Part 62.

215 21 1
                                    

💎p.o.v. Gwenn💎

In de verte zie ik Harry al. Hij staat in de aula en hoe druk het ook is, hij lijkt voor mij de enige in de hele aula.

Ik versnel mijn pas iets en loop enthousiast naar hem toe. Het is al een week dat we elkaar niet hebben gezien. Puur omdat we het nu allebei zo druk hebben met school.

Als ik de aula helemaal in ben ziet Harry mij ook eindelijk. Hij loopt op me af en zodra ik zijn armen weer om me heen voel besef ik me hoe erg ik hem gemist heb.

Ik voel zijn lippen op mijn voorhoofd en kijk dan op naar hem. "Heei beautiful" zegt hij zachtjes. "Heei" ik geef hem een klein kusje en kijkt in zijn ogen.

"I missed you" zeg ik zachtjes. Niet iedereen in de aula hoeft ons gesprek te volgen. Ook al lijkt het alsof Harry en ik de enige hier zijn, weet ik wel beter.

"I missed you too" hij pakt mijn hand en samen lopen we de school uit. "Je kan je fiets op school laten, ik breng je morgen wel" zegt Harry met een klein glimlachje. Ik knik en loop dan naar de auto.

"Kan jij eigenlijk rijden?" Harry gaat automatisch achter het stuur zitten en kijkt me aan. "Kan het wel maar al een hele tijd niet gedaan" een half jaar geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald, mijn ouders hadden namelijk zoiets van 'nu heb je nog tijd en het geld dus doe het nu.'

"Wil jij anders eens rijden?" Zijn vraag verbaasd me een beetje. Ik heb al een hele tijd niet meer gereden. "Durf je dat aan?" Plaag ik een beetje. Hij begint te lachen en stapt dan uit. Ik volg zijn bewegingen en loop dan zelf ook naar de bestuurders kant.

"Oh jeetje dit is lang geleden" zeg ik als ik eenmaal zit. "Je maakt me nu wel bang hoor" plaagt Harry mij, waardoor hij een por in zijn zij krijgt.

Ik start de auto en rij gemakkelijk weg. In mijn ooghoeken zie ik Harry dat onder de indruk is. "Jouw huis?" Vraag ik zachtjes en zie hem knikken. Ik rij gemakkelijk naar zijn huis, ik snap eigenlijk niet waarom ik zo weinig rij. Misschien omdat mijn ouders altijd de auto mee hebben naar werk en in de avond ik nooit weg hoef. Al denk ik dat ik het nu wel vaker ga doen.

Als we het huis binnen stappen roept Harry zijn moeder. Als er geen reactie komt zie ik Harry grijzend naar me kijken. "Waarschijnlijk is ze naar haar werk." Langzaam loopt hij naar me toe met een grijns die steeds groter wordt.

Bij elke stap die hij maakt doe ik een stap naar achteren. Tot ik de muur raak. Harry komt steeds dichterbij. Als hij eenmaal zo dichtbij is dat zijn armen de muur kunnen raken sluit hij me op tussen zijn armen.

"God ik heb je zo gemist" zegt hij nog voordat hij zijn lippen op die van mij drukt. Ik voel hoe zijn lichaam tegen de mijne aan komt te staan. Zijn tong vraagt toestemming die ik met alle liefde geef terwijl mijn handen naar zijn haar gaan.

Zijn handen vinden mijn lichaam die hij langzaam streelt. Zijn lippen verplaatsen zich naar mijn nek. Hij drukt zijn lichaam nog verder tegen me aan en ik voel dat zijn vriend beneden aan het groeien is.

Harry trekt zich terug en kijkt me in mijn ogen aan. "Kom" zegt hij schor van de lust. Hij pakt mijn hand en neemt me mee naar boven. Zodra we zijn kamer binnenkomen gooit hij de deur dicht en tilt hij me op. Al zoenend loopt hij naar zijn bed waar hij ons zachtjes op laat vallen.

"You're gonna enjoy this baby" zegt hij schor. Zijn lust is goed te horen, maar het maakt het juist sexy.

Zijn handen vinden de onderkant van mijn shirt en die trekt hij dan langzaam omhoog. Ik zie hoe hij mijn lichaam bewonderd. "You're so beautiful" zegt hij zachtjes voordat hij mijn nek kusjes begint te geven. Zijn lichaam begint tegen me aan te schuren.

Harry kent al mijn zwakke plekken en maakt er ook gebruik van. Ik voel hoe hij een plek in mijn nek achterlaat. Voordat ik het weet heb ik een gigantische zuigzoen in mn nek. "Harry!" Lach ik maar hij negeert het.

Zijn handen gaan naar mijn bh bandje die al gauw los is. Zijn handen omvatten mijn borsten. In zijn ogen is de lust te zien, hij geniet hier net zoveel van als ik.

Mijn hand gaat richting zijn broek en ik maak zijn knoop open. Hij doet mijn broek uit en helpt mij dan door zijn eigen broek ook uit te doen. Je ziet een gigantische bobbel ik zijn onderbroek, ik begin een beetje te blozen en kijk hem aan. "Wat is er?" Vraagt hij zachtjes. Ik duw hem op het bed en ga boven hem hangen.

"Niet bewegen" commandeer ik hem en voor het eerst luistert hij ook. Ik doe zijn onderbroek naar beneden en slik dan even als ik zie hoe groot hij is. Ik kijk naar Harry die vragend naar me kijkt.

Zonder na te denken leg ik mijn lippen om zijn topje heen. Zo te merken had hij dit ook niet verwacht. Langzaam beweeg ik op en neer terwijl ik Harry aan blijf kijken.

"Godverdomme Gwenn" gromt Harry waardoor er een trots gevoel over me heen komt. Ik versnel mijn tempo iets en hoor de kreunen van Harry's kant komen.

Zijn handen omvangen mijn hoofd en hij helpt me met het tempo bepalen. Dat ik hem zo zie genieten geeft me een goed gevoel. Ik heb hem nu in m'n macht inplaats van andersom. Ik neem nu eens de leiding. En het voelt goed om dat te kunnen en dat hij er nog zo van geniet ook.

Er ontsnapt een luide kreun uit Harry's mond en nog geen seconde voel ik een nat goedje in mijn mond. "Jezus dat was lekker" zucht Harry uitgeput.

Letters || H. S.Where stories live. Discover now