3.

6.5K 252 23
                                    

usputni kom?

Ughhh

Već dva sata sa Dylanom hodam po dućanima i tražimo  vansice koje si je on zamislio u glavi. Bili smo u Massu, Shoosteru, ma nema gdje nismo. Nekad pomislim da sam trebala imat sestru bliznakinju.

" To su te!" naglo sam se okrenula ugledavši Dylana kako prstom pokazuje i doslovno bulji u bordo  vansice sa crnim žnirancima.

Ušli smo u trgovinu i Dyl ih je isprobao. Bile su mu 'kao salivene' kako on kaže. Platio je vansice te smo izašli iz trgovine.

" I trebaš li ti nešto ili možemo doma"
Pitao me brojeći vrećice u rukama.
"Pa kad već pitaš... Mogla bih si uzet par majici, koje hlače...." nisam ni završila on je već krenuo prema H&M-u.

Izbor je bio velik. Možda i prevelik, no na svu sreću imam svoju sestru bliznakinju koja mi je pomogla u odabiru odjeće. Nadam se da kužite da pričam o Dylu.

Na kraju smo iz H&M-a izašli sa dva para traperica, tri hoodice i onim paketom s 10 pari naušnica.

Tako smo obišli još i Bershku, Stradivarius, C&A, Pull&Bear... I Zaru u kojoj  mi se baš i ne sviđa odjeća, al sta ćeš nisam ga mogla odgovorit.

....

Nakon par sati..... Dyl i ja smo završili sa kupovinom. Prebrojali smo i zajedno smo imali oko 21 vrećicu od kojih je više od pola bilo Dylanovo. Proveli smo skoro cijeli dan ovdje.

Sjeli smo u njegov crno zeleni Lamborghini, koji je dobio za rođendan (od mene) , te se odvezli doma.

Ušli smo u kuću i pozdravili mamu i tatu koji se se već vratili s  posla te smo pojurili u našu sobu. Da. Dyl i ja dijelimo sobu.

Ovo je Dylov dio sobe

Ovo je Dylov dio sobe

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A ovo moj

Plus ja još imam i ogroman ormar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Plus ja još imam i ogroman ormar

Ne znam više gdje će mi stat sva ova odjeća

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne znam više gdje će mi stat sva ova odjeća.

Ugl bacila sam se na krevet. Dosta mi je ovakve kupovine za cijeli život. Mislim ne kupovine ko kupovine nego kupovine sa Dylanom. Više se odlučuje i premišlja nego kad mama kupuje. A ona je dosta izbirljiva.

Polako sam počela sklapati svoje oči u nadi da me ovoga puta neće Dyl probuditi.

....

" Mi mi mi mi mi mi mimi, mi mi mi only mi"

I nije. Probudio me zvuk mobitela. Ustala  sam se i prvo sto sam primijetila bilo je vrijeme. Pola 8 navečer. Od spavala sam dobra 4 sata.

Vratila sam pogled na mobitel. 4 propuštena poziva i evo započinje novi. Bila je to moja mama. Povukla sam prstom zelenu slušalicu u desnu stranu i javila se.

"Ej mama"

"Bok mila, zašto mi se nisi javila. Zvala sam te već 4 puta"

"Ma spavala sam, nego što si trebala"

" Samo sam ti htjela javit da smo tata i ja otišli na večeru, Dyl i Andrew su otišli na neku utakmicu iiiii još neštoooo...... Oh da, ostala ti je pizza u frižideru pa si ju pojedi za večeru"

"Ok, lijepo se provedite. Pusa boookk"

"Pusaa"

I prekinula je poziv. Ostavila sam mobitel na krevetu i krenula stepenicama prema kuhinji. Izvadila pizzu i pojela ju. Stvarno sam gladna.

Bacila sam se na kauč i upalila TV. Taman je počeo film Alisa u zemlji čudesa. Dok su još one uvodne reklame, pojurila sam do kuhinje po grickalice i sok. Ovo će biti duga noć.

Evo novi nastavak. Pokuštat cu da bude novi svaki dan, ali ne obećajem. Nadam se da vam se sviđa. Ako imate kakvih ideja i kakve primjedbe slobodno recite

Ly

Room full of boys  ☑️Where stories live. Discover now