Part 63.

220 18 0
                                    

💎p.o.v. Gwenn💎

Harry's lichaam ligt half op die van mij. Hij was zo moe dat hij even was gaan slapen. Dat was ook mijn plan, maar mijn lichaam besloot dat ik niet kon slapen om 16:29. Het grote voordeel is nu wel dat ik Harry kan bewonderen.

Ik kan naar zijn lichaam kijken en het verveeld gewoon niet. Elke keer vind ik wel wat nieuws. Of het nou een moedervlekje, een detail in zijn tattoo of een klein litteken is. Elke keer lijkt het alsof zijn lichaam weer een beetje veranderd.

Ik kriebel door zijn haar waardoor ik gemompel van Harry hoor. "Heei baby" zeg ik zachtjes terwijl ik door blijf kriebelen. Harry pakt mijn heup steviger vast en laat weer een soort grom horen.

"Liefjes we gaan bijna eten" hoor ik Anne van beneden roepen. Nu moet Harry wel wakker worden.

"Harry" zeg ik zachtjes terwijl ik hem een beetje heen en weer schud. "Hmm" hoor ik van Harry's kant komen. "We gaan bijna eten" ik denk dat als je buiten de kamer staat dat je niet kan horen wat er gezegd wordt. Zo zacht praat ik tegen hem.

Ik zie hoe Harry langzaam zijn ogen opent doet. Zijn mooie groene smaragd ogen komen te voorschijn. De ogen die mij kunnen laten smelten met een blik.

"Hi beautiful" zeg ik weer, de stilte wordt me iets te veel. Dus ook al zeg ik dingen nu vaker, het helpt tegen de stilte.

Hij gaat rechtovereind zitten en trekt me ondervacht tegen hem aan. Ik verlies mijn evenwicht waardoor ik helemaal op hem land, blijkbaar is dat voor Harry een teken om me te kietelen.

Hij kietelt me onder mijn voet waardoor ik spastische bewegingen begin te maken. Ik ben niet verantwoordelijk voor de schade die mijn voet nu aanricht. Mijn vader heeft daardoor een keer een kaakslag gehad, maar als hij mij niet had gekieteld was dat nooit gebeurd.

Ook Harry moet lijden onder mijn spastische beweging. Mijn voet komt vol tegen zijn schouder waardoor hij een kleine pijnkreet laat. Ik begin te lachen wat een quasi boze blik van Harry.

"Ik heb pijn dan moet je me een kusje geven, niet lachen" hij probeert quasi boos te klinken, maar het mislukt.

"Oh sorry" probeer ik onwetend te zeggen en geef hem dan lachend een kusje op zijn schouder. "Zo, over." Zeg ik simpel. Ik barst weer in lachen uit als ik Harry's blik zie.

"Kom dan gaan we naar beneden" ik loop voor hem uit de trap af. Ik hoor Harry nog steeds mokken over zijn schouder waardoor ik grinnik. Als we beneden komen zie ik Anne al aan tafel zitten, wachtend op ons.

"Wat heb jij dan?" Vraagt ze met een scheef gezicht aan Harry. "Iemand trapte me net tegen mijn schouder toen ik haar kietelde" hij geef me een beschuldigende blik en ik steek mijn handen onschuldig in de lucht.

"Had je haar niet moeten kietelen" hoor ik Anne zeggen waardoor ik begin te lachen. "Ja maar het doet nog wel zeer" Harry schept mokkig zijn eten op.

"Ik heb je nog een wonderkusje gegeven je moet niet zeuren" ik steek plagend mijn tong uit en krijg een uitdagende blik van Harry terug. "Wacht maar dame, je krijg dit nog terug" ik kijk hem nu ook aan met een uitdagende blik.

"Oke kleuters, klaar met bekvechten, eten nu." Anne begint te lachen gevolgd door mij. Ze schept wat eten voor mij op en rustig beginnen we te eten.

Na het eten helpen we nog even met de tafel afruimen en de vaatwasser inruimen. Daarna gaan we weer naar boven. Ik heb mijn ouders al een berichtje gestuurd dat ik bij Harry slaap, omdat hij me anders morgen moet ophalen om me naar school te brengen.

Ik loop voor Harry uit de kamer in en zodra Harry de kamer in is gooit hij de deur dicht en doet hij die op slot. "Payback time" hoor ik hem zeggen waardoor ik slik. Ik heb al zo'n vermoede wat hij gaat doen, maar met Harry weet je het nooit.

Hij loopt met een uitdagende blik naar mij toe en likt zijn lippen een beetje. Ik wil een stap naar achteren doen maar daar staat het bed waardoor ik erop val.

"Je maakt het me wel makkelijk zeg" hij komt boven me hangen en begint me te kussen. Het is een ruwe kus en zijn handen bevinden zich meteen op mijn lichaam.

"Nu ben jij degene die gaat genieten" hij pakt mijn lichaam op en gooit me iets verder naar achter. Dan loopt hij naar zijn kast en pakt er een riem uit. "Alleen nu krijg je je payback erbij" zijn grijns groeit en hij pakt mijn polsen vast die hij aan het bed vastmaakt.

Ik probeer mijn armen los te krijgen maar vaal erin. Ik voel hoe snel hij mijn broek uitdoet. Hij kijkt naar mijn slipje en dan recht in mijn ogen voordat hij zijn lippen weer aflikt terwijl hij mijn benen wat wijder doet.

Langzaam plaats hij kleine kusjes van mijn bovenbeen omhoog. Als hij steeds dichterbij komt hou ik mijn adem in. Hij doet mijn slipje naar beneden en al snel zijn vingers te voelen, gevolgd door zijn tong.

De kreunen van genot kan ik niet tegenhouden. Zijn vinger bewegen snel en met het gevoel van zijn tong erbij maakt hij me helemaal gek.

Ik wil hem kunnen aanraken. Ik wil aan zijn haar kunnen zitten. Maar aangezien mijn armen vast zitten en ik ze dus niet kan bewegen kan het niet. Ik voel me compleet machteloos. Ik snap nu wat hij wilde bereiken hiermee.

"Pleaase Harry" Harry maakt een geluidje waardoor ik weet dat de riem niet losgaat voordat hij voldaan is.

Zijn vingers gaan nog sneller en ik voel hoe mijn lichaam zich langzaam begint aan te spannen. Als Harry met zijn tong op mijn gevoeligste plekje duurt het niet lang tot dat al mijn spieren zich samentrekken en ik kreun zijn naam terwijl mijn lichaam zich langzaam weer ontspant. Helemaal uitgeput kijk ik hem uit.

"Jezus dat was lekker" herhaal ik zijn woorden waardoor we beiden grinniken.

Letters || H. S.Where stories live. Discover now