12.

4.9K 219 6
                                    

Jacob's pov.

Pogledao sam na sat, već je pola dva.

"Ljudi ja bih trebao krenuti, sutra imam ujutro nastavu" okrenuo sam se prema grupi dečkiju. Oni su iz moje bivše škole iz koje su me izbacili zbog ponašanja.

"Zar tako rano" javio se Zayn. Moj bivši najbolji prijatelj.

"Da tako rano" ponovio sam za njim "sutra je škola".

"A od kad je tebi stalo do škole, da nije možda do one male iz dućana" opet se javio.

"Ne, nije do nje. Samo neželim postati propalica poput vas." popio sam zadnji gutljaj vodke i izašao iz birtije.

Prije smo se stalno družili i bili kao 'badboysi', ali od kad sam izbačen, skupa s njima, nastavio sam dalje, posvetio se učenju bar toliko da ne padnem. A oni? Oni su samo nastavili neraditi ništa.  Ko zna kako će završiti u životu.

Po povratku doma počelo mi se malo mantati. Malo sam previše popio. Nekako sam se dogegao do naše sobe i kojih 15 minuta pokušao otključati vrata sobe.

Svi su već spavali s obzirom da je oko 2 sata u noći tako da je bio mrak i potpuna tišina. Pazeći da ih ne probudim polako sam koračao prema svom krevetu, ali nebi ja bio ja da za nešto ne zapnem. Skoro sam opao da se nisam uhvatio za krevet. Ovo je sigurno moj krevet. Polako sam skinuo majicu i traperice te obukao samo donji dio trenirke. Uvukao sam se u krevet i zaspao.

Alex's pov.

...

Danas nekim čudom nisam sanjala svoju bivšu simpatiju nego moj prvi trening u nogometnoj momčadi.

Opet mi zvoni budilica i polako se budim te dolazim k sebi.

"I ovo ide na insagram i snapchat story." čula sam "škloc" od kamere i vidjela bljesak sekundu poslije.

Polako otvaram oči. " Što to ide na story?" bliže mi je prišao Matt i pokazao dvije slike. Na jednoj su bili Jenn i Dyl zagrljeni, a na druguj ja i još netko kome se nije vidjelo lice.
Odkud mu ta slika. Zapitala sam se i skužila da sam zapravo sad u tom zagrljaju.

Polako sam se pokušala izvuć da vidim ko je to, ali ta me osoba obgrlila objema rukama i privukla k sebi. Jedino što mi je preostalo bilo je da se okrenem prema toj osobi.

Nekako sam se uspjela okrenuti i šokirala sam se. Ispred mene je ležao Jacob. Glavom i bradom. Izgledao je jako pospano. Ali i jako privlačno sa tom razbarušenom kosom i koliko sam mogla primijetiti bio je bez majice.

Shvativši da sam se pomaknula skroz je blago otvorio oči, jedva primjetno. Te se nasmiješio i opet ih zatvorio. Pričekao je par sekundi i potpuno otvorio oči. Imao je malo zbunjen pogled. I kad je skužio da su mu ruke omotane oko mene odmah me pustio te nastavio gledati u oči.

Gledali smo se tako par sekundi dok se moj brat nije umiješao i povukao ga za majicu iz kreveta.

"Šta to pokušavaš s mojom sestrom? Šta si umišljaš? Kad si uopće došao?" bila su samo neka od pitanja koja je Dyl postavio Jackobu skoro vikajući na njega.

"Dyl nije se ništa dogodilo, Oke?" stala sam između njih dvojce staveći svakome ruku na prsa.

"Dobro i neće." izustio je Dyl malo tiše i odmaknuo se te počeo spremati za nastavu. Skoro su se potukli.

Jenn je još spavala pa sam poslala Dyla da ju probudi što mu se baš i nije svidjelo. A vjerujem da neće ni njoj.

Nakon što ju je probudio malo me izbezumljeno pogledala i oblikovala ustima objasnit ćeš mi poslije te se nastavila spremati.

Zajedno smo prve izašle i odmah je počela.

"Zašto me Dyl probudio, a ne ti? Zašto si ti uopće bila kod Dylovog kreveta? Da nisi možda spavala na njegovom krevetu, što onda znači da smo nas dvoje spavali 'zajedno'?"

"Ok, ok reći ću ti samo se malo smiri....." rekla sam joj te smo nastavile prema kantini na doručak prije škole. Ja sam uzela dva kroasana od čokolade, a ona sendvič.

"Znači Dyl te probudio jer sam ga ja poslala. Bila sam kod Dylovog kreveta jer sam tamo spavala, jer si ti odmah na početku filma zaspala,a Dyl u sredini filma. Nakon što je film bio gotov bilo mi je glupo budit ga pa sam se ja premjestila na njegov krevet, a vas pokrila i ostavila da spavate." objasnila sam joj, a ona me geldala onim ubit ću te pogledom. 

Nastavile smo jesti, a pošto je ona već pojela bila je na mobitelu.

Odjednom je samo otvorila usta i okrenula mobitel prema meni.

Na slici su kao što mi  je Matt prije pokazao bile dvije slike. Na jednoj Jenn i Dyl,  a na drugoj Jake i ja.

"Ko nas je ovo slikao? Tko je ovo kod tebe?" opet se uzrujala zbog slike.

"To nas je Matt slikao, dok ste još spavali zajedno. Mislim da i ja imam još koju vašu sliku. " pokušala sam skrenuti s teme.....

"A tko je onda ovaj pokraj tebe?"

"Uhh.... To je Jacob. On je isto u nogometnoj momčadi i nemam blage kako je došao u Dylov krevet, ali znam da su se njih dvojca skoro potukli prije nego si se ti probudila."

"Ahaaaa....." pogledala je opet sliku" a baš ste sladak par" nasmješila se.

"Da ko ti i Dyl samo što mi nećemo postati par za razliku od vas" zadovoljno sam joj odgovorila, ustala se i krenula na nastavu.

evo ga još jedan nastavak. Stvarno mi je žao zbog grešaka jer ih primjerom tek kad objavom nastavak tako daaa.....

Lysm★

Room full of boys  ☑️Where stories live. Discover now