20.

4.5K 218 22
                                    

usputni?★

Ulazim u svlačionicu. Da mi je samo znati tko je za raspored stavio tjelesni ponedjeljkom ujutro. Još nebi tjelesni bio tako loš da umjesto njega nemam trening.

Trener nas je sve pozvao na trening dok ostali imaju tjelesni. "Moramo iskoristiti svaki slobodni termin, ugojili ste se ko svinje preko praznika"- rekao mi je jučer kad smo se sreli.

"Bok cure" pozdravila sam ih i krenula prema svom mjestu koje je kao i obično bilo prazno.

Skinula sam traperice i bijelu majicu te se obukla u crni adidas šorc i bijelu majicu te posebne tenisice za dvoranu koje je trener rekao da moramo nositi.

"Cureeeeeee imam preeeee dobruuuu vijesttt" rekla je Kate gledajući u svoj mobitel i skoro vrištajući.

"Da, koja je to tako dobra vijest" pitala ju je Jenn sarkastično. Inače su Kate sve vijesti dobre vijesti. Tako da nikad neznaš o čemu govori.

"Dobivamo novog učenikaa. I to sljedeći tjedannnn. Još neznam kak se zove, ali saznat ću čim prijeeeeee" počela je skakutati i vrištati po svlačionici, kao i ostatak cura.

" Dobro koja je stvar oko tog novog učenika" ubacila sam se u razgovor.

"Pa nikad neznaš kakav će bit" odgovorila mi je Susan, " možda bude neki štreber, a možda neki pree zgodni lik, koji igra nogomet i za kim će sve cure padati"

"Ako bude umišljen nogomet neće igrati" rekla sam.

"Zašto nebi igrao?" pitala me Kate.

"Zar ti neznaš?" upitno ju je pogledala Jenn.

"Neznam što?" ponovo Kate.

"Ona t...." prekinula sam Jenn.

"Ja sam u nogometnoj momčadi i moj glas puno znači"

"Ti? U nogometnoj momčadi? Hahahaahaha" počela se smijat s ostatkom cura.

"Da. Ja. Imaš problem" upitala sam ju.

"Ne, ali ti nevjerujem"

"Ah nemoraš, mislila sam vas upoznat s njima"

"Da baš" mahnula je rukom.

"Da, jer imaju trening sad kad mi imamo tjelesni i sreća moja, treniram s njima. Ako mi nevjeruješ idi pa vidi"

Krenula sam s Jenn prema dvorani, a za nama su krenule ostale cure. Još su se gurale da dođu u dvoranu prije nas i uspjelo im je.

Jedva sam ušla kroz vrata dvorane jer su sve ostale stajati na vratima. S druge strane dvorane su se jasno mogli vidjeti svi iz momčadi. Skoro su počele sliniti za njima.

"Samo malooo" rekla sam pokušavajući proći između njih. Krenule smo prema njima te sam ugledala Jakea. Bio je on jedan od onih badboysa i kao popularnih, ali od kad sam ga upoznala potpuno se promjenio. Ima savršeno tijelo, plave oči i tamnu kosu, san svake djevojke kao i onih koje trenutno sline za njim iza mene dok mu ja trčim u zagrljaj. S njim sam se isto zbližila preko praznika, ali malo mu je duže trebalo da se opusti kad smo bili na samo.

"Jakeeeeee" derala sam se s kraja dvorane i počela trčati prema njemu raširenih ruku.

"Alexxxxx" on je isto raširio ruke i čekao.

Zaletila sam mu se u zagrljaj te me podigao i počeo vrtjeti. Ko da se nismo vidli sto godina, a ne tjedan dana.

Dok smo se mi grlili Jenn je došla do Dyla i dala mu kratki poljubac u usne, što je izazvalo glasno 'uuuuuuuuuu' kod ekipe. Objasnili su im da su od jučer zajedno. Čak sam čula i 'napokon' ili 'reko sam ti' te ' duguješ mi'.....

Room full of boys  ☑️Where stories live. Discover now