Ouders hebben vakantie huisje in Ierland

Ik kijk ernaar en besef me dat ik hier nog eigenlijk niets mee kan. Er zijn vast wel meer mensen die bruin haar en groene ogen hebben en toevallig een tatoeage hebben. Hij heeft niet gezegd hoeveel hij er heeft dus ook dat maakt het niet heel erg duidelijk.

Ik fantaseer nog even over H. als ik beneden de voordeur hoor open gaan. Ik hoor mijn moeder roepen waardoor ik een 'hoi' naar haar terug roep om te laten merken dat ik thuis ben. Ze loopt de trap op en klopt op mijn deur voordat ze naar binnen loopt.

Ik had snel alles weer terug in de lade gedaan en mijn laptop gepakt. Ze lijkt het niet te merken en gaat op mijn bed zitten. "hoe was school?" ik laat een geërgerde kreun horen als ik terug moet denken aan mijn gesprek met meneer Dogger.

"Nou meneer dogger beweerde dus dat ik nóóit opletten omdat ik 1 keer naar buiten staarde. Ik vertelde hem dus toen dat dat pure bullshit was, omdat ik vaak de enige ben die oplet enzo en toen zei hij dat ik een grote mond had en moest ik blijven zitten. Toen had ik hem nogmaals gezegd dat ik hartstikke veel moeite doe voor de cijfers die ik haal en dat mijn cijfers de laatste tijd niet naar beneden zijn gegaan dus dat hij niet het recht had om te zeggen dat ik nooit oplette als ik 1 keer naar buiten aan het kijken was en toen pakte ik mijn tas en liep ik weg. Hij riep me nog maar ik was weggelopen want ik was er helemaal klaar mee" vertel ik mijn moeder en ik hoor haar lachen als ik klaar ben met mijn verhaal.

"Je bent net je moeder" Lacht ze als ze opstaat en naar me toeloopt om me een kus te geven voordat ze wegloopt. Ik start mijn laptop op en ga serie kijken totdat we eindelijk gaan eten.


💎💎💎
heei ik hoop dat jullie t tot nu toe leuk vinden ook al is het verhaallijn nog niet heel erg duidelijk. Maar ik had een vraag, want ik update tot nu toe nog maar 1 keer in de week omdat ik het ook gewoon heel erg druk heb met dingen in t dagelijks leven, maar vroeg me af welke dag jullie dan het fijnste weten. zet het in de comments of stuur een pb'tje dan kan ik even kijken wat ik ermee kan doen:D

Letters || H. S.Where stories live. Discover now