Part 76.

182 13 0
                                    

Speciaal voor deze mooie dag een update. Ik hoop dat jullie met een topdag 2018 ingaan❤️ een jaar dat hopelijk nog meer gelukt mee brengt🎉❤️

Hebben jullie nog new years resolutions? Let me know! Mijn new years resolution voor dit jaar wordt meer in mezelf en in mijn kunnen geloven❤️

Ik hoop dat jullie vandaag een mooie dag hebben en alvast een prachtig 2018 gewenst❤️Love you guys❤️

💎p.o.v. Gwenn💎

Als ik wakker word kijk is rustig om me heen. Alles neem ik rustig in me op, het is zo mooi. Het is precies zoals ik zelf een slaapkamer zou inrichten als ik al het geld van de wereld zou hebben.

Met een glimlach kijk ik naast me. Harry ligt nog diep te slapen. Ik haal mijn hand een keer door zijn haar waarna ik nog even glimlachend naar hem blijf kijken.

Ik pak mijn telefoon erbij en maak stiekem een foto van hem, hij ligt er zo vredig bij. Zo mooi. Ik kijk even naar de foto en maak hem dan mijn achtergrond.

Ik kruip weer tegen hem aan als ik ondertussen mijn berichtjes doorkijk. Er zijn er een aantal in mijn familie groep, iedereen wenst me veel plezier en een foto die mijn moeder heeft gestuurd met mijn lievelingseten. Ik moet erom lachen, dat is typisch mijn moeder. Niet om mij te pesten maar meer om te plagen van 'als je hier was had je het gegeten'. Al krijgt ze die deze week nog wel terug.

Ik kijk wat Niall me allemaal heeft gestuurd. Het waren 21 berichten met alleen maar tekst in hoofdletters. Dus grote kans dat er iets belangrijks is gebeurt of dat hij enthousiast is.

Onbewust schieten mijn gedachten naar Louis. Misschien is hij wel wakker geworden? Al denk ik dat ze me dan wel zouden bellen.

En zoals ik al dacht is Niall gewoon heel enthousiast. Thommie heeft hem mee uitgevraagd, vanavond, naar het strand. Ik glimlach bij de gedachten aan de date van Harry en mij op het strand. Het was echt de mooiste date die ik ooit heb gehad.

Om eerlijk te zijn was ik het alweer een beetje vergeten dat Niall met Thommie praatte. We hebben het er bijna niet meer over gehad, na alles met Louis.

Het is wel fijn om te weten dat ze een date hebben. Dat Niall 'ja' heeft gezegd. Nu hoef ik me namelijk geen zorgen te maken dat Niall alleen maar aan Louis denkt.

Ik voel wat beweging naast me, waardoor ik mijn telefoon weg leg. Ik draai mijn gezicht richting Harry en friemel door zijn haar. Er komen wat geluidjes uit zijn mond, waarvan ik niet wist dat iemand ze kon maken. Ik begin te grinniken en geef hem een klein kusje op zijn mond.

Langzaam opent Harry zijn ogen en kijkt me recht aan. Ik zou nooit wennen aan hoe mooi zijn ogen zijn, elke keer verbaasd het me weer.

"Morning sunshine" Hij glimlacht en draait zich op me. Ik kreun even van het spontane gewicht dat op me komt en knuffel hem dan.

"Morning" hij kijkt naar me en geeft me een kusje. "Zo zou ik elke ochtend wel wakker willen worden" zijn stem klinkt nog schor waardoor ik kippenvel krijg. Ik knik als bevestiging en sluit dan mijn ogen even.

"Niet weer gaan slapen he" Harry prikt me in mijn zij waardoor ik opschiet. "Nee ik was aan het genieten" zeg ik overdreven zuchtend. Ik begin te lachen en pak Harry's schouders vast.

"Oke mooi, anders kan ik dit niet doen." Hij drukt zijn lippen meteen op die van mij. Bijna direct vraagt zijn tong om toestemming die ik hem geef. Ik pak zijn schouders stevig vast als ik op zijn schoot ga zitten.

Zijn handen vinden hun weg naar mijn borsten. Het duurt even voordat ik hem geïrriteerd hoor kreunen dat ik nog een shirt aanheb. Binnen een seconde ligt die op de grond en voel ik hoe Harry's handen mijn lichaam verkennen.

Hij leunt naar achteren waardoor ik weer op het bed lig. Hij komt boven me hangen en schuurt met zijn erectie tegen me aan. Het verbaast me nog steeds hoe erg zijn lichaam op alleen mijn lichaam al reageert.

Zijn hand gaat richting mijn slipje. Hij kijkt me vragend aan, alsof hij wilt vragen of ik het wil. Ik knik en mijn slipje ligt al snel ergens anders in de kamer. Hij geeft me een zoen voordat hij even wegloopt naar zijn koffer.

Ik kijk naar al zijn bewegingen. Naar zijn schouders die mooi meebewegen. Naar zijn spieren die hij aanspant. Alles.

Ik zie hoe hij een condoom pakt en weer terug naar me loopt. "Doe jij hem om?" Ik knik voorzichtig en pak hem van Harry aan. Ik zie hoe hij zijn onderbroek uitdoet waardoor ik slik.

"Je went er nooit aan he?" Zegt Harry met een gigantische grijns. Ik schud mijn hoofd en trek hem dichter naar me toe. Rustig doe ik de condoom om. Daarna kijk ik Harry recht in zijn ogen aan.

"Ik wil bovenop" zeg ik zachtjes. Harry lijkt ervan te schrikken. Ik heb het nog nooit gedaan, maar ik wil dat gevoel van leiding hebben. Harry knikt en draait ons om.

"Wil je me helpen?" Vraag ik zachtjes. Ik word een beetje verlegen, ik ben zelf nooit zo van het dirty praten en acties ondernemen. Harry plaats me iets boven zijn erectie en helpt me terwijl ik op hem zak.

Ik zie dat Harry zijn adem inhoud van genot. Hij pakt mijn heupen stevig vast en begeleid mijn beweging dan. Het voelt heel anders, veel fijner. Ik heb nu de leiding, ik bepaal het tempo en kan Harry zien genieten.

"God Gwenn je bent zo sexy" ik zie Harry zijn lippen likken. Ik ga iets boven hem hangen, ik wil hem plagen maar hij pakt mijn achterhoofd en drukt onze lippen tegen elkaar, waardoor mijn poging tot plagen is mislukt.

Ik begin iets sneller te bewegen en hoor hoe Harry in zichzelf vloekt. "God ja sneller" ik doe wat hij zegt en ga nog sneller. Ik voel dat ik bijna op mijn hoogtepunt ben en ga nog iets sneller. "God ik ga komen" ik druk mijn lippen tegen die van hem en voel hoe hij komt. Ik beweeg nog even door en niet veel later kom ik zelf ook.

"Ja. Dit is echt de beste manier om wakker te worden" hij drukt een klein kusje op mijn mond en knuffelt zich tegen me aan

Letters || H. S.Where stories live. Discover now